Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Ρε παιδια στη δικη μου περιπτωση τι γινετε; ειμαι ακαταλληλη λογω σωματικης ικανοτητας... Ειχα δηλωσει Ι1 και ειμαι Ι2... Μου ειπαν οτι κοπηκα στην ειδικοτητα που ειχα δηλωσει... Ειμαι επιλαχων αλλα δεν μου ειπαν που και ποια σειρα... Πεταξε το πουλακι εεεε; ευχαρηστω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Στην ιστοσελιδα του army.gr τι εγραφε για σενα ρεα;
π. Χ. Ακαταλληλος/μορια; Και Ι2 που το εμαθες;
π. Χ. Ακαταλληλος/μορια; Και Ι2 που το εμαθες;
Καλημερα! Εγω πηρα σε 3 τηλεφωνα ενημερωση κοινου θεσσαλονικης κ με ειπαν οτι 12 - 13 φεβρουριου θα μας καλεσουν. Μετα πηρα ενημερωση κοινου αθηνασ Αυτοι δεν ηξεραν απολιτος τιποτα μετα πηρα στο ΓΕΣ και αυτοι ηταν τελειος ακυροι με ειπαν μετα την ορκομοσια θα μας καλεσουν! Οτι να νανε εδω αυτοι που ειναι μεσα στα πραγματα και δεν ξερουν τι τυφλα τους!
οτι να ναι ειναι ρε παιδια. Τουλαχιστον το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να κοιταμε συνεχεια μπας κ δουμε φως. Δεν πιστευω κανεναν...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 30
Αντε να δουμε... Παντως το 12 -13 μου ακουγεται λιγο λογικο γιατι ς δινουν προ8εσμια 2 ημερων και παει απο δευτερα και ακουγεται λιγο σωστο... Αλλα τωρα ναι ουτε εγω πιστευω τιποτα... Εδω τα αποτελεσματα βγικαν 4 μερες πιο νωρις... 

-
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
Χμμ μην μπερδευομαστε αλλο ρε παιδια ας περιμενουμε μεχρι την παρασκευη που μας ερχετε και αν δεν βγουν και τοτε καλο μηνα 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Εμενα μου ειπε ατομα του υπουργειου εθνικης αμυνης πως το 90%θα βγει μας ειδοποιησουν αυτη την εβδομαδα... Μακαρι ρε παιδια. !!! καλη επιτυχια...
Μου εγραφε ακαταλληλος/η λογω σωματικης ικανοτητας... Μορια 324... Για το Ι2 μου το ειπαν μεσα απο το υπουργειο οταν πηρα τηλ.
-
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
Εσυ ρεα θα πας σε αλλη ειδικοτητα που ειναι Ι2
-
"ακαταλληλος/η λογω σωματικης ικανοτητας", αυτο εγραφε κι εμενα περισυ,
ειχα κοπει στα αθληματα ειδ. Δυναμεων αλλα Δεν ημουνα επιλαχουσα.
ψαξτο το "ακαταλληλος".
ειχα κοπει στα αθληματα ειδ. Δυναμεων αλλα Δεν ημουνα επιλαχουσα.
ψαξτο το "ακαταλληλος".
lolita έγραψε: "ακαταλληλος/η λογω σωματικης ικανοτητας", αυτο εγραφε κι εμενα περισυ, ειχα κοπει στα αθληματα ειδ. Δυναμεων αλλα Δεν ημουνα επιλαχουσα. Ψαξτο το "ακαταλληλος".
η κοπελα λεει οτι τιν εβγαλαν Ι2 και δεν βγηκε ακαταληλη επειδη δεν περασε καπιο αθλημα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο παντως εγω πιστεβω οτι εχει ελπιδες
-
Μακαρι να χει!
ρωτησε αν εχει ελπιδες...
βασικα η καταλληλος εισαι η ακαταλληλος η επιλαχων!
επρεπε να γραφει κατω απ το ονομα της αν ειναι επιλαχων κ σε ποια ειδικοτητα/μορια αλλιως καταλληλος/επιτυχων και τα μορια κ ακαταλληλος κ τον λογο.
ρωτησε αν εχει ελπιδες...
βασικα η καταλληλος εισαι η ακαταλληλος η επιλαχων!
επρεπε να γραφει κατω απ το ονομα της αν ειναι επιλαχων κ σε ποια ειδικοτητα/μορια αλλιως καταλληλος/επιτυχων και τα μορια κ ακαταλληλος κ τον λογο.
Εγω κοπηκα σε αυτη την ειδικοτητα λογω της οτιτηδας... Δεν εγραφε ομως σε ποια αλλη ειδικοτητα θα με πανε αν με πανε... Δεν ξερω τι να κανω και που, πως να το ψαξω...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
παρε τηλ στο ΓΕΣ και ρωτησε τους αν υπαρχει περιπτωσει να σε παρουν σε αλλη ειδικοτητα
Αν σου εγγραφε τα μορια σου εχεις ελπιδες... Αν δν εγγραφε μορια τοτε θα σου ελεγε κοπηκες στις αθλητικες δοκιμασιες!
Οποτε εχεις ελπιδες
Οποτε εχεις ελπιδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες