Βάσεις - μορια για ΣΜΥ (2012)
Γεια σας! Φετος δινω πανελλανιδες και θελω να μπω στη ΣΜΥ. Δινω απο ΕΠΑ. Λ. Οι βασεις καθε χρονο αυξανονται. Περισυ ηταν 1750 φετος υπαρχει περιπτωσει να πεσουν; Η θα αυξηθουν παλι οπως καθε χρονο;

- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Όπως πάλι, κάθε χρόνο θα αρχίσουν ανούσιες ερωτήσεις για τις βάσεις
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Πέρυσι,13000 κάτι ήταν τα μόρια. Όχι 17 :-S. Άμα είναι τόσο η Σ. Μ. Υ η Σ. Σ. Ε πόσο θα ήταν;
- GreekSoldier1
Και ναι δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις για βάσεις. Οκ έχεις άγχος και είναι αποδεκτό, αλλά δεν θα βγει και πουθενά το όλο θέμα 

Δεν συμφωνώ.
Προφανώς οι βάσεις είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης, αλλά αν κάποιος γνωρίζει τις βάσεις των τελευταίων ετών μπορεί να καταλάβει που βρίσκεται και πόση προσπάθεια χρειάζεται.
Προφανώς οι βάσεις είναι θέμα προσφοράς - ζήτησης, αλλά αν κάποιος γνωρίζει τις βάσεις των τελευταίων ετών μπορεί να καταλάβει που βρίσκεται και πόση προσπάθεια χρειάζεται.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
yandr, οι βάσεις εκτός από θέμα προσφοράς-ζήτησης, είναι και θέμα απόδοσης των μαθητών στις πανελλήνιες, το οποίο εξαρτάται και από την δυσκολία των θεμάτων. Η πρόβλεψη των βάσεων, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, είναι ανούσια, και δεν στηρίζεται κάπου
Κάποιος που ασχολείται με τις πανελλήνιες χρόνια (καθηγητές, φροντιστές κλπ) και βλέπει τις τάσεις στην ζήτηση, ξέρει τις αλλαγές στην προσφορά των θέσεων, και δει και τις επιδόσεις των εξεταζομένων, αυτός μπορεί στο περίπου να πει που θα κυμανθεί η βάση εισαγωγής σε μια σχολή
Άρα, το: "πως βλέπετε να πάνε οι βάσεις φέτος" την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να απαντηθεί με απάντηση που στηρίζεται κάπου
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει τις προβλέψεις του, και υπάρχουν όπως είπες yandr, οι βάσεις των προηγούμενων ετών
Κάποιος που ασχολείται με τις πανελλήνιες χρόνια (καθηγητές, φροντιστές κλπ) και βλέπει τις τάσεις στην ζήτηση, ξέρει τις αλλαγές στην προσφορά των θέσεων, και δει και τις επιδόσεις των εξεταζομένων, αυτός μπορεί στο περίπου να πει που θα κυμανθεί η βάση εισαγωγής σε μια σχολή
Άρα, το: "πως βλέπετε να πάνε οι βάσεις φέτος" την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να απαντηθεί με απάντηση που στηρίζεται κάπου
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει τις προβλέψεις του, και υπάρχουν όπως είπες yandr, οι βάσεις των προηγούμενων ετών
Παιδια ειμαι σε επαλ. Κ 9ελω να περασω σμυ... Πολυ δυσκολα να περασω απο επαλ ετσι; Το 9εμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλα3ω κ να παω σε γενικο. Απλα ακουσα οτι απο επαλ. Διαλεγουν ενα μονο παιδι με ηψηλο βαθμο. Εχω ανχωθει αρκετα σε αυτο το 9εμα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
γιωτα έγραψε:Παιδια ειμαι σε επαλ. Κ 9ελω να περασω σμυ... Πολυ δυσκολα να περασω απο επαλ ετσι; Το 9εμα ειναι οτι δεν μπορω να αλλα3ω κ να παω σε γενικο. Απλα ακουσα οτι απο επαλ. Διαλεγουν ενα μονο παιδι με ηψηλο βαθμο. Εχω ανχωθει αρκετα σε αυτο το 9εμα...
πέρσι από επαλ πήρε 10 άτομα στα όπλα και 8 άτομα στα σώματα οπότε αυτό που άκουσες ότι διαλέγουν μόνο ένα παιδί δεν ισχύει
Παιδια εγω που εβγαλα 12αρι λετε να κανω τον κοπο να ξανα κανω χαρτια για ΣΜΥ που ηθελα...
Δεν χανεις τιποτα αλλα νομιζω αδικος κοπος καλυτερα να εδεινες με 90%
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Ναι είσαι μέσα πιστεύω...
- GreekSoldier1
Greco έγραψε:Με 14.300 μορια έχω πιθανότητες απο γενική σειρά;
Κατά 95% μέσα!
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ