Υποψήφιοι ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2012)
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 15
Λάθος Titis, φέτος δηλώνουν τα χαρτιά τους, όσοι θέλουν να μπουν στις στρατιωτικές σχολές τα επόμενα 3 χρόνια, μόνο πέρσυ βγήκε για έναν χρόνο. Όσοι το 2012,2013,2014 θα είναι τελειόφοιτοι λυκείου, πρέπει να κάνουν τα χαρτιά τους.
παραθέτω και μια πολύ γνωστή φράση του φυσικού Einstein:
"
Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...
... Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
"
παραθέτω και μια πολύ γνωστή φράση του φυσικού Einstein:
"
Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...
... Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
"
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Διπλωμάτη, το ξέρω ότι η ερώτηση ήταν χαζή αλλά η προκύρυξη βγήκε για το σχολικό έτος 2012-13 και έλεγε ότι έπρεπε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά εώς 30 Μαρτίου. Προφανώς είναι παράλογο να τα καταθέσουμε 1 ολόκληρο χρόνο πριν για τον επόμενο και γι'αυτό ρώτησα εδώ.
- Titis
- Posts in topic: 9
Α οk σύγνωμη δεν το γνώριζα. Είναι όντως πραγματικά παράλογο αυτό που κάνουν...
- GreekSoldier1
Δηλαδή ισχύει; Εγώ νόμιζα με ειρωνεύεται ο Διπλωμάτης...
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Όχι ρε παιδιά, μην τρελαθούμε, δεν ισχύει
κάθε χρόνο βγαίνει προκήρυξη τον μάρτιο-απρίλιο, για τους τελειόφοιτους, και τους απόφοιτους
κάθε χρόνο βγαίνει προκήρυξη τον μάρτιο-απρίλιο, για τους τελειόφοιτους, και τους απόφοιτους
- GreekSoldier1
Οκ όλα καλά (και λογικά) λοιπόν!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Για τις Ιατρικές, Υγειονομικές Εξετάσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα
Καλημερα σε ολους. Ξερει κανεις αν στην καινουργια προκυρηξη της 15/3 η Αλλαγη Αφορα μονο στο υπομνημα (6) η εχει και αλλες αλλαγες σε αλλα παραρτηματα; Επισης αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βρισκω πληροφοριες στην ιστοσελιδα της ΠΑ πληροφοριες οπως π. Χ την προκυρηξη, τα αποτελεσματα κ. Α.(μ ενδιαφερουν πρωτιστος η σχολες της ΠΑ) Στην ιστοσελιδα της ΣΝΔ μπαινω στις ανακοινωσεις και τα βρισκω ολα ευκολα, στην ΠΑ μπαινω και δεν βλεπω ανακοινωσεις για τις σχολες, διορθωστε Με αν κανω λαθος και υποδειξτε μου τι κανω λαθος.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Όχι, βασικές αλλαγές δεν υπάρχουν, μόνο διόρθωσαν κάποια κομμάτια που αντέγραψαν από πέρυσι. Ανακοινώσεις για την ΠΑ, σε σχέση με την εισαγωγή, δεν έχει ακόμα, γιατί δεν ξεκίνησαν οι ΠΚΕ ακόμα. Προκήρυξη έχει το ΓΕΕΘΑ. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος ακόμα να έχουν ανακοίνωση. Κακώς βέβαια, καθώς άλλες σχολές έχουν πάντα μια σελίδα για τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά δεν έχει...
Ευχαριστω, ελπιζω στις 17/5 να αναρτησουν τις καταστασεις δεκτων υποψηφιων για την συμμετοχη τους στις ΠΚΕ και τα προγραμματα διεξαγωγης τους.
Παιδια εκτος απο την αιτηση τι αλλο χρειαζεται να εχω; Ανηκω στη γενικη κατηγορια
- ΝΑΣΟΣ
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Τα απαιτουμενα δικαιολογητικα των υποψηφιων θα τα βρεις στο Υπαρχει καποιος/α που να πηγε να καταθεσει αυτοπροσωπως τα δικαιολογητικα;
Παραρτημα ΣΤ της εγκυκλιου.
Παραρτημα ΣΤ της εγκυκλιου.
Στο παραρτημα Της προκυρηξης, στα απαιτουμενα δικαιολογητικα υποψηφιων παραγραφος α.(6) λεει πως χρειαζετε βεβαιωση πιστοποιησης λογω μη προσκομησης υγειονομικων εξετασεων. Ξερει καποιος τι ειναι αυτο;
- ΝΑΣΟΣ
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Κοιταξε στο παραρτημα Γ υγειονομικη εξεταση υποψηφιων παρ.11, Εκει θα βρεις την απαντηση Στο ερωτημα σου. Ξερει κανεις την φωτογραφια του υποψηφιου στο υπομνημα 6 ποιος την κολλαει, η υπηρεσια, η ο υποψηφιος; Περιμενω απαντησεις.
Καλησπερα σε ολους... Μερικες ερωτησεις σχετικα με το υποδειγμα "6" θα ηθελα να υποβαλλω...
1. Στην πρωτη σελιδα, στο σημειο οπου δηλωνεται η σχολη πρωτης προτιμησης, αυτη θα ειναι και η σχολη στην οποια θα πρεπει να παρευρεθει ο εξεταζομενος για τις ΠΚΕ;
2. Αν ναι, μπορω να δηλωσω σχολη η οποια ειναι πιο κοντα στην περιοχη μου (πχ ΣΣΑΣ) ως σχολη πρωτης προτιμησης αλλα να μην την δηλωσω στην συνεχεια στην σελιδα 2 του ιδιου υποδειγματος;(ουτε και στο μηαχανογραφικο καθως δεν ενδιαφερομαι) ...
3. Η σειρα με την οποια θα δηλωσω τις σχολες στην 2η σελιδα ειναι αυτη που πρεπει να δηλωσω και στο μηχανογραφικο στην συνεχεια ή δεν παιζει καποιο ρολο;
Ευχαριστω εκ των προτερων
1. Στην πρωτη σελιδα, στο σημειο οπου δηλωνεται η σχολη πρωτης προτιμησης, αυτη θα ειναι και η σχολη στην οποια θα πρεπει να παρευρεθει ο εξεταζομενος για τις ΠΚΕ;
2. Αν ναι, μπορω να δηλωσω σχολη η οποια ειναι πιο κοντα στην περιοχη μου (πχ ΣΣΑΣ) ως σχολη πρωτης προτιμησης αλλα να μην την δηλωσω στην συνεχεια στην σελιδα 2 του ιδιου υποδειγματος;(ουτε και στο μηαχανογραφικο καθως δεν ενδιαφερομαι) ...
3. Η σειρα με την οποια θα δηλωσω τις σχολες στην 2η σελιδα ειναι αυτη που πρεπει να δηλωσω και στο μηχανογραφικο στην συνεχεια ή δεν παιζει καποιο ρολο;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες