Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 80
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι πάρε, γιατί στα ΚΨΜ τις πρώτες ημέρες δεν βρίσκεις. Πρόσεχε με τις γόπες γιατί σε αυτό το θέμα δεν κάνουν εκπτώσεις.Εικόνα
PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Μηχανικάρα

Δημοσίευση από PredatorGR »

Καλησπερα παιδες, σημερα πηρα τον σακκο μου (pendagon ελληνικης παραλλαγης με τα αρχικα ΕΣ πανω και εθνοσημο) που μπορεις να τον βαλεις και στην πλατη, υπαρχει προβλημα; Επισης, τα μπλουζακια ειναι παραλλαγης μεν, αλλα εχουν διαφορα με τα ελληνικης που δινουν μεσα. Ξερετε ειναι παραλλαγης πρασινης, καφε κλπ Μεν αλλα armymania. Υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι κανένα πρόβλημα. Άσε που τουλάχιστον θα μπορείς να κουβαλάς τα πράγματα στη πλάτη.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μπλουζάκι απ'όποια εταιρία και να είναι.Εικόνα
PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Nassos έγραψε:Όχι κανένα πρόβλημα. Άσε που τουλάχιστον θα μπορείς να κουβαλάς τα πράγματα στη πλάτη.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μπλουζάκι απ'όποια εταιρία και να είναι.Εικόνα

Ευχαριστω πολυ φιλε νασσο!Εικόνα
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από stathisvas »

Παιδια ο σακος ο μεγαλος με τα ροδακια εμενα προσωπικα με εχει σωσει οχι 35...350 θα εδινα για να τον παρω χωραει τα παντα... Οσο για τον υπνοσακο στην Αυλωνα δεν σου λενε τιποτα εκει ημουν πριν 2 μηνες... Αν και τωρα το καλοκαιρι δν νμζω πως θα το χρειαστεις... Σεντονια παρε γιατι εκει θα ς χρεωσουν μονο ενα για να στρωσεις...
Βλαδιμηρος

Δημοσίευση από Βλαδιμηρος »

Εχω παρει καμια 30αριαυτα; Α κοντομανικα μπλουζακια ειναι χρωμα γκρι και μαυρο να παρω αλλα ι κανουν

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα μπλουζάκια ή παραλλαγής η φαιοπράσινα, αν και από προηγούμενες σειρές λένε μόνο παραλλαγή.
G-5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από G-5 »

Nassos έγραψε: 1) Στα Τ-shirts είτε παραλλαγής είτε φαιοπράσινα το ίδιο είναι.3) Απλά άσπρα φανελάκια. Μη γινόμαστε υπερβολικοί.
Καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα ! Δλδ θα φοράμε το λευκό ή μαύρο φανελάκι, απο επάνω τ-shirt παραλλαγής και απο επάνω τη στολή; Και όλα αυτά καλοκαιριάτικα; Οι πετσέτες προσώπου, σώματος και ποδιών μπορούν να ειναι λευκές; Κάλτσες χακί ή ότι χρώμα θέλουμε ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

1) Στη διάρκεια του καλοκαιριού όταν έχει υψηλές θερμοκρασίες μπορείτε να φοράτε πλέον μόνο τη μπλούζα παραλλαγής. Εμείς που αναγκαζόμασταν να φοράμε και το χιτώνιο γινόμασταν κυριολεκτικά λούτσα στον ιδρώτα.

Δεν είναι υποχρεωτικό να φοράτε και φανέλα, και t-shirt και χιτώνιο. Αυτός ο συνδυασμός, μαζί με άλλες στρώσεις ρουχων είναι πρακτικός μόνο για χαμηλές θερμοκρασίες.

2) Ναι, άλλωστε σας δίνουν και μέσα τις ίδιες αλλά σε φαιοπράσινο.

3) Ό, τι να'ναι, άλλωστε δεν φαίνονται.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
raftoput
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από raftoput »

Από ξάδερφο που μπήκε με την προηγούμενη ΕΣΣΟ έμαθα ότι τελικά φοράμε και το χιτώνιο, απλά μας επιτρέπουν να σηκώσουμε το μανίκι κάτω από τον αγκώνα. Σε υψηλές θερμοκρασίες και αν το θεωρήσει σκόπιμο ο διοικητής βγάζεις το χιτώνιο.
Φυσικά το παραπάνω το γράφω με κάθε επιφύλαξη!
1) Στη διάρκεια του καλοκαιριού όταν έχει υψηλές θερμοκρασίες μπορείτε να φοράτε πλέον μόνο τη μπλούζα παραλλαγής. Εμείς που αναγκαζόμασταν να φοράμε και το χιτώνιο γινόμασταν κυριολεκτικά λούτσα στον ιδρώτα.

Δεν είναι υποχρεωτικό να φοράτε και φανέλα, και t-shirt και χιτώνιο. Αυτός ο συνδυασμός, μαζί με άλλες στρώσεις ρουχων είναι πρακτικός μόνο για χαμηλές θερμοκρασίες.

2) Ναι, άλλωστε σας δίνουν και μέσα τις ίδιες αλλά σε φαιοπράσινο.

3) Ό, τι να'ναι, άλλωστε δεν φαίνονται.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όταν λέω υψηλές θερμοκρασίες, εννοώ από 40 βαθμούς Κελσίου και πάνω.Εικόνα
PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλησπερουδια!

Τα λουκετα τι μεγεθη να ειναι ρε παιδες; Αν μπορουσατε να στειλετε μια φωτο θα σας ημουν υποχρεος!

Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giwrgos19 »

PredatorGR έγραψε:Καλησπερουδια!

Τα λουκετα τι μεγεθη να ειναι ρε παιδες; Αν μπορουσατε να στειλετε μια φωτο θα σας ημουν υποχρεος!

τι τι μεγεθος να ειναι; Τα πιο μικρα λουκετα που θα βρεις αγορασε. Τους σακους σου θα κλειδωνεις τπτ αλλο! Ουτε αρβιλες θα χρειαστει να κλειδωσεις ουτε τπτ. Και για το οπλο σου δινουν αυτοι λουκετα για να το κλειδωνεις.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Άβαταρ μέλους
raftoput
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από raftoput »

PredatorGR έγραψε:Καλησπερουδια!

τι τι μεγεθος να ειναι; Τα πιο μικρα λουκετα που θα βρεις αγορασε. Τους σακους σου θα κλειδωνεις τπτ αλλο! Ουτε αρβιλες θα χρειαστει να κλειδωσεις ουτε τπτ. Και για το οπλο σου δινουν αυτοι λουκετα για να το κλειδωνεις.Προσωπική εκτίμηση είναι να πάρεις λουκέτα που λένε όλοι, ακόμα και για τον οπλοβαστό να μην χρησιμοποιήσεις αυτό που θα σου δώσουν αλλά δικό σου, τα κρούσματα αρπαγών δεν έχουν εκλείψει ακόμα...

Μικρά για τον σάκο σου, μικρό πάλι για τα άρβυλα (πρέπει να περνά από τις τρύπες των κορδονιών), μεσαίου μεγέθους (με μακρύ σχετικά λαιμό εννοώ) για λουκάνικο και οπλοβαστό. Και τέλος ένα για τον φωριαμό, κανονικό.

kotsosh

Δημοσίευση από kotsosh »

Παιδία εγώ θα μπω ΠΝ και δεν έχω δει κάπου κάτι σχετικό, τα μπλουζάκια που θα πάρω τι χρώμα να είναι; Κάπου είχα διαβάσει λευκά αλλά μην τα πάρω τσαμπα =/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης