Βάσεις - μόρια Αξ Πυροσβεστικής (2012)
Λογικα ναι.
σε ποια κατηγορια κανατε αιτηση παιδια; Εγω οικονομικο. Για να εχουμε μια καλυτερη εικονα για τον αριθμο σε καθε κατηγορια. Νομιζω θα βοηθησει
σε ποια κατηγορια κανατε αιτηση παιδια; Εγω οικονομικο. Για να εχουμε μια καλυτερη εικονα για τον αριθμο σε καθε κατηγορια. Νομιζω θα βοηθησει
Εγω μηχανικό φίλε μου... Αλλα τρέχα γύρεβε. Με το να γράψουμε 2 -3 εδ'ω μέσα, δεν θα σχηματίσουμε εικόνα... οπότε υπομονή...
Μηχανολογων εγω.
Και εγώ οικονομικο τα έκανα και περιμενω! Έχω περάσει σαν πενταετούς υποχρέωσης και περιμενω.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Και εγώ οικονομικο τα έκανα και περιμενω! Έχω περάσει σαν πενταετούς υποχρέωσης και περιμενω.
εννοεις με την προηγουμενη προκυρηξη ε;
η αληθεια ειναι οτι με το να γραψουμε 3-4 ατομα που καναμε δεν σχηματιζουμε εικονα. Πιστευετε οτι θα ειναι ισοκατανεμημενες οι αιτησεις σε ολες τις κατηγοριες; Πιστευω οτι οι κατηγοριες οικονομικου και νομικων θα εχουν περιπου το 50% του συνολου των αιτησεων. Απο κει και περα επισης αρκετες θα ειναι σε Μηχανολογους, Ηλκετρολογους και Πληροφορικης.
Με την προηγούμενη πέρασα και περιμένω να μας καλέσουν στην σχολή τώρα.
Ναι φιλε μου δίκιο έχειw ότι και να λέμε ειναι λόγια του αέρα! Εγώ πιστεύω πάντως ότι οι άνδρες έχοθμε πιο πολλές πιθανότητες λόγω αθλημάτων. Θα δούμε... Εγώ όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου είδα πολλούς δασολόγους, ισώς και να έτυχε!
Ναι φιλε μου δίκιο έχειw ότι και να λέμε ειναι λόγια του αέρα! Εγώ πιστεύω πάντως ότι οι άνδρες έχοθμε πιο πολλές πιθανότητες λόγω αθλημάτων. Θα δούμε... Εγώ όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου είδα πολλούς δασολόγους, ισώς και να έτυχε!
Η λογική λέει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τω ναιτήσεων είναι για οικονομικό και νομικό... Συμφωνώ... Εκεί άλλωστε είναι 12 και 12 οι θέσεισ... Για τις άλλες ειδικότητες από 1 ως 4... Οι άντρες όντως έχουμε περισσότερες πιθανότητες με την προυπόθεση να έχουν κάνει αρκετές γυναικες (όπως στην αστυνομία) ... Εδώ χλωμό όμως. Αφού ξέρουν πως με τα αγωνίσματα ζόρικα...
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Οταν πηγα οι μισοι στην ουρα ηταν γυναικες. Δεν χανει ευκαιρια ο κοσμος να κανει αιτησεις. Μετα κοιτανε τα παρελκομενα (αθληματα κτλ)
Μακαρι να είναι μπόλικες οι γυναίκες ρασαλντ... Οπως τα λεσ... Να μας φτιάξουν λίγο... Είπαμε αγαπάμε κορίτσια αλλά...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Για τα αθλήματα θα γράφετε στο άλλο το θέμα, γι'αυτό ανοίξαμε και ξεχωριστό
Καλα γκρικ... Μη βαρας... Απαντήσεις δίνουμε στα προηγούμενα μηνύματα... Όπου είναι εκεί απαντάμε
-
- Στρατηγός
Ε έγινε λάθος στην μεταφορά, άνθρωπος είμαι :P
Δεν πειράζει... Αν μας δώσεις και τα φώτα σου (αύριο των φώτων είναι) σχετικά με τα μόρια και εκτιμήσεις με βάση παλαιότερες προκηρύξεις, άρχοντας θα είσαι.
-
- Στρατηγός
toubano έγραψε:Δεν πειράζει... Αν μας δώσεις και τα φώτα σου (αύριο των φώτων είναι) σχετικά με τα μόρια και εκτιμήσεις με βάση παλαιότερες προκηρύξεις, άρχοντας θα είσαι.
Δεν υπάρχει εκτίμηση, γιατί τότε δεν ήτανε με μόρια αλλά με γραπτές εξετάσεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες