Όριο μυωπίας Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

g7michael έγραψε:7 στο ένα και 9 στο άλλο μυωπία. Το γκαβοκούναβο που λένε βγήκε για μένα μιας και είμαι και βολιώτης. Είμαι όλη μέρα με φακούς βέβαια. Στο στρατο πήγα ΔΕΑ με φακούς και ήμουν κανονικά Ι1... Τώρα όμως... Η μ... Είναι ότι είμαι στους δέκα πρώτους για δόκιμος γενικών καθ. Και τα αθλήματα τα βγάζω πολύ άνετα.

Η παρακαλεις μεχρις εσχατων το γιατρο να κανει τα στραβα ματια, η προσπαθεις να τη σκαπουλαρεις με καποιο τροπο. Προτινω το δευτερο. Ειναι κριμα ν κοπεις για κατι που ποτε κ κανεις δε θα καταλαβει οτι εχεις (οπως εγινε και στο στρατο), οποτε η ολα η τιποτα
Άβαταρ μέλους
g7michael
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από g7michael »

Ναι ρε φίλε. Αυτό θα κάνω. Ελπίζω να μην είναι κανένας μάπας και να καταλάβει ότι καιγόμαστε... Αιντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mark84 »

g7michael έγραψε: Ναι ρε φίλε. Αυτό θα κάνω. Ελπίζω να μην είναι κανένας μάπας και να καταλάβει ότι καιγόμαστε... Αιντε να δούμε...
Προσεχεις όμως και τις συνέπειες! Πας για all in!
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Οταν λεω να τη σκαπουλαρεις δεν εννοω να εξαπατησεις την επιτροπη πχ. Εννοω να Προσπαθησεις να πεισεις το γιατρο οτι εχεις λιγοτερο, με καποιο τροπο τεσπα. Οποτε εννοειται προσοχη. Καλη τυχη και πες μας αν Τελικα τα καταφερες
Άβαταρ μέλους
g7michael
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Τι να κάνω ρε γμτ. Έχετε καμία ιδέα; Η ψυχολογία μου έχει γίνει καρδιογράφημα.Mark 84 Κάνω all in με Φύλλα 7 και 9 (μυωπία!).
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

g7michael έγραψε:Τι να κάνω ρε γμτ. Έχετε καμία ιδέα; Η ψυχολογία μου έχει γίνει καρδιογράφημα.Mark 84 Κάνω all in με Φύλλα 7 και 9 (μυωπία!).

Η μονη λυση ειναι λειζερ εφ οσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα... Τα υπολοιπα που γραφετε ειναι για απλη καταναλωση και ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα.Το ΠΔ ειναι ξεκαθαρο. Ουδεις ιατρος θα κανεις χαρες, ουτε τα στραβα ματια, ακομα και φακους επαφης να πας θα το καταλαβουν... Το εχω ξαναγραψει ποιο πανω... Αναγκαστηκα θα πας με τα γυαλια ορασεως οποτε... Τα αποτελεσματα τα ξερεις...

Άβαταρ μέλους
g7michael
Στρατιώτης
Στρατιώτης

ΕικόναΕικόναΕικόναβασικά πριν απο λίγο είχα ένα "δώρο" απο τον father. Είχε κλεισει ραντεβού για εγχείρηση laser για την επόμενη εβδομάδα! Οπότε Ησυχάζω Και από αυτό. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

g7michael έγραψε:Τι να κάνω ρε γμτ. Έχετε καμία ιδέα; Η ψυχολογία μου έχει γίνει καρδιογράφημα.Mark 84 Κάνω all in με Φύλλα 7 και 9 (μυωπία!).

μην φοβασαι ρε παιχτη με με 7-9 ομοχρωμα πας για χρωμα και για κεντα πανω κατω... Ετσι ολ ιν και μην φοβασαι τιποτα! Απανωτους...
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Καλησπερα εχω μια ερωτηση, απο το 1 ματι βλεπω 3/10 λογω ενος προβληματος και βλεπω θολα (για κεντρικη οραση μιλαμε). Αλλα και με τα 2 ματια βλεπω κανονικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Υπαρχει περιπτωση να μην καταφερω να μπω πυροσβεστικη (επειτα απο προκυρηξη). Σε ολα τα αλλα ειμαι απολυτως υγιης.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Μηπως ξερει κανενας αν οι οδηγοι εχουν αλλο οριο; Εχω σχεδον εναμιση βαθμο στο καθε ματι λετε να με κοψουν απο οδηγο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες