Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

κ. Απα έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία.Μετά και απο την δική μου απόρριψη λόγω ηλικίας και λίγων ημερών.

Και μετά απο μια παρότρυνση απο έναν πυροσβέστη που μου είπε να το κυνηγήσω.

Είπα να το ψάξω μήπως υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει κάτι.

Ήδη ψάχνω για δικηγόρο (γιατί δεν ξέρω κάποιον που να ασχολείται με αυτά).

Εξ αρχής θα τον ρωτήσω εαν έχω πιθανότητες και μετά βλέπουμε.

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ή Και αυτός θέλει Να Κάνει προσφυγή Ας δείξει εδώ ενδιαφέρον

και μετά βλέπουμε... Καλύτερα πολλοί παρά λίγοι!

Απλά να ξέρετε οτι πρέπει να πάρετε το χαρτί απόρριψης.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ!

Αγγελακης λεγεται, ειναι δικηγορος και ασχολειται με θεματα προκυρηξεων, ειναι γνωστης.210-3249839
κ.απα

Δημοσίευση από κ.απα »

Αγγελακης λεγεται, ειναι δικηγορος και ασχολειται με θεματα προκυρηξεων, ειναι γνωστης.210-3249839

Ωραία σε ευχαριστώ πάρα Πολύ! Το θέμα είναι Οτι αν θέλουνε και άλλα παιδιά όμως, να το κάνουμε όλοι μαζί σε έναν.

Γι'αυτό πρέπει να οργανωθούμε γρήγορα γιατι δεν ξέρω και μέχρι πότε πρέπει να κάνουμε προσφυγή.

Όσοι θέλετε γράψτε εδώ να δούμε και πόσα άτομα είμαστε.

Και γενικά ότι νέο έχουμε που μπορεί να βοηθήσει το λέμε εδω.

Θα πάω σήμερα μαγούλα για να μου δώσουνε το χαρτί απόρριψης.

skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από skormyt »

Καλημέρα σε όλους,
Εκτός από εμένα έχω επικοινωνήσει ήδη με ακόμα 2-3 φίλους του forum που θα προσφύγουν.
Έχω μάθει από τηλεφωνική επικοινωνία με δύο δικηγόρους ότι υπάρχει περιθώριο 3 ή 6 μηνών για να προσφύγουμε (δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς).
Το θέμα είναι ότι πρέπει πρώτα να βγουν οι Πίνακες με τα μόρια και να υπολογίσει ο καθένας μας αν με τα μόρια που θα μάζευε θα ήταν στους επιτυχόντες. Διαφορετικά δεν υπάρχει νόημα να κάνεις προσφυγή...
Κάτι άλλο που πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα είναι αν μπορούμε να κάνουμε ένσταση στον ΑΣΕΠ (περιθώριο 10 ημερών από την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων).
Η προκήρυξη λέει ότι έχουν δικαίωμα αυτοί που είναι στους Πίνακες βαθμολογικής προτεραιότητας. Φαντάζομαι ότι οι απορριφθέντες δεν θα είναι, επομένως μάλλον δεν έχουμε δικαίωμα...
Αν μιλήσει κάποιος άμεσα με δικηγόρο παρακαλώ πολύ ας το διευκρινήσει και ας ενημερώσει εδώ το forum.
Ευχαριστώ πολύ.

ΚαΚαwindow.CS = window.CS||{};CS.Extension=CS.Extension||{};CS.Extension._settings = "firefox-9.0.1:1.0.53:883881cf764a46bec027e72f60e6fce:1322673125:1326618900";

kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Πω πω να κάνεις όλη αυτή την διαδικασιά να διακαιωθείς, και να πας να πέσεις στην δοκό...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

kagouras έγραψε:Πω πω να κάνεις όλη αυτή την διαδικασιά να διακαιωθείς, και να πας να πέσεις στην δοκό...

ο χειροτερος εφιαλτης... Οντως!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Maybe
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Maybe »

Καλησπέρα σε όλους σας!

Για όσους συνεχίζει να τους απασχολεί το θέμα.

Προτείνω να μαζευτούμε εδώ:

https://www.facebook.com/groups/265636113502920/

κ να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας.

Εύχομαι ό, τι είναι καλύτερο για τον καθένα.

Καλό βράδυ!

Maybe

κ.απα

Δημοσίευση από κ.απα »

Maybe εμένα δεν μου την βγάζει την σελίδα. Καμιά ιδέα;

Maybe
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Maybe »

κ. Απα έγραψε:Maybe εμένα δεν μου την βγάζει την σελίδα.Καμιά ιδέα;

Ξαναπροσπάθησε πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα τώρα.

Μπάμπης

Δημοσίευση από Μπάμπης »

Συμφωνω, καλητερα πολλοι παρα λιγοι, ειναι πιο ηχηρο.η σελιδα στο facebook ειναι FST team;

Και εμενα μου ειπε ενας πυροσβεστης για τον Αγγελακη.

Μπαμπησ 29

Δημοσίευση από Μπαμπησ 29 »

Greek_Army εγω ειμαι γεννημενος το '82 και οταν πηγα να κανω την αιτηση για τους 725 Δοκιμους μου επεστρεψαν τα χαρτια και ενα αλλο χαρτι με τον αριθμο πρωτοκολλου.
skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skormyt »

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum,
Έχω επικοινωνήσει ήδη με τον κ. Αγγέλακη και του έχω στείλει σήμερα κάποια στοιχεία που ζήτησε.
Όταν πάρω την απάντησή του, σχετικά με το τι ελπίδες έχουν οι γεννηθέντες το 1982, θα σας ενημερώσω, για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε τελικά για προσφυγή.
Υπομονή...

Sceptic

Δημοσίευση από Sceptic »

Καλησπέρα σε όλους,

στην ίδια μοίρα είμαι κι εγώ παιδιά. Κατέθεσα αίτηση, μου την επέστρεψαν λόγω ηλικίας και πήγα σε δικηγόρο (είμαι από Πάτρα οπότε δεν μπορώ να προσφύγω κι εγώ με τον Αγγελάκη) και μου είπε
ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες καθώς όλες οι προηγούμενες προκηρύξεις αλλά και ο νόμος για την πρόσληψη σε σώματα ασφαλείας ορίζει την ηλικία με βάση το έτος και όχι την ημερομηνία.
Δηλαδή ότι μέχρι την 31/12/11 να μην έχουμε υπερβεί το 29ο έτος σημαίνει να έχουμε γεννηθεί από το 1982 και μετά. Και ότι μόνο η συγκεκριμένη διαταγή αλλάζει τα δεδομένα οπότε βάσει νόμου και προηγούμενων προκηρύξεων είμαστε μέσα.

Σας το αναφέρω για να ανέβει λίγο το ηθικό μας...
Αν κάποιος έχει κάτι πιο σίγουρο ας ενημερώσει. Πάντως έτσι ή αλλιώς θα κάνουμε την ένσταση και ελπίζουμε...
K.AΠΑ

Δημοσίευση από K.AΠΑ »

Γειά σε όλους! Είχε κανείς κανένα νέο απο δικηγόρο;

Όποιος θέλει να κάνει προσφυγή πάντως, ας ενημερώσει να μαζευτούμε άτομα

για να μοιραστούμε και τα έξοδα.

Προς το παρόν είμαστε μια ομάδα των τριών ατόμων.

Sceptic

Δημοσίευση από Sceptic »

Κ. ΑΠΑ να σε ρωτήσω, θα γίνει ένσταση μέσω ΑΣΕΠ αρχικά;
Κι αν δεν τη δεχτούν στον ΑΣΕΠ θα πάει δικαστικώς;

Δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τον κόπο γιατί πόσο καιρό θα πάρει να βγει μία δικαστική απόφαση σε περίπτωση που ο ΑΣΕΠ δεν κάνει δεκτές τις ενστάσεις;
Από τον Αγγελάκη υπάρχει κανένα νέο; Αν τελικά αξίζει, να μπω κι εγώ να γίνουμε τέσσερις...
skormyt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από skormyt »

Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Έχω επικοινωνήσει ήδη με τον ΑΣΕΠ και με έχουν ενημερώσει ότι το θέμα της ηλικίας αφορά τη "νομιμότητα" της προκήρυξης και δεν είναι αντικείμενο που θα εξετάσει το ΑΣΕΠ.
Έχω μιλησει ήδη και με τον κ. Αγγελάκη. Θεωρεί ότι υπάρχει όντως θέμα με την προκήρυξη. Όμως το πρόβλημα πρέπει να εξεταστεί σε βάθος...
Η γνώμη του είναι οι ενδιαφερόμενοι να περιμένουν να βγουν οι Πίνακες με τα μόρια, να εξετάσει ο καθένας μας τι μόρια θα μάζευε και μετά αν θεωρεί ότι θα ήταν στους επιτυχόντες να εξεταστεί τότε αναλυτικά τι θα γίνει με την προσφυγή.
Έχουμε περιθώριο 2 μηνών από την στιγμή που θα αναρτηθούν οι Πίνακες με τα μόρια.
Ενδιαφέρομαι και εγώ οπότε ας περιμένουμε να βγουν οι Πίνακες και βλέπουμε.
Να συνεργαστούμε όσοι θα προχωρήσουν τελικά...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες