Όριο ηλικίας για Λιμενικό (2011)
Παιδιά απ' ότι βλέπω η προκύρηξη για τους οικονομικούς δεν έχει βγει ακόμα ε; ¨αντε να δούμε με τα όρια ηλικίας τι θα γίνει εκεί...
Οταν λέει Ενοπλες Δυνάμεις ως ΕΠΥ εννοεί κ τις ειδικές δυνάμεις ότι αυξάνεται το όριο κάτα 3 έτη;patra4ever έγραψε:ευτυχώς δεν ίσχυεpatra4ever έγραψε:
Διάβασα στο www.alfavita.gr το εξής:
Οι υποψήφιοι δε θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 και για όσους έχουν υπηρετήσει στις Ενοπλες Δυνάμεις ως ΕΠΥ το ανώτερο όριο της ηλικίας αυξάνεται κατά τρία επιπλέον χρόνια.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=39347
ελπίζω να μην ισχύει...
Ρε παιδια πειτε μου κατι γιατι θα τρελεθω υπαρχει κατηγορια επυ στην προκυρηξη και αυξανεται το οριο ηληκιας σε 3 ετη δηλαδη μεχρι και 29 χρονων, πως γινετε Η τελευταια προκυρηξη για επυ ειχε βγει το 2000 και αν πουμε οτι καποιος περασε τοτε 18χρ σημερα θα ειναι 31 οποτε δεν υπαρχουν επυ θα μας τρελανουν τελειοσ;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 12
BΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ρε παιδια πειτε μου κατι γιατι θα τρελεθω υπαρχει κατηγορια επυ στην προκυρηξη και αυξανεται το οριο ηληκιας σε 3 ετη δηλαδη μεχρι και 29 χρονων, πως γινετε Η τελευταια προκυρηξη για επυ ειχε βγει το 2000 και αν πουμε οτι καποιος περασε τοτε 18χρ σημερα θα ειναι 31 οποτε δεν υπαρχουν επυ θα μας τρελανουν τελειοσ;
αφου επρεπε να βολεψουν καποια κοριτσακια απο την κοινοβουλευτικη ομαδα του πασοκ... Γι αυτο και τα κανανε μπαχαλο... Αυτη η κατηγορια δεν επρεπε να υπαρχει καν

Ποιό είναι το όριο ηλικίας για λιμενοφύλακες γιατί έχω μπερδευτεί, λέει να μην έχουν υπερβεί το 26ο έτος την 31η δεκεμβριου του τρέχοντος έτους, εγώ είμαι γεννημένος 28-12-85. Ξέρει κανείς;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
1-1-85 και μετα αρα μπορεις
Δεν γραφει 1-1-85 στους λιμενοφυλακες στους υπαξ το γράφει αυτό. Στους λιμενοφύλακες γραφει να μην έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας του το οποίο θεωρείται ότι συμπληρωνεται την 31η ιανουαρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Αυτό που λές είναι δικό σου συμπέρασμα η ρώτησες στα τηλ που δίνουν;
Πιστευω, οτι για λλη μια φορα, αποδειχτηκε, οπως λενε πολλοι εμπειροι φιλοι εδω μεσα, οτι τα ορια ηλικιας και ο τροπος μοριοδοτησης, επαφιεται στις εκαστοτε αναγκες των βυσματων, που να τους μαμηθει το σπιτακι αναποδα... Εκει, ΔΝΤ, μνημονιο, επιλεκτικη, περαιωσεις και δε συμμαζευεται... Συνεχιστε το 82% δικομματισμο, τριμαλακες...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 12
gabetsos έγραψε:Πιστευω, οτι για λλη μια φορα, αποδειχτηκε, οπως λενε πολλοι εμπειροι φιλοι εδω μεσα, οτι τα ορια ηλικιας και ο τροπος μοριοδοτησης, επαφιεται στις εκαστοτε αναγκες των βυσματων, που να τους μαμηθει το σπιτακι αναποδα... Εκει, ΔΝΤ, μνημονιο, επιλεκτικη, περαιωσεις και δε συμμαζευεται... Συνεχιστε το 82% δικομματισμο, τριμαλακες...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ παλι σκατα τα εκαναν καποιοι... ΨΗΦΟ παντως κανεις δεν προκειτε να δει

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
δίκιο έχεις. Έχουνε να φάνε μαύρο...greko_27 έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ παλι σκατα τα εκαναν καποιοι... ΨΗΦΟ παντως κανεις δεν προκειτε να δειgabetsos έγραψε:Πιστευω, οτι για λλη μια φορα, αποδειχτηκε, οπως λενε πολλοι εμπειροι φιλοι εδω μεσα, οτι τα ορια ηλικιας και ο τροπος μοριοδοτησης, επαφιεται στις εκαστοτε αναγκες των βυσματων, που να τους μαμηθει το σπιτακι αναποδα... Εκει, ΔΝΤ, μνημονιο, επιλεκτικη, περαιωσεις και δε συμμαζευεται... Συνεχιστε το 82% δικομματισμο, τριμαλακες...
Sorry...Greco, αν μπορεις βαλε παραπομπη γιατι δεν βρισκω το σχολιο σουgreko_27 έγραψε:νομικα πρεπει να γινει μεχρι 32 (και εχω εξηγησει και το λογο ποιο πανω) ... Αλλα καποιοι δεν το θελουν αυτοΚΕΛΛΥ έγραψε:Δλδ ταξιαρχε εσυ τι πιστευεις; Ποια θα ειναι τα ορια;μακαρι αλλα...
Παιδιά να ρωτήσω κτ, το περι "να μην έχουν συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας τους Κατα την 31η δεκεμ του έτους διενέργειας του διαγωνισμού" αναφέρεται και στην ημερομηνία πρόσληψης;(τραβηγμένο λίγο αλλά το σκέφτηκα μήπως υπάρχει κπ κώλυμα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες