Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαρινα... Εχω δηλωσει ΕΠ κ εγω... Επισης κοπηκα για τον ιδιο λογο γραμματικων γνωσεων... Ομως εξακολλουθω να ειμαι επιλαχον σε αλλη ειδικοτητα... Ποσα μορια ειχες εσυ;

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Ναλε και αλλα 25 Πλιροφορικι και βαλε και 200 συνεντευξη...
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Τοτε κάνε υπομονή και βλέπεις. Ομως ρε παιδια δεν σου δίνει όντως κανένας σημασία γιατί απο οτι έμαθα ο στρατός μπορεί να αναγνωρίσει το λάθος του και 5 χρόνια μετα την ένστασή σου και νε τρέχεις στα δικαστήρια όλο το καιρό και χωρίς να ξέρεις τι θα βγάλεις. Αλλά εγώ εκανα από περιέργια τι θα μου απαντήσουν...
Anonymous

sauraki... 4 Ολοι μας κανουμε υπομονη περιμενουμε να βγουνε τα αποτελεσματα επιλαχοντων! Επισης βγαινει και αλλη προκυρηξη πριν το πασχα... Μας το ειχανε πει οταν πηγαμε για εξετασεις υγειονομικες!
Anonymous

sauraki... 4 κανενας δν πηρε 200 στην συνεντευξη... Μονο αν ειχες μεσον! που αν ειχες μεσον θα ησουνα ηδη μεσα! :-)

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

600 μόρια. Εσύ; Και εμενα αυτό μου είπαν οτι είσαι σε αλλη... Σε ποια; Και με τι προσοντα με βάλανε σε άλλη αφου δεν σήκωσα κάνιστρα... Και οι υπόλοιπες ειδικότητες των σωμάτων ήταν εξειδικευμένες πχ. Οικονομικό, γεωγραφικό, μουσικο... Σε ποια νομιζεις οτι σε εβαλαν; Στο κενο...
Anonymous

Μαρινα εγω ζητησα να κανω κανιστρα... Οποτε εχουνε σε πολλες ειδικοτητες να με βαλουνε!

Επισης κακος που δν εκανες κανιστρα... Εμας στην Θεσ/κη μας ειπανε οποιες θελουνε να κανουνε κανιστρα γιατι αν ειναι επιλαχον θα εχουνε περισσοτερα μορια

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

energy; Αντε Για να μη το παιξω εξυπνη (που 200 ειχα) Σου βαζω 150 Ε και παλι ξερεις ποσο ψηλα ειμαι για αυτο π ζηταει; Τελος παντων Γιατι εσας Αυτα τα μορια π ελεγε στο αρμυ ηταν σωστα;

Anonymous

Αν μιλας για τα μορια μου ναι 250 απο ιεκ κ 192 απο συνεντευξη...
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κ ποσα ς βγαλε το συστημα; Στο αρμυ;
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίταξε να δεις εμένα δεν με ενδιαφέρει κα΄ποια ειδικότητα που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο σπουδών μου... Οπότε δεν άξιζε τον κόπο... Αρα που συμπεραίνεις οτι μπορούν να βάλουν εμένα μου λένε επιλαχουσα σε άλλη... Πουθενα... Καταλαβαίνεις και τι κοροιδια παιζει... Σιγά μην ηταν σωστα Σαυράκι μου... Εικονικά ηταν όλα.
Anonymous

Στο αρμυ μου ειπε οτι εχω 442
Anonymous

Μαρινα δηλαδη αν ανακοινωθουν τα ονοματα των επιλαχοντων κ εχεις Περασεις Σε αλλη ειδικοτητα δν θα πας;

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βεβαιως και καταλαβα... οτι να ναι!!! Χεσε μεσα... Βρασε ριζυ και ας τοον ***** να σφυριζει. Τεσπα Αντε βγαινω και εκτος ενδυμασιας τς τς τςΕικόνα Ας περιμενουμε να δουμε Τι 8α γινει πια
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Εξαρτάται... Πχ. Αν είχα σηκώσει κάνιστρα με τις γνώσεις μπορει να με εβαζαν σε κάποια από τις ειδικότητες των διαβιβάσεων που ήθελαν και πληροφορική... Εκεί στην εσχατη περίπτωση αν με καλούσαν θα το σκεφτόμουνα πολύ και θα πήγαινα μάλλον... Αλλά είναι άλλο διαβιβ΄΄ασεις και άλλο ερευνα πληροφορικής...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης