Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Ας τα "μαζεψουμε" λιγο... Απο Μεσολογγι 30 , καστορια 20, θηβα 10 , Αυλωνα 30 = 90 ΑΤΟΜΑ...7% που δν παρουσιαστηκε δηλαδη 105 ατομα (ετσι εγγραφε στην εφημεριδα) και 59 θεσεις που δν καλυφτηκαν...90+105+59 ... Τοτε μιλαμε για 254 ατομα.
Γνωριζει κανενας αν εφυγαν απο Πατρα ή απο αλλο κεντρο ατομα;
Γνωριζει κανενας αν εφυγαν απο Πατρα ή απο αλλο κεντρο ατομα;
Παιδια ξερεις κανενας σε ποιο κεντρο εκπαιδευσης πηγαν τα ατομα με ειδικοτητα Ερευνας Πληροφορικης; Και εφυγαν ατομα απο ΕΠ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Και γρεβενα Αλλοι 15 Και καστορια Συν αλλοι 15 περιπου πες... (και αστο βγαλε Τις κενες 8εσεις Μη τις μπλεκεις... ) πες περιπου 150 ατομα πρεπει να παρουν επιλαχων... Και ολοι 8α πανε πζ... Και τθ
Γιατι τις κενες θεσεις δν θα της καλυψουν; Μονο πεζικο και τεθωρακισμενα... Γιατι;
Απο 59 θεσες κενες οι 54 θεσεις ειναι απο πεζικο
Απο 59 θεσες κενες οι 54 θεσεις ειναι απο πεζικο
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Μακάρι παιδάκια μου να είστε τυχερά!
-
- Ανθυπασπιστής
Οχι ρε συ ολοι οι περισσοτεροι λεω ειναι για πζ και τθ Δε ξερουν αν 8α καλυφθουν οαντως βγαλτες Γιατι και εκει πεζει Καμια Χοντραδα 8α γινει σιγα μην ειναι τυχαιο...
-
- Ανθυπασπιστής
να σαι καλα Μαρινα
... Εχουμε ψηθει Δε παει αλλο... Πφφφ

Να σε ρωτησω... Με εβγαλε ακαταλληλο λογο γραμματικων γνωσεων. Απο οτι εχω καταλαβει θα ειμαι επιλαχον σε αλλη ειδικοτητα εε;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Energy γνωρίζω ότι Έρευνα Πληροφορική πήγαν μεσολόγγι. Δεν είναι όμως 100% σίγουρο διοτι δεν είναι αξιόπιστη η πηγή. Από εκει έμαθα οτι έφυγαν 30 άτομα. Επιπλέον θέλω να σε ρωτήσω κάτι: Το ξέρεις ότι Ερευνα Πληροφορική πήραν μόνο 14-15 άτομα και όχι και τους 20 διότι λέει οτι δεν βρεθηκαν άτομα με γραμματικές γνώσεις; Ηθελα όμως να ρωτήσω πώς αφου δεν συμπληρώθηκαν οι θέσεις και υπάρχουν περίπου ακόμα 6 ακάλυπτες, έχουν ορίσει επιλαχόντες και δεν πήραν από αυτους να συμπληρώσουν τις 6 θέσεις που έλειπαν;
-
- Ανθυπασπιστής
Τι ελεγε στο αρμυ οταν εβαλες τα στοιχεια σου; Πειρες τηλ να ρωτησεις; Να ρωτησεις καπου σωστα οχι που να ναι
Ελεγε ακαταλληλος λογο γραμματικων γνωσεων... Και μου ειπαν θα με βαλουνε σε ολοι ειδικοτητα (επιλαχον)... Απλα λεω για την ειδικοτητα που δηλωσα ουτε να το φανταζομαι εε;
-
- Ανθυπασπιστής
στη ειδικοτητα σου οχι φανταζομαι Αλλα τωρα για αλλη ειδικοτητα δεν ειμαι σιγουρη μη σε καψω... ξαναρωτα ψαξτο ξερω γω
Επειδη ειμαι παθουσα σε θεση γραφειου ειχα δωσει προπερσυ υλικου πολεμου κ ημουνα 13 σειρα κ δεν με πηρανε... Σε αυτες τις ειδικοτητες δεν φευγουν... Κ ποιος θα εφευγε... Λιγο δυσκολο... Μαλλον θα σε παρουνε σε αλλη ειδικοτητα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Το ίδιο βγάλανε και εμένα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω ούτε να σε στεναχωρήσω αλλά εμάς μας βάλανε¨"λένε" σε μία ειδικότητα που ούτε αυτοί ξέρουν, ούτε και σε εμας μπορούν να πουν διότι μας πετάξανε απλά απέξω... Αυτή ειναι η γνώμη χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω βέβαια... Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα ή τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σαυράκι μου δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν σου φαίνεται περίεργο σε μία ειδικότητα που δεν έχουν συμπληρωθεί οι θεσεις να μη πέρνουνε απο τους επιλαχόντες για να τις συμπληρώσουνε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης