Ιατρικές Εξετάσεις Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ego

Δημοσίευση από ego »

Παιδια το ξερεται σιγουρα οτι οποιος εχει προβλημα με το βιβλιαρακι με τα χρωματα δηλαδη δεν τα βλεπει ολα τον κοβουν; Οποις το ξερει σιγουρα κ αποδεδηγμενα δηλαδη να ξερει Οτι εχουν κοψει ατομα για αυτον το λογο να μας το πει κ εμας κ οχι να λενε τι νομιζει ο καθενας! Γιατι κ εγω εχω προβλημα με αυτο τα βλεπω αλλα οχι ολα! Οποις ξερει κατι σιγουρα να το πει να ξερουμε κ εμεις που εχουμε προβλημα!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

ΠΔ 133/02, ΠΔ 53/03, ΠΔ 207/07 (ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΛΠ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ) 2. Οπτική Οξύτητα - Αντίληψη Χρωμάτων (2) Αντίληψη Χρωμάτων χωρίς να πάσχουν από δυσχρωματοψία που εξακριβώνεται από τους ψευδοισοχρωματικούς πίνακες (ISHIHARA), εφόσον δε διακρίνονται τα βασικά χρώματα (ερυθρό-πράσινο-κίτρινο).Εαν καποιος δεν μπορει να διακρινει τους συγκεκριμενους πινακες κοβετε! Εννοειτε οτι η οπτικη σας οξυτητα πρεπει να ειναι 100% οσον αφορα τους πινακες ishihara (δηλαδη πρεπει να δειτε ολα τα νουμερα που συμπεριλαμβανονται στους πινακες) ... Τετοια τεστ υπαρχουν και στο ιντερνετ...

ΥΓ.Να ενα τεστ οπου Οι εξεταζόμενοι με φυσιολογική αντίληψη χρωμάτων Θα δουν ολους τους αριθμους: ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΙSHIHARA

ego

Δημοσίευση από ego »

Ρε εκαμ τι θα κανεις πως θα το φτιαξεις αυτο αφου Δεν βλεπεις τα χρωματα; Τι θα κανεις να το κανω κ εγω;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

ego έγραψε:Ρε εκαμ τι θα κανεις πως θα το φτιαξεις αυτο αφου Δεν βλεπεις τα χρωματα; Τι θα κανεις να το κανω κ εγω;

Δυστυχως δεν υπαρχει ακομα θεραπεια για τους πάσχοντες από δυσχρωματοψία (δαλτονισμό) και από αχρωματοψία.Βρισκετε σε πειραματικο σταδιο.Παρ ολα αυτα η Νέα τεχνική αποτελεί επίτευγμα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον στο Σιάτλ. Οι αμερικανοί ερευνητές μπόρεσαν (με τη βοήθεια ενός ιού) να εισάγουν ανθρώπινα θεραπευτικά γονίδια (L-opsin) στα φωτο-ευαίσθητα κύτταρα στο πίσω μέρος του ματιού των μαϊμούδων, στον αμφιβληστροειδή. Τα γονίδια περιείχαν τον αναγκαίο κώδικα DNA, ώστε τα πειραματόζωα, περίπου 20 εβδομάδες μετά την έναρξη της θεραπείας, να είναι σε θέση πλέον να διακρίνουν το κόκκινο από το πράσινο και γενικά να δουν όλα τα χρώματα.

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ego έγραψε:Ρε εκαμ τι θα κανεις πως θα το φτιαξεις αυτο αφου Δεν βλεπεις τα χρωματα; Τι θα κανεις να το κανω κ εγω;

αδερφε δεν μπορω να κανω κατι, δεν διορθωνεται ατο, απλα αν τυχει και με καλεσουν στα υγειονομικα, θα παω και αν με κοψουν θα κανω μια πολυ ωραια ενσταση, γιατι δεν γινεται να κοβουν εμενα επειδη εχω δυσχρωματοψια, και αλλους που εχουν δ. Ν. Σ παραπανω η λιγοτερο να τους περνανε. Η θα ειναι σε ολες τις υγειονομικες διαδικασιες τυπικοι η δεν θα ειναι. Και το ξερω αυτο επειδη στην τωρα προκυρηξη που τρεχει εδινε φιλαρακι μου, και μου ειπε οτι δ. Μ. Σ δεν του μετρησαν, αν ομως εδινα και εγω σε αυτη που τρεχει ηδη θα με ειχαν κοψει για δυσχρωματοψια, οποτε μια ενσταση και βλεπουμε.

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Για την διενεργεια υγεινομικών εξετάσεων οι υποψηφιοι πρεπει να εχουν μαζί τους τα ατομικά βιβλιάρια υγείας με αναγραφόμενο τον αριθμο Α. Μ. Κ. Α. Κλπ... μηπως εννοει το βιβλιαριο ασθενειας ασφαλισμενου; Γιατι εγω προσωπικα δεν εχω. Αν ναι τι μπορει να γινει σε αυτην την περιπτωση; Ξερω οτι φευγω μακρυα απο το θεμα αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο και οχι τα μορια. Αν ξερει καποιος 100% τι ισχυει ας απαντησει, ευχαριστω

DIMITRIS_84

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

αδερφε δεν μπορω να κανω κατι, δεν διορθωνεται ατο, απλα αν τυχει και με καλεσουν στα υγειονομικα, θα παω και αν με κοψουν θα κανω μια πολυ ωραια ενσταση, γιατι δεν γινεται να κοβουν εμενα επειδη εχω δυσχρωματοψια, και αλλους που εχουν δ. Ν. Σ παραπανω η λιγοτερο να τους περνανε. Η θα ειναι σε ολες τις υγειονομικες διαδικασιες τυπικοι η δεν θα ειναι. Και το ξερω αυτο επειδη στην τωρα προκυρηξη που τρεχει εδινε φιλαρακι μου, και μου ειπε οτι δ. Μ. Σ δεν του μετρησαν, αν ομως εδινα και εγω σε αυτη που τρεχει ηδη θα με ειχαν κοψει για δυσχρωματοψια, οποτε μια ενσταση και βλεπουμε.

φιλε και εγω εχω δυσχρωματωψια αλλα καποιους αριθμους στους πινακες τους διακρινω. Βασικα εψαξα στο ιντερνετ σε σελιδες οπτικων και κατι λεει για φακους επαφης δυσχρωματωψιας. Θα το ψαξω να δω τι παιζει και ο θεος βοηθος.
DIMITRIS_84

Λυση για αυτους που εχουν δυσχρωματωψια! Υπαρχουν φακοι επαφης! Και με μια εξεταση σε οφθαλμιατρο σας λενε και κατα ποσο βελτιωνεται η κατασταση! Βεβαια κοστιζουν λιγο ακριβα 400 ευρω
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

DIMITRIS_84 έγραψε:Λυση για αυτους που εχουν δυσχρωματωψια! Υπαρχουν φακοι επαφης! Και με μια εξεταση σε οφθαλμιατρο σας λενε και κατα ποσο βελτιωνεται η κατασταση! Βεβαια κοστιζουν λιγο ακριβα 400 ευρω

δημητρης ευχαριστω φιλε, εχεις κανα τηλ να μου δωσεις; Καμια πληροφορια; Ξερεις καποιον;
DIMITRIS_84

DIMITRIS_84 έγραψε:Λυση για αυτους που εχουν δυσχρωματωψια! Υπαρχουν φακοι επαφης! Και με μια εξεταση σε οφθαλμιατρο σας λενε και κατα ποσο βελτιωνεται η κατασταση! Βεβαια κοστιζουν λιγο ακριβα 400 ευρω

δημητρης ευχαριστω φιλε, εχεις κανα τηλ να μου δωσεις; Καμια πληροφορια; Ξερεις καποιον;
φιλε μου στην κρητη ειμαι. Ρωτησα σε ενα καταστημα οπτικων που εχει και δικο του οφθαλμιατρο και η εξεταση για το μεγεθος του προβληματος γινεται δωρεαν. Τι να σου πω, βρες καποιο αντιστοιχο καταστημα οπτικων. Εγω παντως θα παω μες στην βδομαδα. Επιτρεπονται ομως οι φακοι στις εξετασεις για πυροσβεστικη;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

DIMITRIS_84 έγραψε:

φιλε μου στην κρητη ειμαι. Ρωτησα σε ενα καταστημα οπτικων που εχει και δικο του οφθαλμιατρο και η εξεταση για το μεγεθος του προβληματος γινεται δωρεαν. Τι να σου πω, βρες καποιο αντιστοιχο καταστημα οπτικων. Εγω παντως θα παω μες στην βδομαδα. Επιτρεπονται ομως οι φακοι στις εξετασεις για πυροσβεστικη;

Δεν ξερω αν επιτρεπονται οι φακοι, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπονται. Επιτρεπουν μονο τα γυαλια μυωπιας... Αμα ξερει καποιος ας μας πει... Γκρικ εσυ κατεεις;
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από HARMONICA »

DIMITRIS_84 έγραψε:

φιλε μου στην κρητη ειμαι. Ρωτησα σε ενα καταστημα οπτικων που εχει και δικο του οφθαλμιατρο και η εξεταση για το μεγεθος του προβληματος γινεται δωρεαν. Τι να σου πω, βρες καποιο αντιστοιχο καταστημα οπτικων. Εγω παντως θα παω μες στην βδομαδα.Επιτρεπονται ομως οι φακοι στις εξετασεις για πυροσβεστικη;

Αν θυμάμαι καλά (καθώς δε μ' έχει απσχολήσει το θέμα), σου λενε αν φοράς φακούς να τους βγάλεις...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros9 »

HARMONICA έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά (καθώς δε μ' έχει απσχολήσει το θέμα), σου λενε αν φοράς φακούς να τους βγάλεις...

Σου λένε να τους βγάλεις αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ότι η νοσοκόμα σε κοιτάει και μέσα στα μάτια όταν κοιτάς απέναντι τους αριθμούς κατά την διάρκεια των εξετάσεων...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Alexandros9 έγραψε:
HARMONICA έγραψε:

Σου λένε να τους βγάλεις αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ότι η νοσοκόμα σε κοιτάει και μέσα στα μάτια όταν κοιτάς απέναντι τους αριθμούς κατά την διάρκεια των εξετάσεων...

Αν μου πεις να τους βγαλω, θα της απαντησω οτι δεν φοραω φακους καθολου, και αμα μου ξαναπει οτι φοραω, θα της απαντησω παλι να παει να κοιταχτει σε οφθαλμιατρο... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
HARMONICA

Δημοσίευση από HARMONICA »

Alexandros9 έγραψε:
HARMONICA έγραψε:

Αν μου πεις να τους βγαλω, θα της απαντησω οτι δεν φοραω φακους καθολου, και αμα μου ξαναπει οτι φοραω, θα της απαντησω παλι να παει να κοιταχτει σε οφθαλμιατρο... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης