Αποτελέσματα Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostisdlk »

Ας αργησουν. Να προλαβουμε να γυμναστουμε λιγακη...
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giannis84 »

Να γυμναστουμε αλλα να μαθουμε αν εχουμε και πιθανοτητες με την γυμναστικη. Λογικα υπαρχει τουλαχιστον 1 μηνας για προπονηση, χρονος αρκετος.
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Κανενα αποτελεσμα ακομα και κανεις δεν ξερει αν στο κοντινο μελλον θα βγει κατι. Ελπιζω τουλαχιστον να μην περιμενουν α τα βγαλουν μαζι με τα αποτελεσματα των 750 γιατι θα φαμε και τον φλεβαρη ετσι
Giannis84

Λογικα μεσα στο επομενο δεκαημερο θα βγουν. Ισως ελεγχουν τα δικαιολογητικα αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παίδες η σχολή των ανθυποπυραγών ξεκινάει κάθε Σεπτέμβριο επομένως έχουν όσο χρόνο θέλουν για να το τραβήξουν μέχρι και το σεπτέμβρη...
Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Ρελαξ και τεικ ιτ ιζι αγορια... Πήγαμε λίγο πίσω λόγο και των κρίσεων των αξιωματικών... Τώρα που τελείωσαν κα ιμε τους 4000 λογικά την επόμενη Βδομάδα (βαριά την μεθεπόμενη) κάτι θα έχουμε... Μετά έχουν να ασχοληθούν και με τους 725
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:Παίδες η σχολή των ανθυποπυραγών ξεκινάει κάθε Σεπτέμβριο επομένως έχουν όσο χρόνο θέλουν για να το τραβήξουν μέχρι και το σεπτέμβρη...

εγω μιλαω για τα αγωνισματα. Μακαρι να μην τα τραβηξουν πολυ να κεξαθαρησει νωρις η κατασταση για να ξερουμε τι θα κανουμε και εμεις.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Alexandros9 »

toubano έγραψε:Ρελαξ και τεικ ιτ ιζι αγορια... Πήγαμε λίγο πίσω λόγο και των κρίσεων των αξιωματικών... Τώρα που τελείωσαν κα ιμε τους 4000 λογικά την επόμενη Βδομάδα (βαριά την μεθεπόμενη) κάτι θα έχουμε... Μετά έχουν να ασχοληθούν και με τους 725

Με τους 4000 φίλε δεν τέλειωσαν ακόμη. Ίσα ισα μόλις άρχισαν...

Πότε μην μετανιώνεις..
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Alexandros9 έγραψε:
toubano έγραψε:Ρελαξ και τεικ ιτ ιζι αγορια... Πήγαμε λίγο πίσω λόγο και των κρίσεων των αξιωματικών... Τώρα που τελείωσαν κα ιμε τους 4000 λογικά την επόμενη Βδομάδα (βαριά την μεθεπόμενη) κάτι θα έχουμε... Μετά έχουν να ασχοληθούν και με τους 725

Με τους 4000 φίλε δεν τέλειωσαν ακόμη. Ίσα ισα μόλις άρχισαν...

με τα αγωνίσματα λέω... Μπορούν τώρα να βγάλουν τα αποτελέσματα και έπειτα να αρχίσουν να καλούν. Τι εννοείς μόλις άρχισαν; Το φεκ έμεινε
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Παιδιά πήρα σήμερα τηλέφωνο στο αρχηγείο και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγούν μέσα στον Φεβρουάριο δεν μου είπαν όμως συγκεκριμένη ημερομήνια!
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αν είναι καλή η πηγή σου, γιατί πολλοί ακόμα και στο αρχηγείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται (το λέω και από προσωπική εμπειρία σε επικοινωνία που είχα) Τότε κάποιοι από εμάς έχουμε πέσει έξω στις εκτιμήσεις μας... Αν είναι αρχές φλεβάρη έχει καλώς... Αλλιώς θα καούμε στο τρέξιμο...
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Τι να σου πω φίλε τούμπανο! Πήρα τηλέφωνο σε έναν αριθμό που έγραφε στην προκήρυξη. Αυτό μου είπε τώρα κατά πόσο ισχύει θα δείξει ο χρόνος.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Ααααααα... Εκεί πήρες και συ; Χαχαχαα... Εκείνα τα νούμερα απορώ γιατί τα βάλανε... Εγώ έπαιρνα πριν καταθέσω τα χαρτιά για κάτι διευκρινίσεις και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλον... Χαμένη η μπάλα... Ο ένας έλεγε δεν ξέρω δεν διάβασα την προκήρυξη, ο άλλος τώρα γύρισα από άδεια περίμενε να ενημερωθώ, ο άλλος δεν το σήκωνε καν και ο άλλος έλεγε του κεφαλιού του αποτι αποδείχθηκε... Καταλαβαίνεις... Στην αρχή γελούσα ***** το αρχηγείο μου αλλά στο τέλος σπάστηκα γιατί με μπέρδεψαν κιόλλας... Πως δεν έβρισα κανέναν... Εγώ προσωπικά δεν περιμένω από κανέναν και δεν ρωτάω κανέναν γιατί το ράδιο αρβύλα τα κανει χειρότερα... απλά ελπίδα, υπομονή και προπόνηση...

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Έτσι ακριβως είναι οπώς τα λές... Και εγώ τα ίδια κατάλαβα από τον τρόπο που μου απάντησε... Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν!Εικόνα
Giannis84

Παιδια βγηκαν τα αποτελεσματα ειναι στο σαιτ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες