Πρόγραμμα υγειονομικών Πυροσβεστικής (2011)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
Καφε να μην πιετε! Κανονικα τρωτε... Ποιος το λεει! Δηλαδη Εαν πεις ενα χυμο και φας τρια τοστ θα παθεις τιποτα; Ουτε θα επηρρεαστουν οι αιματολογικες εξετασεις! Καλη επιτυχια
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
Ευχαριστουμε greko!
Παιδια να ρωτησω κατι; Κοβουν κανεναν αν εχει τσιμπημενα τα αιματολογικα;(Ουρικο οξυ,CPK, τρανσαλμινασες) ΕΙδατε κατι τετοιο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ο χυμός μάλλον θα επηρεάσει το ζάχαρο. Σ'εμάς οι περισσότεροι δεν έφαγαν τίποτα. Ένας είχε πλακώσει κάτι καφέδες και γλυκά επειδή ερχόταν κατευθείαν από ταξίδι ωστόσο οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά... Πάντως κατά τη γνώμη μου, καλό θα ήταν να μη φάτε.
-
Γιαννης έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι; Κοβουν κανεναν αν εχει τσιμπημενα τα αιματολογικα;(Ουρικο οξυ,CPK, τρανσαλμινασες) ΕΙδατε κατι τετοιο;
Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο από τα 28 άτομα που έδωσαν. Σ' έναν κάτι βρήκαν σχετικό με τα ούρα και ξαναέδωσε την άλλη μέρα κι όλα εντάξει...
-
- Αρχιλοχίας
HARMONICA έγραψε:Ο χυμός μάλλον θα επηρεάσει το ζάχαρο. Σ'εμάς οι περισσότεροι δεν έφαγαν τίποτα. Ένας είχε πλακώσει κάτι καφέδες και γλυκά επειδή ερχόταν κατευθείαν από ταξίδι ωστόσο οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά... Πάντως κατά τη γνώμη μου, καλό θα ήταν να μη φάτε.
Ναι... Ειχα ανεβασμενο λιγο. Αλλα απο οτι ειδα σχεδον ολοι ειχαν. Δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα οστοσο. Μην τρελαθουμε κιολας...
-
- Αρχιλοχίας
Παιδια πολυ σος και προσοχη με την καρτελα ειναι απιστευτα τυπικοι. Παραλιγο να κοπω γιατι ειχα χθες 115 σακχαρο! Θα με κοβαν στο σακχαρο σημερα που παρουσιασα την καρτελα μ! Ειναι απιστευτο. Το οριο ειναι 110. Ξαναπηγα μιλαμε τρεχοντας και σαν τον βεγγο μην πω αλλα κουβεντα εκανα εξετασεις με το τσαμπουκα στην κυριολεξια μπηκα μεσα στα εργαστηρια να με ξαναπαρουν αιμα κ να μ δωσουν τα αποτελεσματα στης 12 η ωρα! Και μαντεψτε ρε παιδια. Σακχαρο 90... Ειναι για πολλες μπουνιες... Τεσπα ξαναγυρισα πισω τους το εδειξα κ ολα καλα. Το προβλημα ειναι οτι δεν χαριζονται για να καταφερω να προλαβω κινησα γη κ ουρανο... Προσεξτε αν δειτε κατι περιεργο στην Καρτελα σας οτι δεν παει κατι καλα ξανακαντε εξετασεις εκει π πιστευετε οτι υπαρχει προβλημα επι τοπου μην περιμενετε την αλλη μερα να σας το πουν γιατι θα σας ξαναστειλουν πισω και δεν θα προλαβετε σας το λεω...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
MΑ καλα τι ηπιες; Μισο λιτρο ζακχαρουχο χυμο; Φυσικο χυμο ναι! Αλλα και παλι ομως για να αναιβει τοσο πολυ το σακχαρο πρεπει Να κατεβασεις κρουασαν, μισο λιτρο νεκταρ χυμο (με 50%) ζαχαρη και να φας κανα γλυκο, σοκοφρετα και τετοια, τουλαχιστον μια ωρα πριν την αιμοδοσια!
-
- Αρχιλοχίας
Ειχα αδειασει ενα μπουκαλι φαντα το μεγαλο 1.5 λιτρα που ειναι την προηγουμενη μερα το μεσημερι τρωγοντας πιτσα... Δεν ξερω αν εφταιξε αυτο και σε συνδυασμο με το αγχος...
chris1561985 έγραψε:Ειχα αδειασει ενα μπουκαλι φαντα το μεγαλο 1.5 λιτρα που ειναι την προηγουμενη μερα το μεσημερι τρωγοντας πιτσα... Δεν ξερω αν εφταιξε αυτο και σε συνδυασμο με το αγχος...
Πες μου οτι πηγες στο 251; Αεροποριας; Αν ναι, αυτο εφταιξε...
Σε πιο νοσοκομείο είναι καλύτερα Να πάμε για να τελειώνουμε γρήγορα
-
Στο 251 (ΓΝΑ) τελειώσαμε σχετικά γρήγορα... Με άτομα που μίλησα που πήγαν 401 και τέτοια, μου 'παν ότι δεν τα πρόλαβαν σε 1 μέρα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Μαγκες εγω με το που πηρα την καρτελα πηγα στο ναυτικο νοσοκομειο εκει διπλα. Ημεραργια σημερα κ ομως καταφερα να παρω 8 υπογραφες απο τις 12! Σε μια ημερα δυσκολα βγαινει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιατρους δεν πρεπει να περασω με την καρτελα τους; αθηνα αμα ερθω δευτερα προλαβενω; να περασω σε μια μερα ολους κ τη εξετασεις θελουν; σος σος
-
Κάνεις καρδιογράφημα, σου παίρνουν αίμα και ούρα, σου βγάζουν ακτινογραφία (αν έχετε πρόσφατη πάρτε τη μαζί σας εγώ που την είχα βγάλει αρχές οκτώβρη, τη χρησιμοποίησα κανονικά) , ο ωριλάς σου κλείνει το 1 αφτί με το δάχτυλο και σου ψυθιρίζει νούμερα, ο οφθαλμίατρος τα γνωστά (νούμερα από απόσταση και νούμερα σε χρωματιστό φόντο), ο πνευμονολόγος σε ακούει (topless), ο καρδιολόγος σε ακούει (topless) και κοιτάει το καρδιογράφημα που έβγαλαν οι νοσοκόμες, Ο δερματολόγος σε κοτάει (με το εσώρουχο), ο παθολόγος σε κοιτάει (με το εσώρουχο) Ο μικροβιολόγος κοιτάει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και των ούρων, ο ψυχίατρος σου μιλάει 10 δευτερλοέπτα (προσοχή: Εμείς που πήγαμε ομαδικά πήγαμε στον ψυχείατρο που ήταν σωτερικά της κληνικής αλλά έπρεπε να πάμε και σε μια ψυχείατρο στα εξωτερικά για να μας δώσει αριθμό πρωτοκόλου), ο νευρολόγος, παιδιά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, απλά μας ρώτησε αν παίρνουμε ναρκωτικά
Και αφού του 'παμε όχι έβαλε τη σφραγίδα του (να σημειωθεί βέβαια ότι επειδή ήταν ο τελευταίος κι είχε πάει 3 παρά βιαζότανε) ... Αν χεχνάω κανέναν πείτε όσοι έχετε την καρτέλα...
Αν πας στο ΓΝΑ μάλλον θα προλάβεις σε 1 μέρα, στ' άλλα δεν ξέρω...

Αν πας στο ΓΝΑ μάλλον θα προλάβεις σε 1 μέρα, στ' άλλα δεν ξέρω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες