Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μπαμπης29

Δημοσίευση από Μπαμπης29 »

Επικοινωνησα και εγω με τον Αγγελακη και μου ειπε τα ιδια (με τον skormyt). Του ειπα κιολας να εχει στα υποψιν του να μας κανει ολων μαζι τις προσφυγες. Αλλα αυτο θα ηταν καλο να το ζητησουμε ολοι.Επισης πιστευω πως θα ηταν καλητερο να κανουμε και ΟΛΟΙ ενσταση να το δουν στο αρχηγειο οτι δεν κοιμομαστε.

alex7777

Δημοσίευση από alex7777 »

Εγω εκανα μια ενσταση στη πυροσβεστικη στη μουρουζη και ειμαι μεσα για προσφυγη

alex7777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Υπολογιστε και εμενα για προσφυγη εχω κανει ενσταση στο αρχηγειο εδω και 3 βδομαδες και περιμενω απαντηση.

skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από skormyt »

Φιλε alex777, καλημέρα. Είναι εύκολο να μας πεις τι ένσταση έκανες; Η προκήρυξη δεν προέβλεπε τέτοια δυνατότητα, αν διάβασα καλά βέβαια... Σε συμβούλεψε και το έκανες μέσω δικηγόρου ή μόνος σου πήγες στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πυροσβεστικής και σου δώσανε εκεί κάποιο "ειδικό" έντυπο ένστασης;
skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skormyt »

Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα κατέθεσα αναφορά στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με το θέμα μας.

Σύμφωνα με το Νόμο 3304/2005 απαγορεύονται οι διακρίσεις στην πρόσληψη προσωπικού αναφορικά με την ηλικία, εκτός αν αυτές τεκμηριώνονται από υπηρεσιακούς λόγους.

Στην αναφορά μου υποστηρίζω ότι έχει παραβιαστεί η παραπάνω αρχή για τους γεννηθέντες τοο 1982. Η παράβαση φαίνεται αν συγκρίνεις την εφαρμογή του κριτηρίου της ηλικίας για την προκήρυξη που μας ενδιαφέρει, με την εφαρμογή του ίδιου κριτηρίου στην προηγούμενη προκήρυξη των πενταετών, στην προκήρυξη της 18-12-2011 για την πρόσληψη 50 πτυχιούχων, αλλά και στην προκήρυξη της Πυροσβεστικής του 2007.

Πληροφορίες για το Συνήγορο θα βρείτε στο http://www.synigoros.gr/

Μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν σε 15 ημέρες.

Η προσφυγή είναι απλή, δωρεάν και αποστέλλεται ακόμα και με fax.

Πιστεύω ότι είναι καλό να προσφύγουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε. Δεν ξέρω τι "δύναμη" έχει ο Συνήγορος να μεταβάλει την απόφαση της Πυροσβεστικής, αλλά σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει θετική γνωμοδότηση για εμάς, θα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και αργότερα ως επιχείρημα στην προσφυγή στο διοικητικό εφετείο.

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.
alex7777
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πηγα στο αρχηγειο του πυροσβεστικου σωματος που ειναι στη μουρουζη στο δικαστικο κομματι Και εκανα μια ενσταση για τη προκηρυξη των 725 για το οριο ηλικιας αυτο μου το ειπε ενας δικηγορος να το κανω σε περιπτωση που κανουμε προσφυγη πρεπει να εχεις και αυτο το χαρτι θα μου απανταγανε σε 10 μερες εχει περασει μηνας και ακομα περιμενω απαντηση αν δεν απαντησουν τελος βδομαδας θα ξαναπαω αρχηγειο να δω τι γινεται.

Σου δινουν ενα εντυπο συμπληρωνεις στοιχεια γραφεις το λογο της ενστασης και για ποια προκηρυξη γραφεις για την προκηρυξη των 725 τη καταθετεις (10 λεπτα υποθεση) παιρνεις αριθμο πρωτοκολου και σου λενε θα παρεις απαντηση σε 10-15 μερες

alex7777
Στρατιώτης
Στρατιώτης

skormyt εγω πηγα αγγελακη χτες οι πινακες για τη πυροσβεστικη βγηκαν χτες. Οσοι πιανουν τα μορια να ακολουθησουν για προσφυγη.
skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skormyt »

Σε ευχαριστώ πολύ,alex7777. Σου έχω στείλει pm...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες