Αποτελέσματα Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giannis84 »

rasald έγραψε:
ρε φιλε κατσε 35 σύνολο ή 35 για την κατηγορία σου; Οτι και ναναι είναι ελάχιστες...

Εγω καταλαβαινω στο συνολο γιατι νομιζω ο Αλεξανδρος ειχε κανει αιτηση στους Χημικους απ οτι ειχε γραψει αν θυμαμαι καλα. Αν ειναι 35 οι αιτησεις μονο στην περιφερεια του για τις 2 θεσεις Χημικων, τοτε ειναι παρα πολλες.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Alexandros9 »

rasald έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:
toubano έγραψε:Ρε παιδιά φλεβάρη πολύ χλωμό... το αργότερο τέλος του μήνα πιστεύω... Οι αιτήσεις έχουν ήδη περαστεί στο σύστημα και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με τους 4000... Άλλωστε θα θέλουν να πιαστούν όσο γίνεται νωρίτερα και με τους 725, όπου πάλι οι αιτήσεις θα είναι χιλιάδες...

Σωστό το τούμπανο. Χθες που έκανα τα χαρτιά μου για τους 750 δόκιμους πυροσβέστες το φιλαράκι μου ο πυροσβέστης μου ανέφερε πόσοι από την κατηγορία μου έκαναν τα χαρτιά τους με τα μόρια τους κ μου είπε ότι τα έχουν στείλει ήδη κάτω (Συνολικά 35 αιτήσεις από την Δυτική Μακεδονία) και ίσως τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα... Επίσης μάλλον θα καλέσουν όχι τουλάχιστον τους διπλάσιους αλλα τους τετραπλάσιους σε κάθε κατηγορία με κάθε επιφύλαξη παίδες

ρε φιλε κατσε 35 σύνολο ή 35 για την κατηγορία σου; Οτι και ναναι είναι ελάχιστες...

35 σε όλες τις κατηγορίες σε όλη την Δυτική Μακεδονία παίδες... Στην δική μου 3 όλοι και όλοι και είμαι 2ος στα μόρια πίσω από έναν άλλον...

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

toubano έγραψε:Αλεξανδρος 9 ποια είναι η κατηγορία σου; Αν όχι τέλος της βδομάδας, την επόμενη μάλλον κατι θα βγει... Συν κανα δεκαημερο ποσο είναι μετα οι ενστάσεις, οπότε τελη με αρχές να αρχίσουν να καλούν... Τώρα πόσους θα καλέσουν... Θα δείξει... Ένας αξιωματικός μου είπε "τα τηλέφωνα ανοιχτά και περιμένετε... "

Εγώ παίδες είμαι Χημικός με Μάστερ...35 σε όλες τις κατηγορίες έγιναν στην περιφέρεια μου... Σε όλα τα άλλα τούμπανο συμφωνώ απόλυτα. Πιστευώ ότι με λίγη καλή προπόνηση έχουμε ελπίδες (εγώ βέβαια δεν χρειάζεται γτ τα αθλήματα τα πέρασα με τους Πενταετείς) Αν κάποιος θέλει συμβουλές εδώ είμαι εκτός βέβαια από Χημικούς εκει δεν βοηθάω κανέναν!Εικόνα

Giannis84

Μπορεις να πεις στο περιπου τα μορια του πρωτου Αλεξανδρε να χουμε μια σφαιρικη ιδεα για το επιπεδο των αιτησεων?
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αλέξανδρε δικός μου είσαι... Και γω δυτική μακεδονία... Είμαι ο άλλος που σε τρώει στα μόρια... Χαχαχαχα... Πλάκα κάνω... Πολ μηχ εγώ με μάστερ... Και αριθμό πρωτοκόλλου 13 ***** την τύχη μου... Αντε να δούμε γιατί γεράσαμε κιόλλας και μετά δεν έχει...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Giannis84 έγραψε:Μπορεις να πεις στο περιπου τα μορια του πρωτου Αλεξανδρε να χουμε μια σφαιρικη ιδεα για το επιπεδο των αιτησεων;

Δύσκολο παίδες, αυτό δεν το μπορώ. Τον έχω πρήξει το φιλαρακί τον πυροσβέστη. Αν μου πει κατι θα το μοιραστώ ειδάλλως υπομονή καμια βδομαδούλα κ βλέπουμε... Αλλά παίδες εγώ αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι εάν όντως οι συνολικές αιτήσεις πανελαδικά είναι κοντά στις 750 τότε πιστευω ότι τουλάχιστον θα καλεστούν καμια 500αριά άτομα το λιγότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχό και να μην έχουν τα ίδια όπως τώρα όπου κάθε λίγο και λιγάκι καλούσαν επιλαχόντες... Εγώ πάντως προσωπικά ελπίζω αλλά θα δείξει

toubano

Δημοσίευση από toubano »

Μην τρελένεσαι αλεξανδρος... Είναι αλλα τα μεγέθη... Μην την πετας την 500αρα έτσι... Δηλ τι; Θα καλέσουν 10πλασιους; Τι να τους κάνουν; Κουλοι θα είναι όλοι; ... Όλοι ελπίζουμε και μακάρι να καλέσουν αρκετούς, αλλά είπαμε
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:
Giannis84 έγραψε:Μπορεις να πεις στο περιπου τα μορια του πρωτου Αλεξανδρε να χουμε μια σφαιρικη ιδεα για το επιπεδο των αιτησεων;

Δύσκολο παίδες, αυτό δεν το μπορώ. Τον έχω πρήξει το φιλαρακί τον πυροσβέστη. Αν μου πει κατι θα το μοιραστώ ειδάλλως υπομονή καμια βδομαδούλα κ βλέπουμε... Αλλά παίδες εγώ αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι εάν όντως οι συνολικές αιτήσεις πανελαδικά είναι κοντά στις 750 τότε πιστευω ότι τουλάχιστον θα καλεστούν καμια 500αριά άτομα το λιγότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχό και να μην έχουν τα ίδια όπως τώρα όπου κάθε λίγο και λιγάκι καλούσαν επιλαχόντες... Εγώ πάντως προσωπικά ελπίζω αλλά θα δείξει

Στην πατρα εγω παντως την τελευταια μερα των αιτησεων ειχα αριθμο πρωτοκολλου 58 που αναφερεται σε ολες τις κατηγοριες!
για 500 δεν νομιζω αλλα καμμια 200αρια στο συνολο σιγουρα!
Giannis84

Αν καλεσουν τους 4πλασιους λογικα θα ειναι κομπλε... Εκτος αν παιξει τεραστια αποτυχια στα αθληματα. Λογικα κι ενας μικρος αριθμος απο αυτους που θα καλεσουν δεν θα παει.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Αγαπητο φορουμ... Ξεχασες να ανεβάσεις μια απαντηση μου... Τεσπα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

toubano έγραψε:Αγαπητο φορουμ... Ξεχασες να ανεβάσεις μια απαντηση μου... Τεσπα

Εμ απλά δεν είμαστε όλη την ημέρα μέσα, αν θέλεις να δημοσιεύονται απευθείας τα μηνύματα σου μπορείς να γίνεις μέλος

larisa

Δημοσίευση από larisa »

Τελικα ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Γνωριζουμε?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

toubano έγραψε:Αγαπητο φορουμ... Ξεχασες να ανεβάσεις μια απαντηση μου... Τεσπα

Τούμπανο γίνε μέλος ρε συ

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

larisa έγραψε:Τελικα ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Γνωριζουμε;

οχι. Προς το παρον μονο ελπιζουμε...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πήρα τηλ παίδες να ρωτήσω και μου απάντησαν χαρακτηριστικά δεν έχουμε ιδέα...
Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης