Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2011)
Λιμενικο δεν θέλατε; ... Τρέχτε Τωρα
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
Οι κάτωθι δόκιμοι Υπαξιωματικοί ΛΣ-ΕΛΑΚΤ 40ης Εκπαιδευτικής Σειράς, διαγράφονται από τους Πίνακες Επιτυχόντων, λόγω υποβολής γραπτής παραίτησης τους:
(α) ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο του Δημητρίου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ -ΚΩΔ.310),
(β) ΣΚΟΡΔΙΔΗ ΜΟΥΡΑ Ορφέα του Αθανασίου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΚΩΔ.310),
(γ) ΒΑΣΣΟ Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου (πτυχιούχο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ -ΚΩΔ.100),
(δ) ΛΟΚΜΑΝΙΔΗ Αργύριο του Ευστρατίου (πτυχιούχο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ -ΚΩΔ.200),
(ε) ΜΠΑΤΡΗ Γεώργιο του Δημητρίου (Γενικής Κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΚΩΔ.410) και
(στ) ΓΕΩΡΓΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ -ΚΩΔ.310)
Οι θεσεις τους δεν θα καλυφθουν απο επιλαχοντες Μεχρι νεοτερας.
(α) ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο του Δημητρίου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ -ΚΩΔ.310),
(β) ΣΚΟΡΔΙΔΗ ΜΟΥΡΑ Ορφέα του Αθανασίου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ - ΚΩΔ.310),
(γ) ΒΑΣΣΟ Κωνσταντίνο του Αλεξάνδρου (πτυχιούχο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ -ΚΩΔ.100),
(δ) ΛΟΚΜΑΝΙΔΗ Αργύριο του Ευστρατίου (πτυχιούχο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ -ΚΩΔ.200),
(ε) ΜΠΑΤΡΗ Γεώργιο του Δημητρίου (Γενικής Κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΚΩΔ.410) και
(στ) ΓΕΩΡΓΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου (πτυχιούχο ΑΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ -ΚΩΔ.310)
Οι θεσεις τους δεν θα καλυφθουν απο επιλαχοντες Μεχρι νεοτερας.
Απο πού την είδες την ανακοίνωση φίλε?
- greko_27
- Υποστράτηγος
Διαταγη-ανακοινωση ειναι και δεν νομιζω να αφορα κανεναν που την βρηκα. Οι θεσεις τους δεν θα καλυφθουν απο επιλαχοντες, οποτε μην ελπιζει κανεις επιλαχων. Οι 6 δοκιμοι υπαξιωματικοι παραιτηθηκαν μετα την καταταξη τους στη σχολη.
Καταρχήν ο τρόπος σου και προκλητικός είναι και αγενής. Το που είχες βρει την ανακοινωση μπορει να ενδιαφερει κάλλιστα πολλους επιλαχόντες. Οσον αφορα την αντικατασταση τους κυριε εξυπνε εχει γίνει ήδη με επιλαχόντες διοτι γνωριζω προσωπικά άτομο που μπήκε.greko_27 έγραψε: Διαταγη-ανακοινωση ειναι και δεν νομιζω να αφορα κανεναν που την βρηκα. Οι θεσεις τους δεν θα καλυφθουν απο επιλαχοντες, οποτε μην ελπιζει κανεις επιλαχων. Οι 6 δοκιμοι υπαξιωματικοι παραιτηθηκαν μετα την καταταξη τους στη σχολη.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Mark84 έγραψε:Καταρχήν ο τρόπος σου και προκλητικός είναι και αγενής. Το που είχες βρει την ανακοινωση μπορει να ενδιαφερει κάλλιστα πολλους επιλαχόντες. Οσον αφορα την αντικατασταση τους κυριε εξυπνε εχει γίνει ήδη με επιλαχόντες διοτι γνωριζω προσωπικά άτομο που μπήκε.greko_27 έγραψε: Διαταγη-ανακοινωση ειναι και δεν νομιζω να αφορα κανεναν που την βρηκα. Οι θεσεις τους δεν θα καλυφθουν απο επιλαχοντες, οποτε μην ελπιζει κανεις επιλαχων. Οι 6 δοκιμοι υπαξιωματικοι παραιτηθηκαν μετα την καταταξη τους στη σχολη.
Μπα και που ειναι η διαταγη καταταξεως τους; Για δες λιγο το ποτε εκδοθηκε η διαταγη. Οσοι επιτυχοντες λιμενοφυλακες, υπαξιωματικοι και αξιωματικοι των παραγωγικων σχολων του ΛΣ υποβαλουν παραιτηση μετα την καταταξη τους στις σχολες οι θεσεις τους παραμενουν κενες. Οσοι δε υποβαλουν την παραιτηση τους στο αρχηγειο πριν την καταταξη τους τοτε αυτοματως οι θεση τους καλυπτεται απο τους αμεσως επομενους σε φθινουσα σειρα επιλαχοντες. Τα ονοματα αυτων που παραιτηθηκαν αναφερονται γραπτως με ημερησια διαταγη καθως και τα ονοματα των επιλαχοντων που θα τους καλυψουν. Επειτα ξαναεκτυπωνεται ο πινακας αυτων που κατατασσονται. Εγω κατι τετοιο μεχρι τωρα δεν ειδα. Μπορω να αναφερω καιν παλαιοτερα παραδειγματα προυγουμενων προκ.
Οπως θα έχεις δει η παραίτηση των 6 έχει ημερομηνία διαταγής 23/12 και αναρτήθηκε στο διαυγεια αλλα και σε blog στις 26/1 Επειδη την υπόθεση την παρακολουθω από κοντα και γνωριζω άτομοπου παραιτηθηκε απο λ/φ για να πάει υπαξ κάτσε δες το λίγο καλύτερα το θέμα και μη βγάζεις βιαστικά σθμπεράσματα. Το φορουμ αυτό ας έχει έγκυρη και πολιτισμένη ενημερωση. Ευχαριστώgreko_27 έγραψε:Μπα και που ειναι η διαταγη καταταξεως τους; Για δες λιγο το ποτε εκδοθηκε η διαταγη. Οσοι επιτυχοντες λιμενοφυλακες, υπαξιωματικοι και αξιωματικοι των παραγωγικων σχολων του ΛΣ υποβαλουν παραιτηση μετα την καταταξη τους στις σχολες οι θεσεις τους παραμενουν κενες. Οσοι δε υποβαλουν την παραιτηση τους στο αρχηγειο πριν την καταταξη τους τοτε αυτοματως οι θεση τους καλυπτεται απο τους αμεσως επομενους σε φθινουσα σειρα επιλαχοντες. Τα ονοματα αυτων που παραιτηθηκαν αναφερονται γραπτως με ημερησια διαταγη καθως και τα ονοματα των επιλαχοντων που θα τους καλυψουν. Επειτα ξαναεκτυπωνεται ο πινακας αυτων που κατατασσονται. Εγω κατι τετοιο μεχρι τωρα δεν ειδα. Μπορω να αναφερω καιν παλαιοτερα παραδειγματα προυγουμενων προκ.
Οι 6 είχαν παραιτηθεί ΠΡΙΝ την ορκομωσία και έχουν αντικατασταθεί απο επιλαχόντες (εδω και έναν μήνα πρπ).
Πλέον εαν έχουμε νέες παραιτήσεις οι θέσεις θα μέινουν κενές.
Πλέον εαν έχουμε νέες παραιτήσεις οι θέσεις θα μέινουν κενές.
Καλημέρα... Ξέρω ότι δεν είμαι στο σωστό forum αλλά δεν έχω βρει κάπου αλλού κάτι σχετικό.
Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου στην επόμενη προκήρυξη για υπαξιωματικούς, αν και όποτε βγει,
και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες σχετικά μα τη σχολή.
Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι περίπου γίνεται αφού μπεις στη σχολή... Όλη μέρα δηλαδή κάνεις
μαθήματα και γυμναστική και τι μαθήματα είναι αυτά... Ευχαριστώ.
Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου στην επόμενη προκήρυξη για υπαξιωματικούς, αν και όποτε βγει,
και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες σχετικά μα τη σχολή.
Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι περίπου γίνεται αφού μπεις στη σχολή... Όλη μέρα δηλαδή κάνεις
μαθήματα και γυμναστική και τι μαθήματα είναι αυτά... Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες