Στρατονομία - Μειωμένη θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
marios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marios »

Θελω να κανω μια ερωτηση... ειναι να κανω εννιαμηνο και αναρωτιομουν αν μπορω να παω στρατονομια... επισης περα του καλου σωματοτυπου(mai thai και γυμναστηριο) ειμαι 1,77 και εχω λιγη μυωπια... απαντηστε μου συντομα αν γινεται γιατι τν τριτη μπαινω μεσα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Βύσμα χρειάζεται μόνο.

Δεν θυμάμαι όμως αν υπάρχει πρόβλημα με την μειωμένη θητεία.
Ilias

Δημοσίευση από Ilias »

Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα και γω με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση... Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει και κάποιος άλλος πριν απο μένα αλλά αν είσαι 8 μηνο μπορείς να μπεις στρατονομία;
GRS

Δημοσίευση από GRS »

Καλησπέρα!

Πρόκειται να καταταχτώ με την 2012 Α ΕΣΣΟ. Είμαι σχετικά ψηλός (πάνω από 1.95). Πολλοί φίλοι μου που έχουν ήδη υπηρετήσει μου είπαν ότι πιθανότατα θα επιλεγώ ως στρατονόμος, πράγμα που δεν θέλω... Υπάρχει περίπτωση να το αποφύγω;

Είμαι κάτοχος διδακτορικού και θα κάνω μειωμένη θητεία (μόνος γιος από τρία ζώντα τέκνα+γονέας άνω των 70), ενώ η μητέρα μου έχει 67% αναπηρία...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
paralogistis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paralogistis »

Αφού θα κάνεις μειωμένη θητεία μην αγχώνεσαι καθόλου... Στρατονόμοι γίνονται μόνο όσοι υπηρετούν κανονική θητεία.

Και αφού έχεις και διδακτορικό μετά το κέντρο θα πας για την υπόλοιπη θητεία σου στο σπίτι σου... Το λέει ο νόμος.

Καλή θητεία.

Κάθε εμπόδιο για καλό
GRS80

Δημοσίευση από GRS80 »

Σε ευχαριστώ πολύ!
KILLBILL

Δημοσίευση από KILLBILL »

Εγω θα σου ελεγα αν η μειωμενη που θα κανεις. Ειναι 8μηνη. Καλυτερα θα ηταν για σενα να πας στρατονομια. Αν μιλας για 6μηνη τοτε οκ.
GRS80

Δημοσίευση από GRS80 »

KILLBILL έγραψε:Εγω θα σου ελεγα αν η μειωμενη που θα κανεις. Ειναι 8μηνη. Καλυτερα θα ηταν για σενα να πας στρατονομια. Αν μιλας για 6μηνη τοτε οκ.

Δεν μου αρέσει σαν νοοτροπία η ΣΝ... Για αυτό ΔΕΝ θέλω...
paralogistis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paralogistis »

KΑι επαναλαμβάνω... Και να σου άρεσε η στρατονομία αν κάποιος κάνει μειωμένη θητεία, έστω 8μηνη δεν μπορεί να γίνει στρατονόμος.

Καλή χρονιά

Κάθε εμπόδιο για καλό
GRS80

Δημοσίευση από GRS80 »

paralogistis έγραψε:KΑι επαναλαμβάνω... Και να σου άρεσε η στρατονομία αν κάποιος κάνει μειωμένη θητεία, έστω 8μηνη δεν μπορεί να γίνει στρατονόμος.

Καλή χρονιά

Το λέω αυτό γιατί κάποι φίλοι με προτρέπουν να πάω... Γιατί μου είπαν ότι αποκρύπτεις τη μειωμένη θητεία και πας...

Εν πάση περιπτώσει, σε ευχαριστώ ξανά Παραλογιστή και καλή χρονιά!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες