Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Εγω παιδια ξερω οτι ι καταταξη παει με σειρα που εισαι σαν επιλαχων τορα για να αργησουν τοσο πολυ λιγο περιεργο μου φαινετε
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

tzovana18 Ειναι εγκυρο αυτο που μας λες; Στις προηγουμενες προκυρηξεις οι επιτυχοντες κ επιλαχον ορκιζοντουσαν μαζι... ! Μου φαινετε πολυ περιεργο να παρουνε επιλαχον μετα την ορκομοσια...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εμενα αυτο μου ειπαν γιατι παιζει αλωστε σκεφτητε το λιγο... Αυτοι που μπηκν με την πρωτη εχουν κανει ασκησεις εχουν παει σε πορειες του; Εχουν δωσει οπλα τους εχουν μαθει να ειναι προσοχη καταλαβαινεις τι λεω ετσι... Εγτω πηρα τηλ στο ΓΕΣ και μου ειπαν αυτο [μεχρι νεοτερας διαταγης θα βγουν μετα την ορκομωσια μπορει ομωςν αμουν και νωριτερα για να μπουν να τους λεε οτι μεχρι της 16 με 18 να μπουμε και εκει θα γινει μια εκπεδευσει ταχηρυθμη οι επιλαχωντες θα ειναι πολυ πισω σε θεμα με την εκπευδευσει αυτο μου ειπαν αν εχει καποιος κατι αλλο να πεις ας το πει!
Anonymous

Εγω ξερω οτι την πρωτη εβδομαδα μονο ρουχισμο τους δωσαν και τρωγανε Τιποτα αλλο δν κανανε! Τι να πω βρε παιδια... Την μια δν ανακοινωνουν τα αποτελεσματα επιλαχον και την αλλη σου λενε παρε τηλ για να μαθεις (και αν σου πουνε)

Πολυ μπερδεμαα! Ελπιζω να βγουνε πιο γρηγορα τα αποτελεσματα γιατι δν μπορω να περιμενω Και αλλο!

Θοδωρής
Posts in topic: 81
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Παιδια το πιο πιθανο και σχεδον σιγουρο ειναι απο σημερα μεχρι τιν παρασκευη να μας ειδοπιοισουν
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Jovana μου πηρες τηλ στην στρατολ. Κ αυτο σου ειπαν;
Anonymous

και εγω ετσι λεω απο σημερα μεχρι 16/2

Επισης μπορουνε να παρουνε κ αλλους επιλαχον μετα την ορκομοσια αν φυγουνε 1 -2 εβδομαδες πριν την ορκομοσια

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Περσυ πηραν 2 σειρες επιλαχων. Η πρωτη οπκιστηκε με τους επιτυχοντες κ η δευτερη σε μια ξεχωριστη τελετη μονοι τους
lolita
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lolita »

Κι εγω ς αυτο το θεμα ανηκω αλλα τι να κανουμε αυτα εχει ο στρατος! Εικόνα
παντως ειναι αστειο πως παρα πολλοι ανθρωποι κοροιδευουν τους εποπ (επειδη πεινασα ορκιστηκα παλι κτλπ. )
κι ομως η μιση Ελλαδα προσπαθει να γινει κ δεν μιλαω μονο για στρατο ξηρας αλλα βεβαια κ για αεροπορια που εκει ειναι βολεμα κανονικο!
κι μερικοι μετα αιωνια επιλαχ. Κ φυσικα θα παραιτηθουν πολλα ατομα ακομα και μετα την ορκωμοσια και ετοιμαστειτε για τα επομενα χρονια, θα ειναι πολλες οι προκυρηξεις που θα βγουνε κι οσοι παρετε μερος μαγκες και μαγκισες καλη τυχη, εγω ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑ! ΕικόναΕικόνα

sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από sauraki..4 »

Παιδια εαν ειναι Να παρουνε σειρα πριν την ορκομωσια θα ειδοποιησουν αυτη την εβδομαδα αν οχι... Αντε ενα μηνα παλι Υπονη ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Anonymous

sauraki...4 Συνφωνο μαζι σου αν δν παρουνε αυτη την εβδομαδα τοτε ακομα ενα μηνα... :-(
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

sauraki...4 έγραψε: ετσι ειναι... Της Τρελης 8α γινει παλι... Κοινωσ... Χεσε 8ετρα και κατουρα παραστασεισ... Α ρε ιλλι... Εσυ φταισ... Χαχα Εικόνα

Εγώ; Χαχαχαχα, γιατι; Που ξαναείπες το μοτο σου; χαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

για το ποτε 8α ειδοποιηθουμε... Δε παει αλλο!!! Υψιστε... Γαλα εχω κατεβασει... Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

βρε παιδια μου καντε υπομονη αμα ειναι να σας καλεσουν θα σας καλεσουν θα θας βρουν εκεινοι θα παρει αρκετα ατομα απο τι ακουω κια καποιοι απο δω θα ειναι οι τυχεροι επιλαχων εποπ γιατι εγω ξερω πως δν θα μπω και δν βαζω τον εαυτο μου! Ναι στο ΓΕΣ πηρα και ρωτησα ο καθεναε μπορει να λεει οτι θελει βεβαια αλλα τι να πεις μακαρι να καλεσουν Του επιλαχωντες αυτη την βδομαδα το ευχομαι να ειστε τυχεροι!

sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Να σαι καλα... Και μην χανεις ελπιδες... Ξσαναπροσπαθησε οπως ολοι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες