ΣΜΥ: Η ζωή στη Σχολή
Εγώ πάντως της εύχομαι να πέσει σε... Στρίγγλα να δεί την γλύκα! 

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
D.Y.K έγραψε:Εγώ πάντως της εύχομαι να πέσει σε... Στρίγγλα να δεί την γλύκα!
ε οσο στριγγλα και να ειναι σαν εσενα κανεις

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Πολύ θα ήθελες να με πετύχαινες σαν Βητά πίστεψέ με ψαράκι! 

-
- Ταγματάρχης
fistikisfiction έγραψε:Ευαγγελια να ξερεις παντως οτι τα πραγματα σαν ασσος δεν ειναι καθολου ροδινα. Θα ιδρωσεις, θα τρεξεις, θα βλασφημισεις την ωρα και την στιγμη που διαλεξες να μπεις στρατο... Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα... Θα αδικηθεις και στις υπηρεσιες... Ξερεις τι σημαινει να εισαι 3 μερες συνεχομενα υπηρεσια 4-6 το βραδυ και 6 να ξεκιναει το προγραμμα της ημερας; Και μετα να σου λενε κιολας να μην σε παιρνει ο υπνος στα τμηματα;3 μερες 10 ωρες υπνο συνολικα... Για αυπνιες ρωτα τον αντωνη κατι ξερει παραπανω απο μενα...γενικως ειναι πρηξιμο η σχολη και ειμαι περιεργος να δω σε ποια βητουλινα θα πεσεις... Υπαρχουν και στριγγλες και καλες... Σου ευχομαι σε καλη γιατι αλλιως... Μαυρο φιδι...
δηλαδη εχει και κοπελες να σε βαζουν καψωνια κ ετσι;

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Ταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Πολύ θα ήθελες να με πετύχαινες σαν Βητά πίστεψέ με ψαράκι!

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μπα ευαγγελια στον τριτο λοχο τον γυναικειο δεν εχει καψωνια. Απλα εχει πολυ σκατο και πολυ καθαριοτητα!(γυναικες... ) και εμεις κανουμε καθαριοτητες αλλα οχι και ετσι... Θα καθαριζεις σε σημεια που ειχες φανταστει ως τωρα οτι υπαρχουν... Οταν ειναι για καθαριοτητες στο κψς παντα τον τριτο λοχο βαζουν...
αλλιως φωνες, αερας... Σπανια για νιλα αλλα οι συμμαθητριες μου ειναι πολυ καλυτερες απο τις βητουλινες σε πολλα θεματα... Αλλα δεν πιστευω... Απλα στρριγγλες θα τις ανεβαζεις στριγγλες θα τις κατεβαζεις... Και θα ακους και σχολια απο αγορια... Ειναι μια συγκεκριμενη λεξη που την λεμε για τις γυναικες στον στρατο... Θα την μαθεις οταν μπεις...

-
- Ταγματάρχης
fistikisfiction έγραψε:Μπα ευαγγελια στον τριτο λοχο τον γυναικειο δεν εχει καψωνια. Απλα εχει πολυ σκατο και πολυ καθαριοτητα!(γυναικες... ) και εμεις κανουμε καθαριοτητες αλλα οχι και ετσι... Θα καθαριζεις σε σημεια που ειχες φανταστει ως τωρα οτι υπαρχουν... Οταν ειναι για καθαριοτητες στο κψς παντα τον τριτο λοχο βαζουν...αλλιως φωνες, αερας... Σπανια για νιλα αλλα οι συμμαθητριες μου ειναι πολυ καλυτερες απο τις βητουλινες σε πολλα θεματα... Αλλα δεν πιστευω... Απλα στρριγγλες θα τις ανεβαζεις στριγγλες θα τις κατεβαζεις... Και θα ακους και σχολια απο αγορια... Ειναι μια συγκεκριμενη λεξη που την λεμε για τις γυναικες στον στρατο... Θα την μαθεις οταν μπεις...
χαχ. Οκ

παλιοσαύρες; Χαχαχαχαχfistikisfiction έγραψε:. Ειναι μια συγκεκριμενη λεξη που την λεμε για τις γυναικες στον στρατο... Θα την μαθεις οταν μπεις...
Καλα ειναι!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 9
Παναγιωτη ολο εξω μου εισαι... Γιαυτο μιλας... Παντως ευαγγελια οι αλλες θ αθελουν να σου σπασουν τν τσαμπουκα και να σε κανουν να πιστεψεις οτι καποιες ειναι... Αλλα αν εσενα απ το ενα αυτι σου μπαινουν απ το αλλο σου βγαινουν δεν θα σε επηρεασουν και πολυ.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:fistikisfiction έγραψε:Μπα ευαγγελια στον τριτο λοχο τον γυναικειο δεν εχει καψωνια. Απλα εχει πολυ σκατο και πολυ καθαριοτητα!(γυναικες... ) και εμεις κανουμε καθαριοτητες αλλα οχι και ετσι... Θα καθαριζεις σε σημεια που ειχες φανταστει ως τωρα οτι υπαρχουν... Οταν ειναι για καθαριοτητες στο κψς παντα τον τριτο λοχο βαζουν...αλλιως φωνες, αερας... Σπανια για νιλα αλλα οι συμμαθητριες μου ειναι πολυ καλυτερες απο τις βητουλινες σε πολλα θεματα... Αλλα δεν πιστευω... Απλα στρριγγλες θα τις ανεβαζεις στριγγλες θα τις κατεβαζεις... Και θα ακους και σχολια απο αγορια... Ειναι μια συγκεκριμενη λεξη που την λεμε για τις γυναικες στον στρατο... Θα την μαθεις οταν μπεις...
χαχ. Οκ
Τα 2 χρονια της ΣΜΥ εξασφαλιζουν ολη την υπολοιπη ζωη ειδικα αν προκειται για γυναικα, οτι και να πω ειναι λιγο, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων καμια 10 πιλοτοι γυναικες κτλ κτλ οι περισσοτερες μετα το βαθμο του αρχιλοχια δε κανουν ΤΙΠΟΤΑ απολυτως και οσο και να θελουμε να τις δικαιολογησουμε δε δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα... Αν τις πιεσουν επικαλουνται ρατσισμο και ετσι επιδιδονται επισταμενα στο λιμαρισμα των νυχιων, στο γραφειο τους με τους ανδρες συναδελφους τους απροθυμους να τις ενοχλησουν, οποιος εχει αντιθετη γνωμη ας το πει... Στη ΣΜΥ πας απλα για να μονιμοποιηθεις, οσο και να ανεβασουν το επιπεδο δε προλαβαινεις να διαβασεις... Και ο γυναικειος πληθυσμος της σχολης ειναι υπερβολικος και κατακριτεος ακομα και απο ξενους αξιωματικους...
Γιατι οποιος περασει σ. Μ. Υ. Πρεπει να νοικιασει σπιτι στα Τρικαλα; Αν ειναι απο θασσαλονικη δεν μπορει να πηγαινοερχεται; Κοντα δεν ειναι;
Κοιτα και γω ΣΜΥ θελω και τουλαχιστν το πρωτο διαστημα θα πηγαινοερχομαι με το αμαξι αν ολα πανε καλα και ορκιστω... Γυρω στις 2 ωρες ο δρομος...ΤΖΙΜΙ έγραψε:Γιατι οποιος περασει σ. Μ. Υ. Πρεπει να νοικιασει σπιτι στα Τρικαλα; Αν ειναι απο θασσαλονικη δεν μπορει να πηγαινοερχεται; Κοντα δεν ειναι;
Επισης να προσθεσω στο τι μπορει να κανει καποιος οταν τελιωσει τη ΣΜΥ. Οπως αναφερεται στον οδηγο σπουδων μεγαλο μερος των μονιμων υπ/κων (αποφοιτοι οπλων) επιλεγονται και εκπαιδευονται σε τομεις των Ε. Δ (φυσικα με τη θεληση τους).
Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι, στη σμυ μπορεις να μεινεις μεσα η πρεπει να πηγενοερχεσε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης