ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Δημητρη Δεν μπηκες με τους 4000 τελικα;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αδελφε εβγαλαν μια λιστα εχθες (εαν δεν ειμαι χαζος, η αν δεν καταλαβα καλα η αν δεν την πελευουν καθολου εκει στην πυροσβεστικη) που λεει οτι εγινε πληρωση θεσεων απο επιλαχοντες σε θεση διορισμου μεχρι 305 σειρα στην β κατηγορια! Περισευουν 102 ατομα που καλεσαν σαν επιλαχοντες κ καποια ατομα που σιγουρα περασαν επιτροπες αθληματα κτλ με επιτυχια ισως μενουν εξω! Μεσα σε αυτα τα ατομα ειμαι κ εγω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- Akspoogy
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
δημητρης25 έγραψε:Αδελφε εβγαλαν μια λιστα εχθες (εαν δεν ειμαι χαζος, η αν δεν καταλαβα καλα η αν δεν την πελευουν καθολου εκει στην πυροσβεστικη) που λεει οτι εγινε πληρωση θεσεων απο επιλαχοντες σε θεση διορισμου μεχρι 305 σειρα στην β κατηγορια! Περισευουν 102 ατομα που καλεσαν σαν επιλαχοντες κ καποια ατομα που σιγουρα περασαν επιτροπες αθληματα κτλ με επιτυχια ισως μενουν εξω! Μεσα σε αυτα τα ατομα ειμαι κ εγω.
οχι ρε φιλε

με τι κουραγιο κοιτας την οθονη σου, θα ειχα μπει μεσα!
τι να κανεις, υπομονη, τουλαχιστον περασες μια φορα τα αθληματα
θα σου ειναι πιο ευκολο τωρα
-
- Ταξίαρχος
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Δεν μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω απο εχθες! Καλεσαν 100 ατομα παρα πανω τσαμπα στην ουσια! Ποσοι να κοπουν στην σχολη; Ποσοι δεν θα πανε;20-30;180 θεσεις ειναι κ πηρες 120 επιλαχοντες ηδη κ καλεις 100 ακομη για το τιποτα. Γιατι κοροιδευεις τον κοσμο; Ασε παω να σκασω.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Δεν μπορεις να φανταστεις τι νευρα εχω απο εχθες! Καλεσαν 100 ατομα παρα πανω τσαμπα στην ουσια! Ποσοι να κοπουν στην σχολη; Ποσοι δεν θα πανε;20-30;180 θεσεις ειναι κ πηρες 120 επιλαχοντες ηδη κ καλεις 100 ακομη για το τιποτα. Γιατι κοροιδευεις τον κοσμο; Ασε παω να σκασω.
[/QUO
ενταξει φιλε μην απελπιζεσαι, καντα και τωρα σε αυτη τη προκυρηξη και θα εισαι μεσα!
[/QUO
ενταξει φιλε μην απελπιζεσαι, καντα και τωρα σε αυτη τη προκυρηξη και θα εισαι μεσα!
-
- Ταξίαρχος
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Μανο δεν ειναι απελπισι, ειναι ψυχοφθορο! Ξερεις πως ειναι να τελειωνεις τα αθληματα να σου λενε ολοι εκει οτι εισαι μεσα, καλα να περασουμε στην σχολη, αξιωματικοι και μη κ να μην ισχυει τιποτα; Εχθες λογου χαρη πηγα στην δουλεια με σκοπο να παραιτηθω η να κανω κατι για να με απολυσουν για να παρω τα λεφτα μου. Ετσι κ το εκανα τι καταληξη θα ειχα σημερα;
-
- Ταξίαρχος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Μανο δεν ειναι απελπισι, ειναι ψυχοφθορο! Ξερεις πως ειναι να τελειωνεις τα αθληματα να σου λενε ολοι εκει οτι εισαι μεσα, καλα να περασουμε στην σχολη, αξιωματικοι και μη κ να μην ισχυει τιποτα; Εχθες λογου χαρη πηγα στην δουλεια με σκοπο να παραιτηθω η να κανω κατι για να με απολυσουν για να παρω τα λεφτα μου. Ετσι κ το εκανα τι καταληξη θα ειχα σημερα
Δλδ για να καταλαβω, πηραν επιλαχοντες παραπανω απ'οσους θελανε εισουν και εσυ μεσα σε αυτους περασατε τα αθληματα ολα κομπλε, και θα παρουν ποιους; Αυτους που ηταν επιλαχοντες στη σειρα πιο μπροστα απο εσενα;
Δλδ για να καταλαβω, πηραν επιλαχοντες παραπανω απ'οσους θελανε εισουν και εσυ μεσα σε αυτους περασατε τα αθληματα ολα κομπλε, και θα παρουν ποιους; Αυτους που ηταν επιλαχοντες στη σειρα πιο μπροστα απο εσενα;
- Akspoogy
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Υπομονη φιλε, πρεπει να το αποδεχτεις, ενω εγω ηξερα απ την αρχη πως δεν ειμαι μεσα κ δεν με πειραξε, αλλα αυτο που εγινε με σενα κ τα υπολοιπα παιδια ειναι πραγματικα
απαραδεκτο! Παμε για την επομενη!
απαραδεκτο! Παμε για την επομενη!

-
- Ταξίαρχος
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Στην β κατηγορια που ειμαι εγω καλεσαν μεχρι το 407 επιλαχον. Οι θεσεις ειναι 180 ομως! Κοπηκαν καποια ατομα, αλλα δεν πηγαν κ εφτασε μεχρι το 305 σε θεση διορισμου. Απο το 305 μεχρι τον 407 ειναι σχεδον 100 ατομα! Γιατι τα φωναξαν ετσι;99% τα καλεσαν τσαμπα. Ποσοι περιμεναν να κοπουν; Το θεωρω λιγο αδικο. Μεσα σε αυτα τα 100 ατομα ειμαι κ εγω, περασα υγειονομικα-ψυχομετρικα κ παει λεγοντας! Περασαν αρκετα παιδια σαν κ εμενα. Γιατι να μπουν σε αυτη την διαδικασια ομως επειδη βγαζουν τις λιστες οποτε γουσταρουν κ λενε οτι γουσταρουν; Ο γιαννης απο την συρο ενα παιδι του ειπαν οτι ειναι μεσα 310-311 σειρα δεν θυμαμαι ακριβως Κ ηρθε απο του διαολου την μανα, χρονιαρες ημερες αχγομενος μεν αλλα ηξερε οτι ετσι κ περασει ολα αυτα θα ειναι μεσα! Αυτα τα παιδια δεν τα σκεφτονται; Θα κανω παλι τα χαρτια μου,8α δωσω παλι τα αθληματα για πιο λογο; Θα μου πουνε ελα κ αν σου κατσει; Παω να παιξω joker καλυτερα.
-
- Posts in topic: 1
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
οντως φιλε πολυ ασχημο αυτο. Τουλαχιστων να το ελεγαν οτι θα καλεσουμε παραπανω για καβατζα ωπος το ειπαν σε αυτην τωρα.δημητρης25 έγραψε:Στην β κατηγορια που ειμαι εγω καλεσαν μεχρι το 407 επιλαχον. Οι θεσεις ειναι 180 ομως! Κοπηκαν καποια ατομα, αλλα δεν πηγαν κ εφτασε μεχρι το 305 σε θεση διορισμου. Απο το 305 μεχρι τον 407 ειναι σχεδον 100 ατομα! Γιατι τα φωναξαν ετσι;99% τα καλεσαν τσαμπα. Ποσοι περιμεναν να κοπουν; Το θεωρω λιγο αδικο. Μεσα σε αυτα τα 100 ατομα ειμαι κ εγω, περασα υγειονομικα-ψυχομετρικα κ παει λεγοντας! Περασαν αρκετα παιδια σαν κ εμενα. Γιατι να μπουν σε αυτη την διαδικασια ομως επειδη βγαζουν τις λιστες οποτε γουσταρουν κ λενε οτι γουσταρουν; Ο γιαννης απο την συρο ενα παιδι του ειπαν οτι ειναι μεσα 310-311 σειρα δεν θυμαμαι ακριβως Κ ηρθε απο του διαολου την μανα, χρονιαρες ημερες αχγομενος μεν αλλα ηξερε οτι ετσι κ περασει ολα αυτα θα ειναι μεσα! Αυτα τα παιδια δεν τα σκεφτονται; Θα κανω παλι τα χαρτια μου,8α δωσω παλι τα αθληματα για πιο λογο; Θα μου πουνε ελα κ αν σου κατσει; Παω να παιξω joker καλυτερα.
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Ρε αφήστε να πάρει και κανέναν στις παραγωγικές μας έχει φύγει ο κώλος στο διάβασμα ένα χρόνο ολόκληρο. ΕΦ πηρε πολλους φετος κ εμεις ψυχη εχουμε !
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αλέξης έγραψε:Ρε αφήστε να πάρει και κανέναν στις παραγωγικές μας έχει φύγει ο κώλος στο διάβασμα ένα χρόνο ολόκληρο. ΕΦ πηρε πολλους φετος κ εμεις ψυχη εχουμε !
φιλε αλεξη υπαρχει ξεχωρηστο θεμα για τις παραγωγικες σχολες εδω ειναι αποκλειστικα για αυτους που θελουν να μπουν ε. Φ.
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αν θες να περασεις οντως τοτε διαβαζε και ασε τα φορουμ βραδιατικα. Καλη σου επιτυχια παντωςΑλέξης έγραψε:Ρε αφήστε να πάρει και κανέναν στις παραγωγικές μας έχει φύγει ο κώλος στο διάβασμα ένα χρόνο ολόκληρο. ΕΦ πηρε πολλους φετος κ εμεις ψυχη εχουμε !
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αλέξης έγραψε:Ρε αφήστε να πάρει και κανέναν στις παραγωγικές μας έχει φύγει ο κώλος στο διάβασμα ένα χρόνο ολόκληρο. ΕΦ πηρε πολλους φετος κ εμεις ψυχη εχουμε !
Και εσείς ψυχή έχετε, αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα παίρνει πολλά άτομα απο εδώ και στο εξής.(Και αναφέρομαι σε ΕΦ και Αστυφύλακες. Καλά για Αξιωματικούς δεν το συζητώ κάν). Οι μέν που θέλετε να μπείτε ΕΦ μαζέψτε μόρια και οι δέ συνεχίστε το διάβασμα. Καλή επιτυχία σε όλους.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες