kallitexnis έγραψε:Πήραν άτομα αλλά όπως ήδη προείπατε πήραν 1-2 από κάποια στρατολογικά γραφεία. Να ξέρετε ότι από έναν έμπειρο στα στρατολογικά θέματα έμαθα ότι θα καλυφθούν αρκετές θέσεις και ότι θα φύγουν αρκετοί. Ας πάνε στις ειδικότητες να δούνε τη γλύκα... Ακόμα και τότε θα καλούν... Πάντως υπομονή , πίστη στον εαυτό σας , επιμονή και θάρρος πάντα... Σε ότι και να κάνετε...
Ετσι οπως το πανε ομως αμα περνουν καθε μερα 4 ατομα αντε να βρεις επιμονη.
Γεια σας παιδια. Τελικα ετσι οπως σας τα ειπα ειναι. Δεν ηταν απο ειδικες δυναμεις τα ατομα π μπηκαν. Ρωτησε ο φιλος μ εναν απο αυτους κ τ ειπαν οτι μεχρι τις 10 μαρτιου Ετσι θα περνουν μεχρι να συμπληρωθουν οι θεσεις.
ΔΗΜΗΤΡΑ! έγραψε:Γεια σας παιδια. Τελικα ετσι οπως σας τα ειπα ειναι. Δεν ηταν απο ειδικες δυναμεις τα ατομα π μπηκαν. Ρωτησε ο φιλος μ εναν απο αυτους κ τ ειπαν οτι μεχρι τις 10 μαρτιου Ετσι θα περνουν μεχρι να συμπληρωθουν οι θεσεις.
ε τωρα τι να πω; Γιατι δεν ανακοινωσε το Γ. Ε. Σ τα ονοματα αυτα που μπηκαν; Αμα ειναι ετσι οπως τα λες και περνουν τοσα λιγα ατομα δεν προκητε ουτε τον δεκεμβριο να τελειοσουν ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπος λεει και ο τσουκαλας
Καλέ θες να μου απαγορεύσουν να ξαναλάβω μερος σε δική τους προκήρυξη... Απαπα... Φτου Φτου μας καλέ... Ποτέ να μη το κάνω αμα το ΓΕΣ Το ΓΕΣ Δεν το εγκρίνει αγάπη μου... Θες να μου κρατήσει κακία;