Mεταθέσεις 8-μήνων για 316 σειρά
Εννοούσα τις μεταθέσεις από παραμεθώριο κοντά στον τόπο διαμονής.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Πεισίστρατος έγραψε:Εννοούσα τις μεταθέσεις από παραμεθώριο κοντά στον τόπο διαμονής.
Όταν συμπληρώσεις 4 μήνες στην παραμεθόριο, θα πάρεις μετάθεση για κοντά
Παιδια ηθελα να ρωτησω κ θελω να μου απαντησει καποιος μονο αν ξερει πραγματικα... Ειμαι 8μηνος. Παρουσιαστηκα 30 αυγουστου. Πηγα για εκπαιδευση στην Καστορια (μακαρι να μην παει κανενας σας) και επειτα στη ροδο (ζωααααααααρα). Ακουσα πως αλλαξε ο νομος για τους 8μηνους και τελικα αντι στους 4 μηνες θητειας δικαιουμαι την μεταθεση κοντα στο σπιτι μου στους 5 μηνες. Ισχυει κατι τετοιο η ειναι ακομα στους 4 μηνες. Ευχαριστω... !
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Emilios έγραψε:Παιδια ηθελα να ρωτησω κ θελω να μου απαντησει καποιος μονο αν ξερει πραγματικα... Ειμαι 8μηνος. Παρουσιαστηκα 30 αυγουστου. Πηγα για εκπαιδευση στην Καστορια (μακαρι να μην παει κανενας σας) και επειτα στη ροδο (ζωααααααααρα). Ακουσα πως αλλαξε ο νομος για τους 8μηνους και τελικα αντι στους 4 μηνες θητειας δικαιουμαι την μεταθεση κοντα στο σπιτι μου στους 5 μηνες. Ισχυει κατι τετοιο η ειναι ακομα στους 4 μηνες. Ευχαριστω... !
Οι μηνες αυτοι μετρανε απο οταν παρουσιαζεσαι; Υπαρχει νομος που λεει ποτε μπορεις να ζητησεις μεταθεση;
Κοιτα φιλε αν τα πραγματα μεινουν οπως ηταν ναι μολις συμπλησωσω 4 μηνες θητειας μου ερχεται μεταθεση κοντα στο σπιτι μου... Μπηκα 30 αυγουστου 30 δεκεμβριου την δικαιουμαι κααι την περιμενω ασχετα αν την καθυστερησει η μοναδα... Το θεμα ειναι αν αλλαξε αυτος ο νομος και το κανανε στους 5 μηνες. Αυτο δεν ξερω...
-
- Στρατηγός
To έχουμε ξανά γράψει, όταν συμπληρώσετε 4 μήνες στην παραμεθόριο φεύγετε
Απλως ρωταω επειδη ετσι εμαθα... Οποτε οπως μου λες φιλε μου... Αυριο γυρναω ροδο... Και απ τις 30 του μηνα... Καθε μερα που περναει περιμενω να μου ερθει η μεταθεση. Μακαρι να ειναι ετσι κ να μην ισχυει αυτο που λεω εγω... Να γυρισω σπιτακι μου και τι στο κοσμο...
-
- Στρατηγός
Η εκπαίδευση που έκανες στην Καστοριά δεν συμπεριλαμβάνεται στους μήνες που θα κάτσεις στην παραμεθόριο, αν πήγες στην μονάδα σου πχ στις 30/9 να περιμένεις την μετάθεση μετά τις 30/1
Greek_Army έγραψε:Πεισίστρατος έγραψε:Εννοούσα τις μεταθέσεις από παραμεθώριο κοντά στον τόπο διαμονής.
Όταν συμπληρώσεις 4 μήνες στην παραμεθόριο, θα πάρεις μετάθεση για κοντά
Αυτό δεν ισχύει!
Τουλάχιστον ούτε για την 315 ούτε για την 316!
-
- Στρατηγός
Τι ακριβώς δεν ισχύει; Μόνο μην μου πεις για κατ'εξαίρεση μετάθεση και απόσπαση...
όσο αφορά τις μεταθέσεις για την 315 σειρά μπορείς να δεις εδώ
όσο αφορά τις μεταθέσεις για την 315 σειρά μπορείς να δεις εδώ
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Παραθέτω το παρακάτω κείμενο σύμφωνα με το οποίο η ευνοϊκή μετάθεση γίνεται αφού συμπληρωθούν 4 μήνες από κατατάξεως. Αυτό μας είπαν και στο ΚΕΤΘ Αυλώνα τη μέρα της κατάταξης (ευνοική μετάθεση τον 5ο μήνα θητείας).
Οπλίτες υπόχρεοι 8μήνου θητείας
Τοποθετούνται σε Μονάδες Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης της Θράκης, των Νήσων Αν. Αιγαίου - Δωδεκανήσου, Μακεδονίας και Ηπείρου και στη συνέχεια,αφού συμπληρώσουν 4 μήνες υπηρεσίας από κατατάξεως, θα μετατίθενται σε Μονάδες συντήρησης εκπαίδευσης σύμφωνα με τα μόρια που θα συγκεντρώνουν, τις φρουρές προτιμήσεως, τον τόπο διαμονής και την ειδικότητά τους.
http://www.army.gr/default.php?pname=krit_topoth_ypek8_doth&la=1
Παραθέτω το παρακάτω κείμενο σύμφωνα με το οποίο η ευνοϊκή μετάθεση γίνεται αφού συμπληρωθούν 4 μήνες από κατατάξεως. Αυτό μας είπαν και στο ΚΕΤΘ Αυλώνα τη μέρα της κατάταξης (ευνοική μετάθεση τον 5ο μήνα θητείας).
Οπλίτες υπόχρεοι 8μήνου θητείας
Τοποθετούνται σε Μονάδες Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης της Θράκης, των Νήσων Αν. Αιγαίου - Δωδεκανήσου, Μακεδονίας και Ηπείρου και στη συνέχεια,αφού συμπληρώσουν 4 μήνες υπηρεσίας από κατατάξεως, θα μετατίθενται σε Μονάδες συντήρησης εκπαίδευσης σύμφωνα με τα μόρια που θα συγκεντρώνουν, τις φρουρές προτιμήσεως, τον τόπο διαμονής και την ειδικότητά τους.
http://www.army.gr/default.php?pname=krit_topoth_ypek8_doth&la=1
-
- Στρατηγός
Καλά δεν θα λέμε τα ίδια, ας πιστέψει ο καθένας ότι θέλει
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 4
Το να δικαιουται καποιος να ζητησει μεταθεση μεχρι και να την παρει εχει διαφορα ομως... 

Δεν εχουν βγει ακομη η μεταθεσεις για γ1 και γ2 της 316... Στους 8μηνους
Άρα στην ουσία 3 μήνες μετά την πρώτη μέρα στη μονάδα παραμεθορίου; Οι μέρες στο κέντρο υπολογίζονται; Επίσης τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να το αιτηθώ; Έχω ήδη υπηρετήσει 2,5 μήνες αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Αν πάρω καμιά μετάθεση για αλλού ίσως την παλέψω. Πότε και πως θα το μάθω όμως αν πρόκειται να πάρω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης