Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2011)

Το Λιμενικό Σώμα και οι Ειδικές Δυνάμεις του (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ), η Ακτοφυλακή, οι Λιμενοφύλακες και μισθοί τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Δευτέρα μπαίνουμε Πόρο μάγκες - ήρθε τηλεγράφημα στο σπίτι.

Άντε καλή αρχή.

Αγνωστος

Δημοσίευση από Αγνωστος »

Κανεις απο τους επιτυχοντες εχει ενημερωθει για την καταταξη; Εχω δεκτει 2 τηλεφωνηματα σημερα στο ενα μου ειπαν για δευτερα 8 στο αρχηγειο το αλλο για δευτερα 8 στον πορο και οταν ρωτησα τι ισχυει τελικα μου ειπαν θα ενημερωθειτε για σιγουρα απο σχετικο τηλεγραφημα.
Τιτος.Μ

Δημοσίευση από Τιτος.Μ »

Εμενα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις ακομα.Εικόνα
mitrel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mitrel »

Φιλε το τηλεγράφημα ποιος στο εφερε σπίτι; Απο Λιμεναρχείο, Αστυνομία...
ocho_cinco

Δημοσίευση από ocho_cinco »

Καλησπερα παιδια. Σημερα στις 14.15 με πηραν κι εμενα τηλ και μου ειπαν παρουσιαζομαστε δευτερα στις 8 στο
αρχηγειο με το βιβλιαρειο ασθενειας. Επισης μου ειπε η κοπελα (χωρις να ξερει πολλα πολλα) οτι πρεπει να εχουμε καταθεσει και καποια χαρτια ως τοτε οπως πιστοποιητικο απο εισαγγελικη αρχη του τοπου κατοικιας (καλα αυτο
δεν θα το ζητουσαν αυτεπαγγελτα;) , καποιες υπευθυνες δηλωσεις, φωτοαντιγραφα κ. Α. Η κοπελα δεν ηξερε καλα να μου πει και στο αρχηγειο σε οποιο τηλ κι αν πηρα δεν εξυπηρετηθηκα λογω της περασμενης
ωρας! Αυριο ειναι η τελευταια εργασιμη πριν την καταταξη. Εγω ειμαι Αθηνα αλλα ειμαι απο Β. Ελλαδα. Τι να
πρωτοτρεξω και απο που να ενημερωθω! Πιθανον καποια χαρτια να χρειαζονται χρονο να βγουν. Γνωριζει
Κανεις κατι παραπανω πανω Στο θεμα; Ακουσε τπτ; Ειμαι σε διλλημα. Να παω πανω να βγαλω τα χαρτια;
Να κατσω και να παω αυριο απο το αρχηγειο Λ. Σ. Κι αν δεν προλαβω να βγαλω τα χαρτια; Πολυ μπερδεμα...

Lary

Δημοσίευση από Lary »

Πραγματικά αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με τον ocho_cinco και επίσης δεν θα πρέπει να γνωρίζουμε το πρόγραμμα για να υπολογίσουμε τα χρήματα που θα χρειαστούμε και τον ρουχισμό μας; Κάποιοι λιμενοφύλακες στα αθλήματα μας είπαν οτι θα μείνουμε για 2 μέρες τώρα, θα είμαστε έξω στις γιορτές και θα ξαναμπούμε των φώτων οπου και θα ξεκινήσει η εκπαίδευση μας! Κάποιος να μας δώσει τα φώτα του!
mitrel
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mitrel »

Παιδια με πηρανε τηλ πριν λιγο και μου είπανε πως παρουσιαζομαστε Δευτερα 19 Δεκ στο αρχηγείο λιμενικου σωματος Ακτή Βασιλειάδη 8:00 το πρωι.
Μαζι μας να εχουμε 2 φωτοτυπιες τις αστυνομικης ταυτοτητας,1 φωτοτυπια τραπεζικου λογαριασμου,2 υπευθυνες δηλωσεις του αρθρου 8 1599, πιστοποιητικο απο εισαγγελικη αρχη και φωτοτυπια για το βιβλιαριο υγειας αν εχουμε.
Lary

Δημοσίευση από Lary »

Κοντέυω να φρικάρω! Εμείς που δέν είμαστε στον τόπο μας, πότε θα προλάβουμε να βγάλουμε όλα αυτά τα χαρτιά; Κυριως το πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής! Ειναι δυνατόν 1 εργάσιμη μέρα προθεσμία; Έλος!
mitrel
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mitrel »

Για το πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής απλα κανε την αιτηση και όποτε βγει...
Αγνωστος

Κανεις που εχει λαβει το τηλεγραφημα να αναφερει τι γραφει ακριβως και απο που το πηρε; Επισης αν ξερει καποιος αν θα μεινουμε μεσα στις γιορτες η αν θα βγουμε και θα ξαναμπουμε μετα;
ΦΡΑΝ

Δημοσίευση από ΦΡΑΝ »

Παιδια καλησπερα, με πηραν 2 τηλεφωνα σημερα πεμπτη. το 1ο ηταν απο το αρχηγειο λιμενικου σωματος κ μου ειπαν οτι την δευτερα πρεπει να ειμαι στον πορο για καταταξη. χωρις καν να μου πει ωρα, κ το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα παρω το τηλεγραφημα απο το αστυνομικο τμημα του νησιου μου. μετα απο περιπου 1 ωρα 2ο τηλεφωνημα απο την υπηρεσια που στελνει τα τηλεγραφηματα. με ενημερωνουν τι χαρτια χρειαζονται για να τα εχω ετοιμα.2 αντιγραφα ταυτοτητας, βιβλιαριο τραπεζας, πιστοποιητικο εισαγγελικης αρχης,2 υπευθυνες δηλωσεις. οταν το ρωτησα ποτε θα λαβω το τηλεγραφημα μου απαντησε δευτερα η τριτη... του λεω οτι δευτερα πρεπει να παρουσιαστω κ μου απαντησε οτι για αυτο περνουν τηλεφωνα κ ενημερωνουν.

απο εκει κ περα βγαλτε ακρη...

αν πραγματικα γνωριζει καποιος ας το αναφερει εδω.

α! για να γνωριζετε κατι. αν πρεπει να παμε πορο κ παρουσιαζομαστε στις 8, πρεπει να μεινουμε κυριακη στο πορο γιατι απο πειραια το 1ο δρομολογιο φευγει στις 08 00. οποτε κυριακη διανυκτερευση πειραια...

Αγνωστος

Με ειδοποίησαν για δευτέρα κατάταξη στο αρχηγείο στις 7:30, θα μας πανε για ντυσιμο και κατοπιν θα μας πανε αυτοι στον πορο. Δεν γνωριζουν λενε ποσο θα μας κρατησουν και αν θα παρουμε αδεια για τις γιορτες. Ωστόσο καποιος μου ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα σε 2-3 μερες να μας διωξουν με αδεια και μετα με το νεο ετος. Κανενας αλλος που να ξερει κατι περισσοτερο;
ΦΡΑΝ

Δημοσίευση από ΦΡΑΝ »

Οντως παιδια. δευτερα 8 στο αρχηγειο λιμενικου σωματος μετα παμε παλασκα περνουμε ρουχα κ κατοπιν παμε πορο. ΄καθομαστε 4 μερες κ μετα γιορτες κ γυρναμε γυρω στις 6 ιανουαριου μεσα. οσο αφορα την εξοδο με επιφυλαξη σας το λεω. κανενας δεν γνωριζει.

Lary

Δημοσίευση από Lary »

Την έξοδο για τις γιορτές ή την έξοδο αυτές τις 4 μέρες στον Πόρο?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Όσον αφορά το χαρτί από την εισαγγελική αρχή, εχθές έγιναν καμμιά 30αριά αιτήσεις μόνο για λιμενικό στην Ευελπίδων και όπως μου είπε η υπάλληλος ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν θα το έχει έτοιμο πριν τις 11 - 12 την δευτέρα το πρωί.

Είμαι περίεργος να δω πως θα "προχωρήσει" το θέμα με τα δικαιολογητικά ...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης