Όριο ύψους για Λιμενικό (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
snoopy87

Δημοσίευση από snoopy87 »

Γεια σας! Έχω ύψος 1,57 (δυστυχώς) και Θέλω να δηλώσω συμμετοχή για λιμενοφύλακας! Πιστεύετε ότι έχω καμιά ελπίδα; Απότι ακούω, αν δεν έχεις βύσμα (χοντρό μάλιστα) κόβουν και για μισό πόντο.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikopaok4 »

snoopy87 έγραψε:Γεια σας! Έχω ύψος 1,57 (δυστυχώς) και Θέλω να δηλώσω συμμετοχή για λιμενοφύλακας! Πιστεύετε ότι έχω καμιά ελπίδα; Απότι ακούω, αν δεν έχεις βύσμα (χοντρό μάλιστα) κόβουν και για μισό πόντο.
Κοπελα είσαι; Βασικα απο τι στιγμη που θελει χαρτι απο ορθοπεδικο πως θα γινει... ; Εκτος κ αν τον πεις να σε βγαλει 1.60 κ μετα να παρακαλεσεις πολυ, δε ξερω,

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosl86 »

nikopaok4 έγραψε:
snoopy87 έγραψε:Γεια σας! Έχω ύψος 1,57 (δυστυχώς) και Θέλω να δηλώσω συμμετοχή για λιμενοφύλακας! Πιστεύετε ότι έχω καμιά ελπίδα; Απότι ακούω, αν δεν έχεις βύσμα (χοντρό μάλιστα) κόβουν και για μισό πόντο.
Κοπελα είσαι; Βασικα απο τι στιγμη που θελει χαρτι απο ορθοπεδικο πως θα γινει... ; Εκτος κ αν τον πεις να σε βγαλει 1.60 κ μετα να παρακαλεσεις πολυ, δε ξερω,

στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα, αν και δεν πιστευω και ο γιατρος να το ρισκαρει να σου βαλει παραπανω. Σημερα που ειχα υψομετρηση για σημαιοφορων εκοβαν αβερτα κοπελες για 1 ποντο και μονο που δηλωναν οτι ειναι πανω απο 1.60.
snoopy87

Δημοσίευση από snoopy87 »

nikopaok4 έγραψε:

Κοπέλα είμαι! Πιστεύω ότι θα βρω ορθοπεδικό να με γράψει 1,60 και αν είναι με κόβουν παραπέρα... Απότι καταλαβαίνω εξαρτάται από την επιτροπή...

Κάτι άλλο. Ξέρουμε πόσο καιρό περίπου μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών είναι οι υπόλοιπες διαδικασίες; Και μεταξύ τους τί απόσταση έχουν; Δηλ μια μέρα υψομέτρηση, την επόμενη ψυχοιατρικά κτλ;

Ευχαριστώ

Sls

Δημοσίευση από Sls »

nikosl86 έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

στην θεση σου δεν θα το ρισκαρα, αν και δεν πιστευω και ο γιατρος να το ρισκαρει να σου βαλει παραπανω. Σημερα που ειχα υψομετρηση για σημαιοφορων εκοβαν αβερτα κοπελες για 1 ποντο και μονο που δηλωναν οτι ειναι πανω απο 1.60.

συγνωμη ρε φιλε, εσυ που το ειδες οτι δηλωναμε το υψος μας; Σε μετρουσε κατευθειαν ο λιμενικος και τις κοντες ακομα 1,59 τις περναγανε. Ελεος δλδ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης