Απολύσεις Αστυνομικών;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Ναι καλά. Εδώ αποφάσισαν να διατηρήσουν 30 κρατικά κανάλια και 50 ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν βλέπει κανένας.
Σιγά μην απολύσουν αστυνομικούς και στρατιωτικούς.
Σιγά μην απολύσουν αστυνομικούς και στρατιωτικούς.
Απολύσεις Αστυνομικών;
Μακαρι να μην γινει καμια απολυσει.
Απολύσεις Αστυνομικών;
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/08022012-7.html
Απολύσεις Αστυνομικών;
Ειναι αληθεια οτι συζητειται για τους ειδικους φρουρους μολις τελειωνουν τα 5 χρονια να τους διωχνουν; Μιλαμε εχω τρελαθει ειναι δυνατον να κανουμε τοσο αγωνα για να μπουμε και μετα απο 5 χρονια να μας διωξουν; Ειμαστε σοβαροι τωρα;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Πολλα εχω ακουσει αλλα το συγκεκριμενο πρωτη φορα τ΄ακουωvaso st. έγραψε:Ειναι αληθεια οτι συζητειται για τους ειδικους φρουρους μολις τελειωνουν τα 5 χρονια να τους διωχνουν; Μιλαμε εχω τρελαθει ειναι δυνατον να κανουμε τοσο αγωνα για να μπουμε και μετα απο 5 χρονια να μας διωξουν; Ειμαστε σοβαροι τωρα;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Στις ειδησεις το λενε... Οτι ειναι υπο συζητηση... Πραγματικα θα μας καρκινιασουν δηλαδη... Ποτε δεν θα ησυχασουμε... :///
Απολύσεις Αστυνομικών;
Τι ειναι αυτα που λες ρε βασω; Απο που το ακουσες; Δεν παιζει τετοιο πραγμα παιδια...
Απολύσεις Αστυνομικών;
Παιδια κανεναν δεν θελω να τρομοκρατησω αυτα που ακουω λεω απ αυτους που μας κυβερνανε... Εδω λενε οτι θα διωχνουν ενστολους...
Απολύσεις Αστυνομικών;
vaso st. έγραψε:Παιδια κανεναν δεν θελω να τρομοκρατησω αυτα που ακουω λεω απ αυτους που μας κυβερνανε... Εδω λενε οτι θα διωχνουν ενστολους...
Αυτό που λες δεν υπάρχει περιπτωση να γινει!
Απολύσεις Αστυνομικών;
Μακαρι απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι...
Απολύσεις Αστυνομικών;
Που το ακουσες; Που το ειδες αυτο; Τι ακριβως ειπαν;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Καλα ειδησεις δεν βλεπετε με τα νεα μετρα και το τι λενε να κανουν οτι θα διωχνουν ενστολους δεν το ακουσε κανεις αυτο; Και λενε κιολας οτι ειναι υπο συζητηση μετα τα 5 χρονια να τους διωχνουν χαμος γινεται αν βλεπετε επικαιροτητα...
Απολύσεις Αστυνομικών;
Σε ποιο καναλι το ειδες;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Ολα τα καναλια εχουν βουϊξει να τα λενε αυτα καθε μερα στις ειδησεις ολο για τα μετρα συζητανε και με ρωτας τωρα συγκεκριμενο καναλι;
Απολύσεις Αστυνομικών;
Εγω αυτο που βλεπω ρε κοπελα μου ειναι οτι το λαος φευγει απο την κυβερνηση συνεργασιας... Δεν ειδα κατι για αυτο που λες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες