ΣΜΥ: Η ζωή στη Σχολή
Καλά όλα αυτά μεγάλε... Είμαι περίεργος να δω αν θα συνεχίσεις να τα λές και μέσα...
- Rafail_95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Όταν έχεις ΠΕΙΣΜΑ και ΑΝΔΡΙΣΜΟ δε φοβάσαι τίποτα και κανέναν! Και να έχω τους βητάδες απο πάνω μου και να μου φωνάζουν και να με ρίχνουν ψυχολογικά δε πέφτω! Τόσα χρόνια έχω φάει του κόσμου τα βρισίδια στον χώρο των πολεμικών τεχνών με πολύ σκληρή προπόνηση! ΟΧΙ, δεν συγκρίνεται ο στρατός με τις πολεμικές τέχνες στο έπακρο αλλά έχω μάθει να είμαι υπομονετικός, πειθαρχημένος και ΔΥΝΑΤΟΣ!
ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Καλώς. Δε θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά ΠΙΣΤΕΨΕ με έξω απ το χορό πολλοί χορεύουν. Αν με το καλό μπείς θα με θυμηθείς... Όλα αυτά θα χαθούν απ τη μια στιγμή στην άλλη...
- Rafail_95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει! )
ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
- AlexTheGood
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σας,
Η ζωή στην ΣΜΥ θα είναι πιο εύκολη για μένα αφού έχω τελειώσει Ειδικές Δυνάμεις; Τελείωσα την θητεία μου πριν 2 καλοκαίρια (Αυγ.2010) και νιώθω πως δεν έκανα όσα έπρεπε.
Η ζωή στην ΣΜΥ θα είναι πιο εύκολη για μένα αφού έχω τελειώσει Ειδικές Δυνάμεις; Τελείωσα την θητεία μου πριν 2 καλοκαίρια (Αυγ.2010) και νιώθω πως δεν έκανα όσα έπρεπε.
Ου πόσοι αλλά που
Και ποσο χρονων εισαι?
Παιδια πειτε μας τις εντυπωσεις σας για την σχολη. Πως τα πατε; Αντε να περνουμε σειρα και εμεις!
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Διάβασε όλα τα προηγούμενα σχόλια και θα καταλάβεις πως τα πάνε 

Εγω ειμαι πρωτοετης στην σμυ οποιος θελει να του πω τι γινετε να του δωσω το ταχυδρομιο μου ή κατι αλλο που θα μπορει να μιληση μαζι μου μην σας φοβηζει φτανει να θελετε αυτο που πατε να κανετε
- SoulOfArchangel
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σου Αντρεα δώσε μου το mail σου να πουμε 2 κουβεντες... Ευχαριστω
Τι τιμές έχουν τα σπίτια κοντά στη σμυ; Αν δεν νοικιασω σπίτι τι γίνεται?
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Αν δεν νοικιάσεις σπίτι ή θα μείνεις σε φίλο σου όταν βγαίνεις ή θα γυρνάς στη σχολή (δεν ξέρω μέχρι ποια ώρα όμως).
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Αν δε νοικιάσεις σπίτι μπορείς να μένεις οικιοθελώς παραμένων. Πράγμα το οποίο δε το κάνει κανείς γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις ότι η έξοδος είναι ΙΕΡΗ!εναλλακτικά, ναι, μπορείς να μένεις σε φίλο, αλλά μέχρι πότε;2 χρόνια;
και το άλλο που είπες, "να γυρνάς στη σχολή". Γίνεται, αλλά αν σκεφτείς ότι βγαίνοντας φοράς στολή εξόδου. Δε μπορείς να πας για καφέ φορώντας στολή. Ε δε μένει και τίποτα άλλο να κάνεις. Άρα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσεις, κυρίως για να βάζεις ένα πλυντήριο όταν βγαίνεις, να κάνεις ένα μπάνιο της προκοπής και να αράζεις.
και το άλλο που είπες, "να γυρνάς στη σχολή". Γίνεται, αλλά αν σκεφτείς ότι βγαίνοντας φοράς στολή εξόδου. Δε μπορείς να πας για καφέ φορώντας στολή. Ε δε μένει και τίποτα άλλο να κάνεις. Άρα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσεις, κυρίως για να βάζεις ένα πλυντήριο όταν βγαίνεις, να κάνεις ένα μπάνιο της προκοπής και να αράζεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες