Αθλητικές δοκιμασίες Αξ Πυροβεστικής 2012
Μακαρι να ειναι ετσι. Παντως ελπιζω να καλεσουν τουλαχιστον 30 ατομα για τα αγωνισματα. Μιλαω φυσικα για το οικονομικο. Μηπως ετσι εχουμε ελπιδες.
Εσύ Θεολβς έχεις μεταπτυχιακό; Και τα αθλήματα τα έχεις δοκιμάσει;
Μάγκες οι περισσότεροι στα αγωνίσματα ποντάρουμε... Ξέρει όμως κανείς τι παίζει με τους αξιωματικούς (από παλαιότερες πχ προκηρύξεισ... ) ίσως κάποιος από τους υπέυθυνους του φόρουμ που ασχολείται πιο πολύ να μας δ΄ςσει τα φώτα του... Καλούν δηλαδή επιλαχόντες επιλαχόντων και τραβάει η ιστορία (όπως τώρα με τους 600) ή λένε λίγες είναι οι θέσεις να ξεμπερδεύουμε; Πάντως στη προκήρυξη λέει ότι καλούν τουλάχιστοον διπλάσιο αριθμό των θέσεων... Που σημαίνει θέολβς ότι στο οικονομικό θα καλέσουν 24 + και πολύ πιθανό 30... Το θέμα Τι γίνεται με το κόψιμο γιατι οι θέσεις είναι 30... Αυτοί που είναι δόκιμοι, όπως εσύ δεα πυροβολικού, έχουν λογικά περισσότερες πιθανότητες με τους 725 στην Α κατηγορία αφού ο στρατός δίνει 500 μόρια και το μεταπτυχιακό μόλις 100.
Προς θεολβς... "το θέμα είναι τι γίνεται με το κόψιμο γιατί οι θέσεις είναι 12" (και όχι 30) ... Άρα αν υπολογίζεις να είσαι κοντά σειρα 30, πρέπει να περιμένεις να κοπούν κανά 18... Εύκολο; Δεν ξέρω...
Φίλε τούμπανο δεν είναι αδύνατο! Θα σου πώ ένα πρόσφατο περιστατικό! Είχα κάνει τα χαρτιά μου στο λιμενικό σαν υπαξιωματικός και είχα σείρα στην λίστα 140 και κάτι. Στην κατηγορία μου πέρναν 34 άτομα και στο τέλος αν συνέχιζα την διαδικασία θα ήμουν επιτυχόντας! Μην ξεχνάς ότι εδώ τα αθλήματα είναι πολύ πιο δύσκολα από το λιμενικό!
Όντως παιδιά, υπάρχουν γυναίκες... Εγώ όταν πήγα για τα χαρτιά είδα άλλες 3 από νομική. Εγώ πάω για πληροφορική. Και πριν με αποθαρρύνετε όλοι με τα αθλήματα γιατί Γνωρίζω ότι είναι αρκετά δύσκολα για τις γυναίκες, εγώ θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου... Και αθλούμαι από Σεπτέμβρη-δεν ελπίζω πολλά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Ούτε και τα μόρια μου είναι πολλά, ένα πτυχίο έχω μόνο, ελπίζω (πάλι) αυτοί που θα πάνε με μεταπτυχιακά και διδακτορικά Να μην είναι και τούμπανα!

Μαρεσε η προσφώνηση "φίλε τούμπανο"... Χαχαχαχ... Ξέρεις γιατι έχρησα εαυτόν τούμπανο ε; ... Έτσι και με καλέσουν θα κάνω 15 έλξεις κα ιθα πηδήξω 6 μέτρα... Με τρελα... Λοιπόν σοβαρα... Τίποτα δεν είναι αδύνατο... Αλλά και τίποτα δεδομένο... Όλοι με τις πιθανότητες παίζουμε και ψαρέυουμε σε θολά νερά. Δεν ξέρουμε τις ακριβείς διαδικασίες. Την αυστηρότητα ή μη, αν χωρούν βύσματα ή όχι... Μέχρι τέλος του μήνα θα λαλήσουμε... Κρίμα πάντως γιατί έχει καταντήσει η φάση ο θανατός σου η ζωή μου... Παρακαλάμε να κοπεί κόσμοσ... Αλλά τι να κα΄νουμε... Οι ευκαιρίες είναι σήμερα ελάχιστες.
Αγαπητή ειρήνη. Μην παρεξηγηθώ... Δεν έχω κάτι με τις γυναίκες Ούτε θέλουμε να αποθαρρύνουμε κανέναν ή καμιά. Όπως είπα αγαπάμε κορίτσια... Απλά όλοι κοιτάμε τις πιθανότητές μας... Πολύ καλά κάνεις και προσπαθείς και δοκιμάζεις την τύχη σου όπως λεσ... Αυτό είναι το πνέυμα... Και σου εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία... Και ποτέ δεν ξέρεις... Γνωρίζω κοπέλα που στους 600 έκανε 5 καθάρές έλξεις. Μαγκιά της! Οπότε πλακώσου! Χαχαχα το τούμπανο δεν ξέρω αν το είπες τυχαία ή παρέπεμπε σε εμένα... Πάντως καμία σχέση... Καμουφλάζ, με χιούμορ το έβαλα
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Εγώ παίδες Χημικός και η αλήθεια είναι ότι κ στην δικιά μου περιοχή πολλές γυναίκες... Προπονησή όμως μάγκες από τωρα γτ λογικά θα είναι πολύ προβλεπόμενα στους αξιωματικούς (έλξεις ολόκληρες και όχι μισές π. Χ)
Αλεξανδρε 9 μακαρι να ειναι προβλεπε η φαση... Και γω σκεφτηκα οτι και καλα επειδη ειναι αξιωματικων ίσςς ειναι πιο αυστηρά για να δςσουν κυροσ... Γιατι στους 600 λενε μετρούσαν κα ιτην πρωτη που πηδούσαν για να πιαστούν και μετα τιναζαν ποδια, τράβούσαν μέση και τα λοιπά... Ετσι οσοι θα ειμαστε πιο πισω στη σειρα δεν θα εχουμε τυχη... Και δεν το παιζω μαχητης... Αλλα όταν σου λενε 5 κανε 5 κανονικεσ... Αλλιώς μετα χαλαει η διαδικασια... Παντως αποτι καταλαβα απο συζητήσεις... Το μηκος είναι το μαχαίρι και όχι οι ελξεισ... Επεσε αρκετο ακυρο...
toubano έγραψε:Μάγκες οι περισσότεροι στα αγωνίσματα ποντάρουμε... Ξέρει όμως κανείς τι παίζει με τους αξιωματικούς (από παλαιότερες πχ προκηρύξεισ... ) ίσως κάποιος από τους υπέυθυνους του φόρουμ που ασχολείται πιο πολύ να μας δ΄ςσει τα φώτα του... Καλούν δηλαδή επιλαχόντες επιλαχόντων και τραβάει η ιστορία (όπως τώρα με τους 600) ή λένε λίγες είναι οι θέσεις να ξεμπερδεύουμε; Πάντως στη προκήρυξη λέει ότι καλούν τουλάχιστοον διπλάσιο αριθμό των θέσεων... Που σημαίνει θέολβς ότι στο οικονομικό θα καλέσουν 24 + και πολύ πιθανό 30... Το θέμα Τι γίνεται με το κόψιμο γιατι οι θέσεις είναι 30... Αυτοί που είναι δόκιμοι, όπως εσύ δεα πυροβολικού, έχουν λογικά περισσότερες πιθανότητες με τους 725 στην Α κατηγορία Αφού ο στρατός δίνει 500 μόρια και το μεταπτυχιακό μόλις 100.
με δεδομενο οτι θα κοπει κοσμος στα αγωνισματα (δεν το λεω απο κακια αλλα ετσι συμβαινει) νομιζω οτι οποιος ειναι στους πρωτους 30 εχει ελπιδες να ειναι κοντα τουλαχιστον.
παιδια τα αγωνισματα ειναι δυσκολα και απορω γιατι κανεις δεν αναφερει τα 100 μετρα με 25 κιλα αλτηρα σε καθε χερι σε 50 δευτερολεπτα...
Αυτο που λες για τον δοκιμο του πυροβολικου ισχυει αλλα στην νεα προκυρηξη αφου σε αυτην για την οποια αιτηθηκαμε οσοι γραφουμε σ αυτο το θεμα δεν εδινε εξτρα μορια ουτε σε ΕΔ ουτε σε Δοκιμους κλπ.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Εσύ Θεολβς έχεις μεταπτυχιακό; Και τα αθλήματα τα έχεις δοκιμάσει;
ναι εχω μεταπτυχιακο. Τα αθληματα δεν τα εχω δοκιμασει.
Κανεις αλλος με μεταπτυχιακο εδω παιδια; Μην χανουμε και την ανθρωπια μας στο τελος. Ανταγωνισμος υπαρχει σιγουρα, οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλα στην τελικη οι αιτησεις εχουν γινει οτι μορια ειναι να παρει ο καθενας θα τα παρει. Δεν χρειαζεται να παρακαλαμε θεους και δαιμονες να κοπουν οι ''γυναικες''

Αν κυλησουν ομαλα και αξιοκρατικα τα πραγματα ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι...
Τα "δύσκολα" με βάση άτομα που συμμετείχαν είναι 1. Μήκος γιατι πέφτει ακυρο (χανεις τα βήματα) 2. Δοκός λόγω αυτοσυγκέντρωσης και αγχους 3. Έλξεις (αν και παίζει πόσο αφήνουν το κλέψιμο) ... Το πρώτο θέλει δοκιμές και τεχνική... Το 2ο ψυχραιμια και το 3ο σφίγγεσαι και τραβας... Τα αλλα δεν χρειάζεται να ουτε τα συζητάς μου είπαν...
περί δοκίμων διευκρίνησα ότι αναφέρομαι στην άλλη προκήρυξη με τους 725 απευθυνόμενος στον δεα πυροβολικου που τον συμφέρει
περί δοκίμων διευκρίνησα ότι αναφέρομαι στην άλλη προκήρυξη με τους 725 απευθυνόμενος στον δεα πυροβολικου που τον συμφέρει
Δεν παρακαλάμε να κοπεί κανένας ούτε χάνουμε την ανθρωπιά μας... Έλεος... Κουβέντα κάνουμε και πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι το νόημα των γραφομενων μας... Προφανώς ότι είναι να πάρει ο καθένας το πήρε 'ηδη. Αλλά δεν μιλάμε για μόρια... Για τα αγωνίσματα λέμε... Και τονίζουμε αυτό ακριβώς... Να κύλήσουν ομαλά και αξιοκρατικά... Να κοπείς επειδή άξιζεσ Να κοπείς ή επειδή άλλος άξιζε περισσότερρο να μπει... Απλα
toubano έγραψε:Δεν παρακαλάμε να κοπεί κανένας ούτε χάνουμε την ανθρωπιά μας... Έλεος... Κουβέντα κάνουμε και πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι το νόημα των γραφομενων μας... Προφανώς ότι είναι να πάρει ο καθένας το πήρε 'ηδη. Αλλά δεν μιλάμε για μόρια... Για τα αγωνίσματα λέμε... Και τονίζουμε αυτό ακριβώς... Να κύλήσουν ομαλά και αξιοκρατικά... Να κοπείς επειδή άξιζες Να κοπείς ή επειδή άλλος άξιζε περισσότερρο να μπει... Απλα
βρε δεν σου κανω υποδειξη. Μιλαω γενικα γιατι βλεπω οτι πολλοι φοβουνται να πουν τι μορια εχουν κλπ λες και απο εδω μεσα θα τους παρει καποιος την θεση. Μακαρι να ειμαστε ολοι καλα και να γινουμε συναδελφοι και να παμε να τα πιουμε και μαζι αν μπουμε!
Γιαυτο λεγαμε ρε παιδες οτι ειναι λιγες οι 750 αιτησεις. Βλεπε στο λιμενικο στην αντιστοιχη που εγιναν υπερδιπλασιες και εδω ειναι το θεμα των αθληματων. Κ εγω τωρα αμα ξεκινησω τα περισσοτερα δεν τα βγαζω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες