Όριο ηλικίας για Λιμενικό (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giwrgos_82

Δημοσίευση από giwrgos_82 »

Καλησπερα και απο εμενα! Επειδη βλεπω οτι ειστε αρκετα καταρτισμενοι θελω να ρωτησω το εξης: Μηπως γνωριζετε πιο ειναι το οριο ηλικιας στην προκυρηξη των αξιωματικων του λιμενικου γιατι εγω ειμαι 28 και αν αυτο παιζει να αλλαξει?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από greko_27 »

giwrgos_82 έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα! Επειδη βλεπω οτι ειστε αρκετα καταρτισμενοι θελω να ρωτησω το εξης: Μηπως γνωριζετε πιο ειναι το οριο ηλικιας στην προκυρηξη των αξιωματικων του λιμενικου γιατι εγω ειμαι 28 και αν αυτο παιζει να αλλαξει;

Για τους αξιωματικους γενικων καθηκοντων (ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΝΔ) το οριο ηλικιας ειναι το 27ο ετος, για τους αξιωματικους ειδικοτητας οικονομικου συνηθως ειναι το 30-32ο ετος, για τους αξιωματικους ειδικοτητας ιατρου το 35ο ετος, για τους αξιωματικους ειδικοτητας ιερεα το 32ο ετος και για τους αξιωματικους ειδικοτητας Τεχνικου (Πτυχιούχοι ανώτατων Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισοτίμων της αλλοδαπής) το 30ο ετος.
... ...
Giwrgos_28
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giwrgos_28 »

εγω ειμαι 28 και ειμαι αποφοιτος της αεν, πλοιαρχος. μπορω να δωσω στον διαγωνισμο που επικειται των αξιωματικων η θα αποκλειστω λογω ηλικιας και ειδικοτητας; το οριο θα einai 27 h 30; Κανεις δεν γνωριζει το παραμικρο και δεν ξερω τι να κανω! ευχαριστω,giwrgos_82
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Giwrgos_28 έγραψε: εγω ειμαι 28 και ειμαι αποφοιτος της αεν, πλοιαρχος. Μπορω να δωσω στον διαγωνισμο που επικειται των αξιωματικων η θα αποκλειστω λογω ηλικιας και ειδικοτητας; Το οριο θα einai 27 h 30; Κανεις δεν γνωριζει το παραμικρο και δεν ξερω τι να κανω! Ευχαριστω,giwrgos_82

Δες εδω γιατι σε αφορα: /forum/forum_posts.asp?TID=7048&PID=216438#216438
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

mAIROYLA έγραψε:Δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάμε για τα όρια ηλικίας; Παρακάλια θες βραδιάτικα;

Στις παλαιοτερες προκ ηταν μεχρι 27-29 για ΔΕ και 32 ετων για αποφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, και ΑΕΝ για τους υποψηφιους υπαξ, για τους υποψηφιους λιμενοφυλακες απο 27 μεχρι 29... Τωρα δεν γνωριζουμε... Και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να σου απαντησουμε
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Δηλαδή εγω που είμαι απλός πολίτης περίπου στα 29 μπορώ να δηλώσω;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

πολίτης έγραψε:Δηλαδή εγω που είμαι απλός πολίτης περίπου στα 29 μπορώ να δηλώσω;

Eαν εννοεις για λιμενικο εισαι στα ορια... Αλλα ο υπουργος προστασιας του πολιτη θα αποφασισει για τα ορια ηλικιας ανα κατηγορια και τον τροπο μοριοδοτησης τους... Οποτε μεχρι να βγει η προκ κανεις δεν μπορει με σιγουρια να σου πει τα ορια ηλικιας... Βασιζομαστε σε παλαιοτερες προκηρυξεις...
pka

Δημοσίευση από pka »

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας το όριο ηλικιας για τους ανθυποπλοίαρχους τεχνικούς;
Το 2007 ήταν τα 30 χρόνια. Θα είναι πάλι το ίδιο;
Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

pka έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρει κανένας το όριο ηλικιας για τους ανθυποπλοίαρχους τεχνικούς;
Το 2007 ήταν τα 30 χρόνια. Θα είναι πάλι το ίδιο;
Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συμφωνα με το αρθρο 3 του κωδικα προσωπικου λιμενικου σωματος (Ημ 10/12/2002 και ημ ισχυος 09/12/2002 ως οριο ηλικας για την συμμετοχη των υποψηφιων οριζεται το τριακοστο ετος

miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από miketrip »

greko_27 έγραψε:
pka έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρει κανένας το όριο ηλικιας για τους ανθυποπλοίαρχους τεχνικούς; Το 2007 ήταν τα 30 χρόνια. Θα είναι πάλι το ίδιο; Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συμφωνα με το αρθρο 3 του κωδικα προσωπικου λιμενικου σωματος (Ημ 10/12/2002 και ημ ισχυος 09/12/2002 ως οριο ηλικας για την συμμετοχη των υποψηφιων οριζεται το τριακοστο ετος

Και για τους υπαξ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

greko_27 έγραψε:

Στις παλαιοτερες προκ ηταν μεχρι 27-29 για ΔΕ και 32 ετων για αποφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, και ΑΕΝ για τους υποψηφιους υπαξ, για τους υποψηφιους λιμενοφυλακες απο 27 μεχρι 29... Τωρα δεν γνωριζουμε...
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση θα ήθελα να θέσω. Ενδιαφέρομαι για την προκήρυξη για τους υπαξιωματικούς του ΛΣ και έγραφε σήμερα στον ελεύθερο τύπο ότι το άνωτατο ηλικιακό όριο είναι τα 27 έτη. Εγώ είμαι γεννημένος το 1984 και έχω γενέθλια τον Αύγουστο. Θα έχω δικαίωμα να καταθέσω αίτηση; Έχουν θέσει ως όριο τα 27 έτη εννοώντας π. Χ. Να είσαι γεννημένος μετά την 1-1-1984; Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ!
gabetsos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gabetsos »

Ξενερωσα ρε μαγκες... Ειμαι 28 και δεν εχω ελπιδα για καμια προκηρυξη. Ειλικρινα ειναι ενα απο τα μετρα που δεν καταλαβα ποτε, ειδικα για αξιωματικους, αυτο με το οριο ηλικιας...Anyway, φανταζομαι ο καθενας εχει τον πονο του...

sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

Υπεροχα... Φαγαμε ακυρο οι 83ς
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vaggelisch »

Με ολα αυτα που εχουν ακουστει σημερα πιστευω οτι εχει χαθει η μπαλα λιγο οσο αφορα λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους που εχουν μεινει να εκδοθουν οι προκυρυξεισ... τωρα απο οσο ειδα για λιμενοφυλακες το οριο ειναι να εισαι 26 αρα δηλαδη πιανει οσους εχουν γεννηθει απο 01-01-1985... σωστα;

τωρα στην κατηγορια των υπαξιωματικων θα ηθελα να ρωτησω υπαρχουν η κατηγορια εκπαιδευσης τε και αν υπαρχει καποια πληροφορια για το οριο ηλικιας αν πιανει οσους ειναι απο το 1984 η 1983;

ευχαριστω και ελπιζω ν μην εγινα κουραστικοσ

ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε... της ανεργιασ...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες