Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Νομιζω ΔΕΑ οτι οι περισσοτεροι που ειναι στις πρωτες θεσεις απο τις περισσοτερες κατηγοριες δουλευουν. Γιαυτο εχουν και 8-10 εξαμηνα προυπηρεσια ο καθενας και πηραν τα μορια. Στην κατηγορια μου παντως καποιοι που τσεκαρα το προφιλ τους στο linkedin δουλευουν η εχουν διδακτορικο. Γιαυτο μου κανε εντυπωση που πηγαν ολοι αυτοι στην Αθηνα απο του διαολου τη μανα για τα 800 ευρω ενω εχουν κατι αλλο.
βάσει λογικής θα συμφωνήσω μαζί σου εν μερει... Και γω αν έβλεπα ότι δεν το χω δεν θα κατέβαινα τζάμπα γιατί και ταλαιπωρία είναι και αρκετά έξοδα... Από την άλλη δεν ξέρεις πως το βλέπει ο καθένας πάνω στην αγωνία του για το εργασιακό μέλλον... Σου λέει τι είχαμε τι χάσαμε... Και αν σου κάτσει; Και αν είναι ελαστική η επιτροπή; Δίνω ότι έχω και ότι βγει... Ξέρω άτομα από βόρεια ελλάδα που κατέβηκαν με αυτό το σκεπτικό και ας ήξεραν πχ οτι κάνουν μόνο 2 έλξεις... Υπομονή και θα δούμε... Για μένα είναι βασικό να μάθουμε την επόμενη βδομάδα πόσο προβλεπέ είναι τα αθλήματα... Όσο περισσότερο τόσο καλύτερο... Και αν είναι προβλεπέ όντως δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να περνούν 1 στους 4 πχGiannis84 έγραψε:toubano έγραψε: αυτό το τηλεφώνημα είναι για όσους δεν παρουσιάστηκαν στην ώρα τους... Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη εντολή... Εγώ το καταλαβαίνω ως το ύστατο κάλεσμα, πιο πολύ για να είναι καλυμμένη η υπηρεσία... Τυπικά δηλαδή... Για να μην βγεί μετά κάποιος και πει μαμου ζαβου και ενστάσεις και τ'ετοια... Γιαυτό και τα έγγραφα ενημέρωσης, θυροκόλλησης από τις κατά τόπου υπηρεσίες κτλ... Νομίζω πως όποοιος δεν παρουσιάζεται ον τταιμ σε οποιαδήποτε διαδικασία και δοκιμασία, Αυτόματα αποκλείεται απο την συνέχεια... Στην τελική δεν είναι αυτό το θέμα μας τόσο... Όσο το αυτοί που θα πάνε τι θα κάνουν με τα αθλήματα
Μαλλον εχεις δικιο για το τηλεφωνημα.
Αυτοι που πηγαν την Δευτερα παντως υποθετω οτι καποια στοιχειωδη προετοιμασια θα την εχουν κανει, η θα ειναι αθλητικοι απο μονοι τους (χωρις να σημαινει οτι το αθλημα τους θα τους εξασφαλισει τα αθληματα) και πιστευουν οτι εχουν ελπιδες. Αρα ενα 40-50% ενδεχομενως να τα περασει. Μιλαω κυριως γιαυτους που εκαναν τον κοπο να πανε απο Κρητη, Θεσσαλονικη, Κομοτηνη κτλ... Γιαυτο να σου πω την αληθεια δεν ελπιζω να κοπουν 11 αντρες απο πανω μου στην κατηγορια μου αφου ηδη οι 7 πηγαν. Ενταξει ενας που ειναι απο Αθηνα μπορει να παει "τουριστικα" αλλα η λογικη λεει οτι απο τους υπολοιπους δεν θα ταξιδεψει "τσαμπα" 500 χιλιομετρα ο αλλος για να παρει την καρτα και να τρεχει σε γιατρους ενω ξερει οτι δεν εχει τυχη στα αθληματα. Τωρα μπορει και να κανω λαθος, αλλα ετσι το βλεπω το πραγμα.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 24
toubano έγραψε:βάσει λογικής θα συμφωνήσω μαζί σου εν μερει... Και γω αν έβλεπα ότι δεν το χω δεν θα κατέβαινα τζάμπα γιατί και ταλαιπωρία είναι και αρκετά έξοδα... Από την άλλη δεν ξέρεις πως το βλέπει ο καθένας πάνω στην αγωνία του για το εργασιακό μέλλον... Σου λέει τι είχαμε τι χάσαμε... Και αν σου κάτσει; Και αν είναι ελαστική η επιτροπή; Δίνω ότι έχω και ότι βγει... Ξέρω άτομα από βόρεια ελλάδα που κατέβηκαν με αυτό το σκεπτικό και ας ήξεραν πχ οτι κάνουν μόνο 2 έλξεις... Υπομονή και θα δούμε... Για μένα είναι βασικό να μάθουμε την επόμενη βδομάδα πόσο προβλεπέ είναι τα αθλήματα... Όσο περισσότερο τόσο καλύτερο... Και αν είναι προβλεπέ όντως δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να περνούν 1 στους 4 πχGiannis84 έγραψε:toubano έγραψε: αυτό το τηλεφώνημα είναι για όσους δεν παρουσιάστηκαν στην ώρα τους... Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη εντολή... Εγώ το καταλαβαίνω ως το ύστατο κάλεσμα, πιο πολύ για να είναι καλυμμένη η υπηρεσία... Τυπικά δηλαδή... Για να μην βγεί μετά κάποιος και πει μαμου ζαβου και ενστάσεις και τ'ετοια... Γιαυτό και τα έγγραφα ενημέρωσης, θυροκόλλησης από τις κατά τόπου υπηρεσίες κτλ... Νομίζω πως όποοιος δεν παρουσιάζεται ον τταιμ σε οποιαδήποτε διαδικασία και δοκιμασία, Αυτόματα αποκλείεται απο την συνέχεια... Στην τελική δεν είναι αυτό το θέμα μας τόσο... Όσο το αυτοί που θα πάνε τι θα κάνουν με τα αθλήματα
Μαλλον εχεις δικιο για το τηλεφωνημα.
Αυτοι που πηγαν την Δευτερα παντως υποθετω οτι καποια στοιχειωδη προετοιμασια θα την εχουν κανει, η θα ειναι αθλητικοι απο μονοι τους (χωρις να σημαινει οτι το αθλημα τους θα τους εξασφαλισει τα αθληματα) και πιστευουν οτι εχουν ελπιδες. Αρα ενα 40-50% ενδεχομενως να τα περασει. Μιλαω κυριως γιαυτους που εκαναν τον κοπο να πανε απο Κρητη, Θεσσαλονικη, Κομοτηνη κτλ... Γιαυτο να σου πω την αληθεια δεν ελπιζω να κοπουν 11 αντρες απο πανω μου στην κατηγορια μου αφου ηδη οι 7 πηγαν. Ενταξει ενας που ειναι απο Αθηνα μπορει να παει "τουριστικα" αλλα η λογικη λεει οτι απο τους υπολοιπους δεν θα ταξιδεψει "τσαμπα" 500 χιλιομετρα ο αλλος για να παρει την καρτα και να τρεχει σε γιατρους ενω ξερει οτι δεν εχει τυχη στα αθληματα. Τωρα μπορει και να κανω λαθος, αλλα ετσι το βλεπω το πραγμα.
Έχω βάλει πάντως παίδες την τρίτη κατάσκοπο στο Χαλικάκι για να με ενημερώσει τι θα παιχτει με τα αθλήματα και τα παιδιά από τν κατηγορία μου!

Πότε μην μετανιώνεις..
Στο λιμενικό το καλοκαίρι με πιο εύκολα αθλήματα και ηλικία μέχρι 26 χρονών η άναλογια στο τέλος ήταν 1 προς 5 εγώ υπολογίζω 1 στους 10 εδώ με βάση την αρχική λίστα και το θέμα είναι τι θα γίνει με τις θέσεις απο κατηγορίες που υπάρχει πιθανότητα να μην συμπληρώσουν...
-
Ηδη 1 θεση περισσεψε. Δεν πηγε κανεις ναυπηγος μηχανολογος... Κι απ οτι ειδα κι απο τους νομικους αναμεσα σε αυτους που δεν πηγαν ειναι και αντρες... Ειναι που ειναι λιγοι αντρες εκει αμα δεν πηγαινουν κιολας δεν θα συμπληρωθουν ουτε οι μισες θεσεις...
Νομιζω ΔΕΑ οτι μπορουμε να συμπερανουμε για τις κενες θεσεις οτι θα γινει κατι παρομοιο με την προκηρυξη των 725 που αναφερει οτι συμπληρωνονται τα κενα με τους επιλαχωντες αλλων κατηγοριων... Λογικα με τα ιδια ΠΔ κινουνται οι προκηρυξεις σχετικα με τετοια θεματα. Τα συγκεκριμενα ΠΔ παντως που αναφερει η δικη μας προκηρυξη δεν καταφερα να τα βρω για να σιγουρευτω.
Επισης ενα αλλο ζητημα ειναι ποσους τελικους επιτυχοντες θελουν να συμπληρωσουν; Λογικα θα θελουν να εχουν ενα 50 + 15 σε περιπτωση που καποιοι παραιτηθουν, ετσι δεν ειναι;
Νομιζω ΔΕΑ οτι μπορουμε να συμπερανουμε για τις κενες θεσεις οτι θα γινει κατι παρομοιο με την προκηρυξη των 725 που αναφερει οτι συμπληρωνονται τα κενα με τους επιλαχωντες αλλων κατηγοριων... Λογικα με τα ιδια ΠΔ κινουνται οι προκηρυξεις σχετικα με τετοια θεματα. Τα συγκεκριμενα ΠΔ παντως που αναφερει η δικη μας προκηρυξη δεν καταφερα να τα βρω για να σιγουρευτω.
Επισης ενα αλλο ζητημα ειναι ποσους τελικους επιτυχοντες θελουν να συμπληρωσουν; Λογικα θα θελουν να εχουν ενα 50 + 15 σε περιπτωση που καποιοι παραιτηθουν, ετσι δεν ειναι;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Στο λιμενικό το καλοκαίρι με πιο εύκολα αθλήματα και ηλικία μέχρι 26 χρονών η άναλογια στο τέλος ήταν 1 προς 5 εγώ υπολογίζω 1 στους 10 εδώ με βάση την αρχική λίστα και το θέμα είναι τι θα γίνει με τις θέσεις απο κατηγορίες που υπάρχει πιθανότητα να μην συμπληρώσουν...
φίλτατε δεα αν πάει 1 προς 10 που λες τότε θα μας καλέσουν με τα χίλια... Μακάρι τι να πω... Απτην άλλη αν γίνει έτσι, είτε οι υπόλοιποι θα είναι πολύ σκουριασμένοι είτε και εμείς θα είμαστε στους 9 και όχι δυστυχώς ο ένας... Εγώ θεωρώ εαυτόν αυτό που λέμε αθλητικό τύπο με νορμαλ φυσική κατάσταση, αλλά και πάλι είμαι πολύ συγκρατημένος και απλά διατηρώ τις ελπίδες μου συνεχίζοντας προπόνηση για παν ενδεχόμενο... Περιμένουμε να δούμε... Θα φανεί από την πρώτη σειρά πιστεύω το τι θα παίξει με τα αθλήματα... Αν σκάσει μύτη και κανάς κατάσκοπος που λέει ο αλέξανδρος κάτι θα μάθουμε...
-
Σωστος Αλεξανδρε! Αν ο κατασκοπος δει περιπου το ποσοστο που περναει θα δουμε αν εχουμε πιθανοτητες και οι υπολοιποι. Λογικα αν ειναι αυστηροι, οι περισσοτερες (αν οχι ολες) γυναικες θα εχουν φυγει ηδη απο την Δευτερα και δεν θα ειναι στο χαλικακι.
Μαγκες σιγουρα δεν πηγε κανενας ναυπηγος; Γιατι εγω ειμαι στους μηχανολογους και το πιο πιθανον ειναι να μπει στην κατηγορια μου.

-
Στην τελευταια λιστα παντως εχει και τους 2 ναυπηγους στους αποντες. Τωρα αν πανε αυριο δεν το ξερω. Αλλα για να μην ασχοληθηκαν να πανε στην ωρα τους δεν το κοβω να το θελουν τοσο πολυ... Το πιο πιθανο ειναι η θεση να μεινει κενη.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Σωστος Αλεξανδρε! Αν ο κατασκοπος δει περιπου το ποσοστο που περναει θα δουμε αν εχουμε πιθανοτητες και οι υπολοιποι. Λογικα αν ειναι αυστηροι, οι περισσοτερες (αν οχι ολες) γυναικες θα εχουν φυγει ηδη απο την Δευτερα και δεν θα ειναι στο χαλικακι.
Παίδες την τρίτη θα είμαι σε ζωντανη σύνδεση με το φιλαράκι μου που θα πάει στο Χαλικάκι και θα σας μεταφέρω όλες τις πληροφορίες: Πόσοι πήγανε, τελικά (δλδ πόσοι κόπηκαν την Δευτέρα στα Βίλια στα πυροσβεστικά αθλήματα (έλξεις, δοκός, αλτήρες, σκάλα) ) πόσοι περνάνε; Αν είναι αυστηρά ή όχι...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Καλό θα ήτανε να γράφετε και στα αντίστοιχα θέματα, για τα αθλήματα υπάρχει ξεχωριστό θέμα, δεν τα δημιουργήσαμε τσάμπα
Αδερφέ Τι θέση Είσαι Εγώ είμαι 62 στο οικονομικό Πιστεύεις ότι θα με καλέσουν
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
paok έγραψε:Αδερφέ Τι θέση Είσαι Εγώ είμαι 62 στο οικονομικό Πιστεύεις ότι θα με καλέσουν
Σε ποιον μιλάς; Για ποιον ρωτάς; Έχεις αρκέτες ελπίδες. Ανάλογα και με πόσες γυναίκες έχειςαπό πάνω σου... Αν είνια πολλές τότε ναι έχεις ελπίδες...
Πότε μην μετανιώνεις..
Παιδια δεν θα σχολιαζει κανεις τις Τελευταίες λιστες που εχουν αναρτηθει στην ιστιοσελιδα της πυροσβεστικης; Απο τους 30 υποψηφιους περασαν οι 10. Τους επομενους επιλαχοντες ποτε θα τους καλεσουν;
Φιλαρακι η κουβεντα πηγε σε άλλο τίτλο, ψάξε στις προκηρύξεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες