Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Giannis84 »

theolvs έγραψε:
το κακο ειναι οτι δεν γραφει η προκυρηξη τι γινεται με οσους δεν προσελθουν να παρουν καρτελα. Αποκλειονται;
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;

Ε λογικα... Αφου λεει οτι καλουνται 30 του μηνος, δεν παει οποτε να ναι καθενας... Βασικα οσοι δεν πηγαν στην ουσια παραιτουνται μονοι τους...

Απλα εμενα μου κανει κι εντυπωση να πηγαν ατομα που ηταν στους επιτυχοντες στον διαγωνισμο της αστυνομιας και δεν τους εχει η δευτερη λιστα...
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από theolvs »

Giannis84 έγραψε:
theolvs έγραψε:
το κακο ειναι οτι δεν γραφει η προκυρηξη τι γινεται με οσους δεν προσελθουν να παρουν καρτελα. Αποκλειονται;
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;

Ε λογικα... Αφου λεει οτι καλουνται 30 του μηνος, δεν παει οποτε να ναι καθενας... Βασικα οσοι δεν πηγαν στην ουσια παραιτουνται μονοι τους...

Απλα εμενα μου κανει κι εντυπωση να πηγαν ατομα που ηταν στους επιτυχοντες στον διαγωνισμο της αστυνομιας και δεν τους εχει η δευτερη λιστα...

η προκυρηξη λεει μεχρι σημερα για καρτελα. Δεν λεει παιδια αμα βρειτε χρονο ελατε μεχρι παρασκευη... Τωρα δεν ξερω τι να σκεφτω
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Ρε αλεξανδρε παρε ενα τηλεφωνο μην ντρεπεσαι τα παιδια ειναι πολυ ευγενικα, μηπως θα τους ξαναδεις.

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Alexandros9 »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Ρε αλεξανδρε παρε ενα τηλεφωνο μην ντρεπεσαι τα παιδια ειναι πολυ ευγενικα, μηπως θα τους ξαναδεις.

Πάρε ρε τρέλα! Μην κολλάς! Χαχαχαχααχα. Ντρέπομαι να σου πω την αλήθεια

Πότε μην μετανιώνεις..
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παίδες τελικά τους πήρα τηλ χθες το βράδυ, ο ένας δεν θα πάει μάλλλον καθόλου και ο άλλος οδηγούσε και ήτανε στο δρόμο για Αθήνα, και οι 2 μου είπανε ότι τους πήραν τηλ για πρώτη φορά χθές λίγο πριν τις 3 και τους είπανε σμρ να είναι Αθήνα βεβαία η ημερομηνία άλλα λέει... Άρα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσοι ήταν στην λίστα χθες ήτανε όσοι δεν πήγανε την Δευτέρα... Θα δείξει. Πάντως και οι 2 ήτανε ανίδεοι όσον αφορα τα αθλήματα ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε...
Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Παντως 40+ ατομα που δεν πηγαν δεν ειναι και λιγα... Αλλα αν δεν τους πηραν ουτε τηλεφωνο τοτε ειναι καπως λογικο... Υποτιθεται επρεπε να τους ειδοποιησουν απο την Πεμπτη/Παρασκευη. Δεν ειναι λιγο ακυρο; Ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος καθε μερα να βλεπει το site της πυροσβεστικης.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:Παντως 40+ ατομα που δεν πηγαν δεν ειναι και λιγα... Αλλα αν δεν τους πηραν ουτε τηλεφωνο τοτε ειναι καπως λογικο... Υποτιθεται επρεπε να τους ειδοποιησουν απο την Πεμπτη/Παρασκευη. Δεν ειναι λιγο ακυρο; Ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος καθε μερα να βλεπει το site της πυροσβεστικης.

Συμφωνώ Γιάννη, έπρεπε να τους πάρουν τηλ, αλλά από την άλλη μπορούν να σου πουν ότι εμείς τα έχουμε δημοσιοποιήσει. Τεσπα πάντως ο ένας δεν ήξερε ούτε πόσα μόρια έχει και μου ελεγε ότι δεν τα έχουν βγάλει να τα δουμε και κάτι τέτοιες βλακείες. Και του λέω όπτι είναι στο σαιτ και έμεινε μακάκας... Τεσπα μακάρι για μένα να κοπούν και δυστηχώς για αυτούς... Βέβαια πιστευώ ότι λίγοι γνωρίζουν ότι εάν και εφόσον περάσεις... Μπαίνεις στην σχολή για 2 χρόνια Αθήνα και μετα είσαι αξιωματικός με οργανική θέση... Επομένως όσοι έχουν υποχρεώσεις τότε θα το ξανασκεφτούν...

Πότε μην μετανιώνεις..
Giannis84

Alexandros9 έγραψε:Τεσπα μακάρι για μένα να κοπούν και δυστηχώς για αυτούς... Βέβαια πιστευώ ότι λίγοι γνωρίζουν ότι εάν και εφόσον περάσεις... Μπαίνεις στην σχολή για 2 χρόνια Αθήνα και μετα είσαι αξιωματικός με οργανική θέση... Επομένως όσοι έχουν υποχρεώσεις τότε θα το ξανασκεφτούν...

Ακριβως. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι θα παρουν κατευθειαν τον βαθμο του ανθυποπυραγου και θα πανε στην πολη τους σε καποιο γραφειο. Δεν ξερω κατα ποσο θα ενθουσιαζονταν με την ιδεα για 2 χρονια να παιρνουν 800 ευρω και να πρεπει να μετακινηθουν Αθηνα αυτοι που εργαζονται (που ειναι αρκετοι απο τους πρωτους τουλαχιστον). Και για τα αθληματα νομιζω λιγοι το εχουν ψαξει...

Οπως και να χει εγω δεν εχω ιδιαιτερες ελπιδες πλεον να πω την αληθεια, ηδη το ψαχνω για εξω. Ισως ειναι καλυτερα ετσι.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Παιδιά στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά ότι οι υποψήφιοι που καλούνται να μετέχουν σε υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, υποχρεούνται να παρακολουθούν και οι ίδιοι τις σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το τόπο και χρόνο διεξαγωγής τους... Έτσι ήταν και στη προηγούμενη προκήρυξη, έτσι είναι και στις περισσότερες απότι ξέρω... Και αυτό μου κάνει και λογικό... Αν δεν νοιαστείς εσύ για τον εαυτό σου ποιός θα το κάνει; Θα σε ψάχνουν να σου πούνε έλα; ... Προφανώς και θα μπαίνεις στο σαιτ καθημερινά αν σε καιει και ενδιαφέρεσαι... Εδώ λέτε ότι ο άλλος δεν ήξερε καν τα μόρια του και αν βγήκαν τα αποτελέσματα... Δεν μας Πειράζει... Ας μην πάνε κάποιοι, ας κοπούν κάποιοι άλλοι και ας έρθει η σειρά μας... Και με το καλό πάμε εμείς για 2 χρόνια τουλάχιστον αθήνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

toubano έγραψε:Παιδιά στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά ότι οι υποψήφιοι που καλούνται να μετέχουν σε υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, υποχρεούνται να παρακολουθούν και οι ίδιοι τις σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το τόπο και χρόνο διεξαγωγής τους... Έτσι ήταν και στη προηγούμενη προκήρυξη, έτσι είναι και στις περισσότερες απότι ξέρω... Και αυτό μου κάνει και λογικό... Αν δεν νοιαστείς εσύ για τον εαυτό σου ποιός θα το κάνει; Θα σε ψάχνουν να σου πούνε έλα; ... Προφανώς και θα μπαίνεις στο σαιτ καθημερινά αν σε καιει και ενδιαφέρεσαι... Εδώ λέτε ότι ο άλλος δεν ήξερε καν τα μόρια του και αν βγήκαν τα αποτελέσματα... Δεν μας Πειράζει... Ας μην πάνε κάποιοι, ας κοπούν κάποιοι άλλοι και ας έρθει η σειρά μας... Και με το καλό πάμε εμείς για 2 χρόνια τουλάχιστον αθήνα

Συμφωνώ ρε τούμπανο. Συμφωνώ μακάρι... Και εγώ της ίδια άποψης είμαι... Σε αναμμένα κάρβουνα νιώθω ότι είμαι γτ πιστευώ ότι εχω πιθανότητες... Την δευτέρα αν πάνε όλοι από μένα δίνουν 3 άνδρες αθλήματα οι οποίοι έχουν διδακτορικό και δεν νομίζω ότι ετοιμάστηκαν και πολύ ... Αν κοπούν μετά μένω εγώ μαζι με άλλλον έναν για 2 θέσεις ΄χωρια όμως τις γυναίκες που δεν τις μετράω επομένως πιστευω ότι έχω ελπίδες...

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Φυσικά και έχεις ελπίδες... Πολύ μεγάλες!(για να μην εκφράσω βεβαιότητα... ) εδώ ελπίζω εγώ που έχω καμια δεκαριά από πάνω μου (και γω βγλαζω τις γυναίκες) ... Όσο ζούμε ελπίζουμε... Ποτέ δεν ξέρεις... Είδα και καλό όνειρο... Χααχαχαχαχαχ... Εγώ στη θέση σου θα έκανα προετοιμασία αλλά ρόκυ... Ακόμα και στα χιόνια θα έτρεχα περιμένοτας να δω το όνομά μου στην επόμενη σειρά... Εσύ τουλάχσιστον έχεις και την καβάντζα από τους 5ετείς... Εγώ αν δεν μπω συνεχλιζω άνεργος

Giannis84

Ναι ρε παιδια το λεει οτι πρεπει να παρακολουθουν οι υποψηφιοι ανακοινωσεις, αλλα για να πηραν τηλεφωνο τους χθεσινους στις 3 σημαινει οτι ειχαν εντολη να τους ειδοποιησουν και προσωπικα. Αυτο που λεω ειναι οτι θα μπορουσαν να τους ειχαν ειδοποιησει απο την Πεμπτη. Προσωπικα εμενα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη οτι δεν ηρθαν ολοι αυτοι αφου για να μην ηξεραν καλα καλα περι τινος προκειται και να μην καιγοντουσαν, προφανως δεν εχουν προετοιμαστει καν αρα θα κοπουν στα αθληματα. Οποτε ειτε ερχοντουσαν ειτε οχι δεν νομιζω οτι θα εκανε ιδιαιτερα διαφορα ως προς τον ανταγωνισμο.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Giannis84 έγραψε:Ναι ρε παιδια το λεει οτι πρεπει να παρακολουθουν οι υποψηφιοι ανακοινωσεις, αλλα για να πηραν τηλεφωνο τους χθεσινους στις 3 σημαινει οτι ειχαν εντολη να τους ειδοποιησουν και προσωπικα. Αυτο που λεω ειναι οτι θα μπορουσαν να τους ειχαν ειδοποιησει απο την Πεμπτη. Προσωπικα εμενα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη οτι δεν ηρθαν ολοι αυτοι αφου για να μην ηξεραν καλα καλα περι τινος προκειται και να μην καιγοντουσαν, προφανως δεν εχουν προετοιμαστει καν αρα θα κοπουν στα αθληματα. Οποτε ειτε ερχοντουσαν ειτε οχι δεν νομιζω οτι θα εκανε ιδιαιτερα διαφορα ως προς τον ανταγωνισμο.
αυτό το τηλεφώνημα είναι για όσους δεν παρουσιάστηκαν στην ώρα τους... Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη εντολή... Εγώ το καταλαβαίνω ως το ύστατο κάλεσμα, πιο πολύ για να είναι καλυμμένη η υπηρεσία... Τυπικά δηλαδή... Για να μην βγεί μετά κάποιος και πει μαμου ζαβου και ενστάσεις και τ'ετοια... Γιαυτό και τα έγγραφα ενημέρωσης, θυροκόλλησης από τις κατά τόπου υπηρεσίες κτλ... Νομίζω πως όποοιος δεν παρουσιάζεται ον τταιμ σε οποιαδήποτε διαδικασία και δοκιμασία, Αυτόματα αποκλείεται απο την συνέχεια... Στην τελική δεν είναι αυτό το θέμα μας τόσο... Όσο το αυτοί που θα πάνε τι θα κάνουν με τα αθλήματα

Giannis84

toubano έγραψε:αυτό το τηλεφώνημα είναι για όσους δεν παρουσιάστηκαν στην ώρα τους... Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη εντολή... Εγώ το καταλαβαίνω ως το ύστατο κάλεσμα, πιο πολύ για να είναι καλυμμένη η υπηρεσία... Τυπικά δηλαδή... Για να μην βγεί μετά κάποιος και πει μαμου ζαβου και ενστάσεις και τ'ετοια... Γιαυτό και τα έγγραφα ενημέρωσης, θυροκόλλησης από τις κατά τόπου υπηρεσίες κτλ... Νομίζω πως όποοιος δεν παρουσιάζεται ον τταιμ σε οποιαδήποτε διαδικασία και δοκιμασία, Αυτόματα αποκλείεται απο την συνέχεια... Στην τελική δεν είναι αυτό το θέμα μας τόσο... Όσο το αυτοί που θα πάνε τι θα κάνουν με τα αθλήματα

Μαλλον εχεις δικιο για το τηλεφωνημα.

Αυτοι που πηγαν την Δευτερα παντως υποθετω οτι καποια στοιχειωδη προετοιμασια θα την εχουν κανει, η θα ειναι αθλητικοι απο μονοι τους (χωρις να σημαινει οτι το αθλημα τους θα τους εξασφαλισει τα αθληματα) και πιστευουν οτι εχουν ελπιδες. Αρα ενα 40-50% ενδεχομενως να τα περασει. Μιλαω κυριως γιαυτους που εκαναν τον κοπο να πανε απο Κρητη, Θεσσαλονικη, Κομοτηνη κτλ... Γιαυτο να σου πω την αληθεια δεν ελπιζω να κοπουν 11 αντρες απο πανω μου στην κατηγορια μου αφου ηδη οι 7 πηγαν. Ενταξει ενας που ειναι απο Αθηνα μπορει να παει "τουριστικα" αλλα η λογικη λεει οτι απο τους υπολοιπους δεν θα ταξιδεψει "τσαμπα" 500 χιλιομετρα ο αλλος για να παρει την καρτα και να τρεχει σε γιατρους ενω ξερει οτι δεν εχει τυχη στα αθληματα. Τωρα μπορει και να κανω λαθος, αλλα ετσι το βλεπω το πραγμα.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Μην το λές αυτό Γιάννη! Μπορει κάποιος άνεργος και από μακρυά ακόμη να θέλει να δοκιμάσει άσχετα από το αποτέλεσμα! Στους πενταετούς οι περισσότεροι ήταν από ειδικές δυνάμεις και πάλι είχε απόλειες, τώρα που ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγαλύτερος και ο χρόνος προετοιμασιάς ελάχιστος το λογικό είναι να κοπούν περισσότεροι! Μακάρι για εμάς με την καλή έννοια!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες