Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές
- GreekSoldier1
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Για το 1000αρι απλά πίεσε τον εαυτό σου πολύ κάθε φορά που πας για προπόνηση... Αλλά πολύ! Έτσι θα αυξήσεις την αντοχή σου και θα δεις ότι κάθε φορά θα σου είναι πιο εύκολο να το τρέξεις. Αν την επόμενη μέρα της προπόνησης νιώθεις σαν να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου (
) έχεις κάνεις ΣΙΓΟΥΡΑ πρόοδο! Η σφαίρα δεν ξέρω τι προπόνηση απαιτεί, γι'αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω... Ίσως όμως να μην είναι αργά ;)

ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Ρε παιδια βγαζω 800αρι σε 3.10-3.20... Ειναι καλα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
H σφαίρα είναι περισσότερο άθλημα τακτικής παρά προπόνησης, απορώ ρε ελένη αφού ασχολείσαι με τον αθλητισμό 4 χρόνια πως και δεν μπορείς να βγάλεις τα όρια... 

- Titis
- Posts in topic: 2
Για τα όρια των ΠΚΕ είναι τέλεια. Για πανελλήνιο ρεκόρ θες δουλειάΑλέξης έγραψε: Ρε παιδια βγαζω 800αρι σε 3.10-3.20... Ειναι καλα;

Illusion never changed into something real!
-
- Posts in topic: 3
Αλεξανδρε με 3.20 στο 800αρι εισαι κοντα στο 3.50 στο 1000αρι καθως θα εχεις κουραστει. Αλλα θα δεις εκεινη την μερα θα τα πας πιο καλα καθως θα εχεις και σε καποιο βαθμο και αγχος + οτι θα τρεχεις και με αλλα ατομα οποτε θα υπαρχει ανταγωνισμος
Να στε καλά ρε παιδιά μ δώσατε θάρρος ! Κ πέρυσι έδωσα, κ απο θαύμα έπιασα 4.09 στο 1000αρι... Ελπίζω να πανε όλα καλά για όλους ! Καλή επιτυχία εύχομαι !
Ρε παιδια ο γιος μ εχει δηλωσει οπλα και φοωατε μην ωγαλει το 1000 μονο
θα τον περασουν;
θα τον περασουν;
-
- Posts in topic: 12
Προτείνω να μπείτε στο site της ΣΣΕ όσοι ενδιαφέρεστε να δείτε τους χρόνους των παιδιών που κόπηκαν να πάρετε μια ιδέα
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
-
- Posts in topic: 3
Καλησπερα στην Παντελη μου εβγαλαν στο 12 ματι αστιγματισμο 0,1 και μου ειπαν οτι δεν μπορω για ΣΙ (ιπταμενος) και ΣΝΔ (μαχημος). Εγω εχω δηλωσει εκτος απο ΣΣΕ και αυτες τις 2. Θα μπορεσω στα αθληματα να δωσω το κολυμπι μονο και μονο επειδη θελω να κολυμπησω;
Να ρωτησω στην κολυμβηση κοιτανε χρονο και αποσταση μονο ή κοιτανε και στιλ?
ΜΟΝΟ το χρόνο σου... Παιδιά αν ξέρεις μπάνιο στην κολύμβηση είναι πολύ απλά τα πράγματα...
οκ ευχαριστω, το ειχα απορια... Καλα ναι ειναι ευκολα και ο χρονος και η αποσταση αλλα ελεγα μηπως εχουν κανα θεμα με το στιλ οπως στα τεφααΑλέξης έγραψε:ΜΟΝΟ το χρόνο σου... Παιδιά αν ξέρεις μπάνιο στην κολύμβηση είναι πολύ απλά τα πράγματα...
- ΝΑΣΟΣ
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Δυο λεπτα τα 50μ. Ειναι μεγαλος χρονος, οσο για το στυλ κολυμπα οτι θες, πεταλουδα, προσθιο, υπτιο, αρκει να κανεις τον παραπανω χρονο.
Παιδια εχω μια απορια τα αθληματα σου δινουν μορια στις στρατιωτικες ή απλα πρεπει να τα περασεις. Ξερει κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες