Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Zack34

Δημοσίευση από Zack34 »

Παιδια καλησπερα την τριτη παρουσιαζομαι κεεδ. Την ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου; Εσωρουχα πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενα η οτι να'νε;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Zack34 έγραψε:Παιδια καλησπερα την τριτη παρουσιαζομαι κεεδ. Την ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου; Εσωρουχα πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενα η οτι να'νε;
Εσώρουχα ό, τι να' ναι, αλλά θα σου πρότεινα να αφήσεις τυχόν string στο σπίτι. Για άλλα απαραίτητα ήδη υπάρχει εκτενής αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.

ma.sa.

Δημοσίευση από ma.sa. »

Παιδιά καλημέρα... Παρουσιάζομαι την Δευτέρα, τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Και με το κινητό τι παίζει;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 80
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

kotsosh έγραψε:Παιδία εγώ θα μπω ΠΝ και δεν έχω δει κάπου κάτι σχετικό, τα μπλουζάκια που θα πάρω τι χρώμα να είναι; Κάπου είχα διαβάσει λευκά αλλά μην τα πάρω τσαμπα =/

Αυτή είναι η λίστα των χορηγηθέντων στο Πολεμικό Ναυτικό. Δεν ξέρω αν παραμένει η ίδια:

Su-35 έγραψε:1 μακρυ λουκανικο και μια μικρη τσαντα μπλε χρωματος που περιειχαν:
2 ζευγαρια ημιαρβυλα.
2 ζευγαρια κανονικες αρβυλες.
2 ζευγαρια παντοφλες.
2 πηλισκους
2 τζοκει και ξεχωριστα 2 εθνοσημα
2 χειμερινες (blue-black) και 2 καλοκαιρινες (ασπρες) στολες επιθεωρησεως του ναυτη με ολα τα κομφορ, φανελες, λυκαδουρες, κολαρινες κτλ.
2 στολες αγγαρειας (μπλε τζιν και πουκαμισο)
2 βαμβακερες μαυρες μπλουζες.
1 χοντρο παλτο (επενδυτης)
2 κοντα μπλε παντελονακια και 2 ασπρα.
1 κουβερτα.
1 μπλε μαγιο
Αρχαια μαχαιροπιρουνα (!), πολλες φορες με σταμπα του βασιλικου ναυτικου (!)
Φανελακια, σωβρακα (lol), ξυραφακια, βερνικι για αρβυλα και σαπουνοθηκη!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ma.sa. έγραψε:Παιδιά καλημέρα... Παρουσιάζομαι την Δευτέρα, τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου; Και με το κινητό τι παίζει;

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Διάβασε τις 3-4 τελευταίες σελίδες. Για τα κινητά διάβασε το παρακάτω θέμα:

Επιτρέπονται τα κινητά στο Στρατό;
Zack34
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Zack34 »

yandr έγραψε:
Zack34 έγραψε:Παιδια καλησπερα την τριτη παρουσιαζομαι κεεδ. Την ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου; Εσωρουχα πρεπει να ειναι καποια συγκεκριμενα η οτι να'νε;
Εσώρουχα ό, τι να' ναι, αλλά θα σου πρότεινα να αφήσεις τυχόν string στο σπίτι. Για άλλα απαραίτητα ήδη υπάρχει εκτενής αναφορά σε προηγούμενα μηνύματα.

re yard ειπαμε οχι και string Ελεος ΕικόναΕικόνα Για κατι απλα boxerakia Του θεου μιλησαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ε, για μποξεράκια είσαι ΟΚ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dvlc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dvlc »

Καλησπερα παιδια!
να ρωτησω κατι αν οντως ισχυει.
παρουσιαστηκε ενας ξαδερφος μου στην τριπολη και οταν τους εψαχναν τα πραγματα του πηραν τα σαμπουαν και τον αφρο ξυρισματος γιατι δεν ηταν διαφανα...
και καλα μηπως εχει χωσει κανεις ναρκωτικα μεσα...
και μου ειπαν και ενα αλλο οτι εβγαζαν απο το χαρτι υγειας το χαρτινο που εχει στην μεση ωστε να τα πατικοσουν και να μην τα βρουνε μαζι και τα μωρομαντηλα.
για τα σαμπουαν το καταλαβαινω να ειναι διαφανα... Αλλα για τους αφρους και τα χαρτια υγειας και τα μωρομαντιλα για ποιο λογο... ; Εικόνα
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από dimitrisx_larissa »

Παιδες πρεπει να προμηθευτούμε και υλικά για τν σάκο Μ-71;
η αρκουν αυτα που θα εχουμε για την γενικη χρηση μας;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Από τη λίστα του Ματσάκη :

• Το σακίδιο M-71.
    Στο στρατό ανάμεσα σε άλλα πράγματα που θα σας δώσουν θα είναι και ένα μικρό σακίδιο (το M-71) το οποίο θα πρέπει να παίρνετε μαζί σας στις πορείες, τους συναγερμούς κ. Λπ. Αυτό το σακίδιο θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο και θα ελέγχεται στις επιθεωρήσεις. Γι' αυτό είναι καλό να προμηθευτείτε τα πράγματα που θα μπουν εκεί (φροντίζοντας να είναι και ελαφρά), να το φτιάξετε και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο... ! Υλικά που θα χρειαστεί να μπουν:
    • Μία ξυριστική μηχανή
    • Ένας μικρός αφρός ξυρίσματος. Εναλλακτικά μπορείτε να μην τον βάλετε και να λέτε στις επιθεωρήσεις που θα σας ρωτάνε ότι ξυρίζεστε με το σαπούνι (τότε όμως θέλει πινέλο ξυρίσματος... ).
    • Ένα μικρό καθρεφτάκι (για το ξύρισμα). Δεν είναι στα υποχρεωτικά είδη αλλά τη μια φορα που θα χρησιμοποιήσετε το σακιδιο για πραγματικο λόγο (σε κάποια άσκηση) θα φανεί χρήσιμος.
    • Ένα ζευγάρι κάλτσες.
    • Ένα εσώρουχο.
    • Μια πολύ μικρή οδοντόκρεμα και μια μικρή οδοντόβουρτσα (ίσως σετ ταξιδίου).
    • Από ένα πλαστικο κουτάλι μαχαίρι πηρούνι. Καλύτερα πλαστικά για να μη σας βαραίνουν στις πορείες.
    • Τα υπόλοιπα, πετσέτα, επίδεσμο, κατσαρολικά ("αγγεία εστιάσεως") κ. Λπ. Θα σας τα δώσουν αυτοί.

johnny87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από johnny87 »

Λοιπον οριστε και τα δικα μου για την εισοδο μου στο φανταριλικι

#4 Μπλουζες κοντομανικες παραλαγης
#2 ζευγαρια καλτες
#Λαστιχακια αρβυλων
#2 Λαστιχενια καλυματα για ΤΑΠ
#Σακ-βουγιαζ Μ-71
#Σεντονι Ε. Σ
#Μαξιλαροθηκη Ε. Σ
#Πατοι σιλικονης
#7 Λουκετα
#Σετ καθαρισμου αρβυλων
#Ζωνη Α/Τ
#Παγουρι Ε. Σ
#Νεσεσερ

Συνολο 107 EUR

Και μετα απο ειδη υγιεινης: Χαρτι τουαλετας, Σαμπουαν, Αποσμητικο, Χαρτομαντηλα, νυχοκοπτης,Gel Ξυρισματος, σαπουνι, Νivea,2 x Μωρομάντηλα,10 γαντια λαστεξ, οινοπνευμα με αρωμα λεμονι, ενα μικρό καθρεφτάκι, ενας μικρος φακος και διαφορα αλλα ψιλα
Συνολο 20EUR

Συνολο στρογκυλα 130EUR
Πιστευω πως ειμαι οκ για αρχη αν και ισως με λιγο ψαξιμο ισως να ειχα πετυχει καλυτερες τιμες Εικόνα
dimitrisx_larissa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από dimitrisx_larissa »

Η δικια μου λιστα περιλαμβάνει:
*8 μπλουζακια παραλαγής κοντομάνικα
*10 ζευγάρια κάλτσες
*1 σεντονι πρασινο Ε. Σ.
*1 πετσέτα πράσινη Ε. Σ.
*6 λουκέτα
*βερνικι αρβυλων
*παστα για μαλακωμα αρβυλων
*γαντια μιας χρησεως λατεξ

συνολο 106 ευρω

καμια 10αρια μποξεράκια αγορασα 50ευρω

και ειδη περιποιησης: Ξυραφακια, σαμπουαν, αφρολουτρο, αποσμητικο οδοντοκρεμα - οδοντοβουρτσα, σφουγγαρι,2 πακετα μωρομαντηλα, μερικα χαρτομαντηλα, αποσμητικο σπρει ποδιων, αντισιπτικο, σαπουνι, κ. Α (μου διαφευγουν τωρα!)

συνολο 35 ευρω

μερικα ψιλοπραγμαρτα τα εχω απ το σπιτι οποτε ειμαι οκ!
γενικο συνολο 191 ευρω!
Άβαταρ μέλους
dvlc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από dvlc »

dvlc έγραψε:Καλησπερα παιδια!
να ρωτησω κατι αν οντως ισχυει.
παρουσιαστηκε ενας ξαδερφος μου στην τριπολη και οταν τους εψαχναν τα πραγματα του πηραν τα σαμπουαν και τον αφρο ξυρισματος γιατι δεν ηταν διαφανα...
και καλα μηπως εχει χωσει κανεις ναρκωτικα μεσα...
και μου ειπαν και ενα αλλο οτι εβγαζαν απο το χαρτι υγειας το χαρτινο που εχει στην μεση ωστε να τα πατικοσουν και να μην τα βρουνε μαζι και τα μωρομαντηλα.
για τα σαμπουαν το καταλαβαινω να ειναι διαφανα... Αλλα για τους αφρους και τα χαρτια υγειας και τα μωρομαντιλα για ποιο λογο... ;Εικόνα

ακουει κανεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό που λές. Σε εμάς πριν 4 χρόνια δεν τα έβλεπαν αυτά. Άλλωστε κάθε λίγο και λιγάκι ερχόντουσαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών για έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
raftoput
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από raftoput »

Nassos έγραψε:Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό που λές. Σε εμάς πριν 4 χρόνια δεν τα έβλεπαν αυτά. Άλλωστε κάθε λίγο και λιγάκι ερχόντουσαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών για έλεγχο.

Πιο πιθανό το έχω κάποιος να ήθελε δωρεάν αφρόλουτρο και σαμπουάν... Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης