Moνιμοποίηση ΕΠΟΠ 4ης Σειράς
Ηρθε σημα για την μονιμοποιηση εποπ 4 σειρας, εχεις δικαιωμα Για 6 μηνες να κανεις αιτηση για μονιμοποιηση εμενα ληγει στις 28 μαιου
Εχει κανεις το φ με τη διαταγη κρισεως εποπ προς μονιμοποιηση?
Φ.412.06α/18/162759/Σ.5115Αυτο είναι το φ. Για τις κρισεις των εποπ 2005, δηλαδή της τέταρτης σειράς.
Μπορεις να στηλεις το φ. Η Να μας πεις που να το βρουμε Για να το δουμε και εμεις. Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπορεί κάποιος να στύλει σε κάποιο link την ΕΔΥΕΘΑ 102/2011 με ημερομηνία εκδόσεως 22 Ιουλ 2011 που αναφέρει για την μονιμοποίηση γιατί Σε κάποιες μονάδες έχει έρθει και κάναν αναφορά παραμονής Ήδη Ενώ Στην μονάδα μου έχουν μαύρα μεσάνυχτα λένε δεν έχει έρθει ακόμα η ΕΔΥΕΘΑ. Πού θα την βρούμε ;
Σειρά μην παιδεύσαι, πάρε το σχετικό και κάνε αναφορά οτι αιτείσαι την μονιμοποίηση σου, υπάρχει υπόδειγμα στο εγκόλπιο περί ΕΠΟΠ, εάν μπήκες 27 Νοέ έχεις δικαίωμα μέχρι τις 27 Μαι 2012 το αργότερο, καλή επιτυχία.1η Σειρά ΕΠ. ΟΠ (ΠΖ).nickgplus έγραψε:Μπορεί κάποιος να στύλει σε κάποιο link την ΕΔΥΕΘΑ 102/2011 με ημερομηνία εκδόσεως 22 Ιουλ 2011 που αναφέρει για την μονιμοποίηση; Σε κάποιες μονάδες έχει έρθει και κάναν αναφορά παραμονής Ήδη Ενώ Στην μονάδα μου έχουν μαύρα μεσάνυχτα λένε δεν έχει έρθει ακόμα η ΕΔΥΕΘΑ. Πού θα την βρούμε;
Μπήκα 29 Νοε.2005.Το σχετικό είναι το Φ. Που γράφει ένα Παλικάρι Ποιο Πάνω;
Πιστεύω θα φάω άκυρο Από Το 1γραφείο. Θα με πει αφού δεν έχει έρθει Στην μονάδα σήμα η ΕΔΥΕΘΑ πως κάνεις αναφορά.
Πιστεύω θα φάω άκυρο Από Το 1γραφείο. Θα με πει αφού δεν έχει έρθει Στην μονάδα σήμα η ΕΔΥΕΘΑ πως κάνεις αναφορά.
Εχω την διαταγη για την μονιμοποιηση της 4ης σειρας μαζι με τα ονοματα αυτων που ειναι μεσα για μονιμοποιηση
Ναι την έχω. Πες μου πως να σου την στείλω; Υποψ. Δεν ειναι η ΕΔΥΕΘΑ που λέει οτι γίναμε λοχίες. Είναι η διαταγή της Μονιμοποίησης Μας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες