Ιατρικές Εξετάσεις Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Παντως ειναι μεγαλη βλακεια να κοβεσαι επειδη δεν βρισκεις 2 νουμερα σε εναν κυκλο.
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται αυτο με την καρτελα που σου δινουν; Τη συμπληρωνουν οι γιατροι και την επομενη την δινεις στην επιτροπη και αποφασιζει; Δηλαδη εσυ βλεπεις τι εχουν πει οι γιατροι;
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HARMONICA »

wtf; έγραψε:Ρε παιδια ξερει κανεις πως γινεται αυτο με την καρτελα που σου δινουν;1) Τη συμπληρωνουν οι γιατροι και την επομενη την δινεις στην επιτροπη και αποφασιζει; Δηλαδη εσυ 2) βλεπεις τι εχουν πει οι γιατροι;

1) ναι 2) ναι
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Και αυτοι πως ειναι σιγουροι οτι καποιος δε θα επιχειρησει να "διορθωσει " το προβλημα του;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

AΠαγορευτε οι εξεταζομενοι να φορουν φακους επαφης.Οι πασχοντες με μυωπια και λοιπες παθησεις των ματιων οπωσδηποτε να φερουν τα γυαλια ορασεως μαζι τους. Ο οφθαλμιατρος ειναι υποχρεωμενος να ελεγξει εαν ο εξεταζομενος φοραει φακους επαφης σε περιπτωση που δεν φοραει γυαλια. Ο ελεγχος γινετε με ενα ειδικο φακο (σε μορφη στυλου) με βαση των οποιον ο ιατρος βλεπει εαν ο υποψηφιος φοραει ή οχι φακους επαφης. Εαν διαπιστωθει οτι ο εξεταζομενος φοραει φακους επανεξεταζετε την αμεσως επομενη εργασιμη μερα. Εαν παλι ο υποψηφιος δεν φερει τα γυαλια ορασεως μαζι του στην επομενη εξεταση αποκλειετε απο τον διαγωνισμο.
αγγελοσσσσ

Δημοσίευση από αγγελοσσσσ »

Οπως τα λεει ο γκρεκο27 ειναι εδωσα και αστυνομια και πυροσβεστικη και μ ελεξαν για φακους ασχετα αν δεν ειχα προβλημα βεβαια στους επιλαχοντες της πυροσβεστικης ο κολλητος μου μου ειπε αρπα κολλα ενας νεαρος τους κοιτουσε και εφευγαν οτι να ναι δηλαδη αμα βιαζονται να τελειωσουν ειναι που θα πεσεις θελει και τυχη
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια αν και παρακολουθω το φορουμ δε γνωριζω αν εχει ειπωθει παλαιοτερα. Οσον αφορα τις αιματολογικες εξετασεις ξερετε αν υπαρχει προβλημα σε περιπτωση που υπαρχει στιγμα αναιμιας; Για την ακριβεια στιγμα δρεπανακυτταρικης αναιμιας. Προσοχη ομως, αφορα απλα το στιγμα της αναιμιας και οχι την πληρη μορφη της ασθενιας.
ευχαριστω εκ των προταιρων
dynamiteq

Δημοσίευση από dynamiteq »

Κυριοι καλησπερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω κατι και θεωρω οτι εδω ειναι το σωστο μερος... Εχω διαγνωσμενη σκολιοση 14 μοιρες. Εαν με καλεσουν και με το ''ματι'' δουν και πουν νεαρε εχεις σκολιωση κοβεσαι... Μπορω να κανω κατι; Γιατι αποτι διαβασα κοβεσε με 20+ μοιρες... Και οτι δουν με το ματι... Γιατι με ακτ. Θωρακα δεν φαινονται πολλα... Ευχαριστω
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος η ιατρική γνωματευση ποσο καιρό ισχύει; Εχω εξεταση απο γιατρο πριν 4 μηνες. Αν προχωρησει η προκυρηξη τώρα μετα τις εκλογες μπορω να χρησιμοποιησω αυτη ή θα πρεπει να βγαλω καινουργια?
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Καλησπερα και απο εμενα. με τις καρτελες τι γινεται; τις παιρνουμε και παμε μονοι μας σε νοσοκομειο που θα μας πουν η υπαρχουν ιατρεια τις πυροσβεστικης;
ΣΤΕΛΙΟΣ 83
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ 83 »

Καλημερα σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε, ενα σπσμενο χερι που εχω το εχω κανει εγχειρηση, φαινεται μια ουλη αλλα το εχω πανω απο 15 χρονια και στο στρατο ημουν ειδικες δυναμεις Ι1 λετε να εχω προβλημα στις υγειονομικες εξετασεις;
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Κανενα νεο απο τα παιδια που περασαν σημερα επιτροπη να πας πει πως ηταν τι τους κανανε;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Κανενα νεο απο τα παιδια που περασαν σημερα επιτροπη να πας πει πως ηταν τι τους κανανε;

σας φωναζουν ανα 10 ατομα σε ενα δωματιο μενετε μονο με το σλιπακι σας λενε να κανετε κατι εκτασεις με τα χερια, κατι καθησματα, στεκεσται στις μυτες των ποδιων με τεντωμενα χερια και κλειστα ματια για λιγα δευτερα, σας εξεταζουν στην οψη για σκολιωση η κυφωση και τελος βαζουν επανω στην καρτελα των υγειονομικων ενα οκ και τελος. Παρτο φυγε η δουλεια, πολυ μπαμ μπαμ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Υψος βαρος θα μας μετρησουν την ιδια μερα η πρεπει να ξαναπαμε αθηνα. Φιλε εκαμ σε ευχαριστω.Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες