Όριο μυωπίας για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
basilis

Δημοσίευση από basilis »

Καλησπέρα παιδιά!
Σκεφτομαι να δηλωσω στρατο ΥΕΑ (καθως εχω 7 μυωπια και βγαινω Ι2, οχι Ι1 για να δηλωσω ειδικες δυναμεις), ωστε να παρω μορια για ειδικος φρουρος. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει οριο μυωπιας για ΕΦ; Υπαρχει περιπτωση να με απορριψουν παροτι θα χω υπηρετησει ΔΕΑ, εχω πτυχιο ΑΕΙ, υψηλο ΜΟ Απολυτηριο Λυκειου και διπλωματα αυτοκινητου και μηχανης (με λιγα λογια καταλαβαινετε οτι θα εχω παρα πολλα μορια) ;
Σε προκυρηξεις που ειδα, λεει οτι θελουν ατομα που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις ή ως ΔΕΑ (δηλ μεχρι Ι2) οποτε λογικα δεν θα εχω προβλημα, ετσι;
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιουλιος »

basilis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
Σκεφτομαι να δηλωσω στρατο ΥΕΑ (καθως εχω 7 μυωπια και βγαινω Ι2, οχι Ι1 για να δηλωσω ειδικες δυναμεις), ωστε να παρω μορια για ειδικος φρουρος. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει οριο μυωπιας για ΕΦ; Υπαρχει περιπτωση να με απορριψουν παροτι θα χω υπηρετησει ΔΕΑ, εχω πτυχιο ΑΕΙ, υψηλο ΜΟ Απολυτηριο Λυκειου και διπλωματα αυτοκινητου και μηχανης (με λιγα λογια καταλαβαινετε οτι θα εχω παρα πολλα μορια) ;
Σε προκυρηξεις που ειδα, λεει οτι θελουν ατομα που εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις ή ως ΔΕΑ (δηλ μεχρι Ι2) οποτε λογικα δεν θα εχω προβλημα, ετσι;

απ' οτι ξερω και εχουν πει και παιδια στο φορουμ μεχρι 4,5 βαθμοι μυωπια στο καθε ματι ειναι και για τους ειδικους φρουρους
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
basilis

Δημοσίευση από basilis »

Ευχαριστώ φιλε για την απάντηση.4,5 δηλαδη οσο και το οριο στο στρατο για Ι1 ε; Απλα από τη στιγμη που στις προκυρηξεις της ΕΛ. ΑΣ. Λεει οτι και οι ΔΕΑ (που μπαινεις και με Ι2) μοριοδοτουνται με 500 μορια, οπως και οι ειδικες δυναμεις, δεν ειναι κουλο να εχεις υπηρετησει ΔΕΑ, να εχεις πτυχιο ΑΕΙ κλπ, δηλ συνολικα ενα σωρο μορια και να σε απορριψουνε; Αλλωστε με γυαλια ή φακους επαφης θα ειμαι. Σιγα το "κουσουρι" κιολας. Δεν εχω τιποτα τρομερο. Θα απευθυνθω στην ΕΛ. ΑΣ. Να το εξακριβωσω.
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Ιουλιος »

basilis έγραψε:Ευχαριστώ φιλε για την απάντηση.4,5 δηλαδη οσο και το οριο στο στρατο για Ι1 ε; Απλα από τη στιγμη που στις προκυρηξεις της ΕΛ. ΑΣ. Λεει οτι και οι ΔΕΑ (που μπαινεις και με Ι2) μοριοδοτουνται με 500 μορια, οπως και οι ειδικες δυναμεις, δεν ειναι κουλο να εχεις υπηρετησει ΔΕΑ, να εχεις πτυχιο ΑΕΙ κλπ, δηλ συνολικα ενα σωρο μορια και να σε απορριψουνε; Αλλωστε με γυαλια ή φακους επαφης θα ειμαι. Σιγα το "κουσουρι" κιολας. Δεν εχω τιποτα τρομερο. Θα απευθυνθω στην ΕΛ. ΑΣ. Να το εξακριβωσω.

τι να πεις φιλε μου αντε να βγαλεις ακρη με αυτους... Αν το θες κανε λειζερ αν μπορεις!

Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

basilis έγραψε:Απλα από τη στιγμη που στις προκυρηξεις της ΕΛ. ΑΣ.Λεει οτι και οι ΔΕΑ (που μπαινεις και με Ι2) μοριοδοτουνται με 500 μορια, οπως και οι ειδικες δυναμεις,δεν ειναι κουλο να εχεις υπηρετησει ΔΕΑ, να εχεις πτυχιο ΑΕΙ κλπ, δηλ συνολικα ενα σωρο μορια και να σε απορριψουνε; Αλλωστε με γυαλια ή φακους επαφης θα ειμαι. Σιγα το "κουσουρι" κιολας. Δεν εχω τιποτα τρομερο. Θα απευθυνθω στην ΕΛ. ΑΣ. Να το εξακριβωσω.

Στους ειδικούς φρουρούς μοριοδοτούνται δόκιμοι αλλά όχι τα πτυχία αει/τει

Δόκιμος στον στρατό κατάφερες να υπηρετήσεις επειδή είχες πτυχίο ΑΕΙ

Οπότε άδικα χτυπιέσαι
GiannarasKaiEtsi

Δημοσίευση από GiannarasKaiEtsi »

Οτι να ναι εδω μεσα μου φαινεται δεν διαβαζει κανεις την προκυριξη που κολλάει το ΑΕΙ με τους ΔΕΑ; Εχεις δεν εχεις ΑΕΙ δεν δινει μορια για ειδικους φρουρους...
nikos efedros
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos efedros »

Καλησπερα! Υπηρετησα ως εφεδρος αξιωματικος Ι1 στα 22, τωρα ειμαι στα 25 και σκεφτομαι να κανω χαρτια για ειδικος φρουρος. Αυτα τα χρονια ομως αυξηθηκε αρκετα η μυωπια μου και εχω πανω απο 4,5 (κοντα στο 5,5-6,00). Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Με φακους ισως γλιτωνω;

Ευχαριστω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η εξέταση γίνεται μόνο με γυαλιά, άρα κόβεσαι, αν θες να μπεις κάνε laser
nikos efedros
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos efedros »

Συγνωμη τι εννοεις η εξεταση γινεται μονο με γυαλια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

οι οφθαλμολογικές

Η επιτυγχανόμενη διόρθωση εκτιμάται σε όλες τις περιπτώσεις με κλασικά γυαλιά και όχι με φακούς επαφής.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης