Όριο υψους για Πυροσβεστική (2012)
Γιαννη εσυ που εκανες τα χαρτια σ χθες μπορεις να μου πεις αν στην υψομετριση σας εβαλαν να βγαλετε κ της καλτσες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Εγω εκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη των 50 δοκιμων ανθυποπυραγων. Εκει μας μετρουσαν κατευθειαν και δεν βγαζαμε τις καλτσες.
- Akspoogy
- Posts in topic: 1
Οχι, δεν βγαζουν καλτσες... Οι λιγο μαζεμενοι βαλτε 3-4 ζευγαρια καλτσες να παρετε υψος! Χεχε 

Παιδια εκανα τα χαρτια μ κ εγω σημερα εχω υψως 1,71 με 1,71κ μισο Με μετρισαν κ με εβγαλαν 173,5 τορα τη εγινε δεν ξερω κ ουτε κ θελω να μαθω μπορει να ψηλοσα απο το καλοκαιρι μεχρι τορα χα χα κ ειμαι κ 25χρονων! Μπραβο παντως κ ειχα ενα ανχως με αυτα που λεγατε χθες που δεν κοιμηθηκα ολο το βραδι!
-
Κ ΕΓΩ έγραψε:Παιδια εκανα τα χαρτια μ κ εγω σημερα εχω υψως 1,71 με 1,71κ μισο Με μετρισαν κ με εβγαλαν 173,5 τορα τη εγινε δεν ξερω κ ουτε κ θελω να μαθω μπορει να ψηλοσα απο το καλοκαιρι μεχρι τορα χα χα κ ειμαι κ 25χρονων! Μπραβο παντως κ ειχα ενα ανχως με αυτα που λεγατε χθες που δεν κοιμηθηκα ολο το βραδι!
Πηγες λιγο μετα το πρωινο ξυπνημα; Παιζει ρολο γιατι μολις ξυπναμε εχουμε +1 - 1,5 εκατοστο. Λιγες ωρες μετα λογω ορθοστασιας και βαρυτητας το χανουμε απο την σπονδυλικη στηλη. Οποτε οσοι ειναι στο οριο η λιγο πιο κατω να το ξερουν.
-
- Στρατηγός
Έπεσε νυστέρι σήμερα, κάτι γκόμενες που έσκασαν με μπότες φάγανε τρελά άκυρα 

Ενδιαφερομαι να μπω στην πυροσβεστικη 8α μπορουσα να ξερω ποσο ειναι το υψος για τις γυναικες; οποιος μπορει ας μου απαντησει. Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Στρατηγός
1,65 τώρα σε καμία πενταετία θα ξανά βγάλει η πυροσβεστική
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες