Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)
Μηπως υπαρχει εδω η ανακοινωση;
sites.diavgeia.gov.gr/yptp
sites.diavgeia.gov.gr/yptp
Μήπως θα έπρεπε να είχε αναρτηθεί στο www.fireservice.gr;
Παιδια αν εχει παει καποιος για την αιτηση ας μας ενημερωσει για τα παραβολα γιατι στη προκυρηξη δεν αναφερει τιποτα κι εμενα με χωριζουν 75 χιλιομετρα με την ΥΠ που πρεπει να τα καταθεσω.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 13
TΕλικα οι γεννηθεις του 1982 δεν μπορουν να καταθεσουν αιτηση! Καλη επιτυχια στους υπολοιπους!
Είναι σίγουρο πως του 82 δεν μπορουν να καταθέσουν?
- greko_27
- Υποστράτηγος
Οχι δεν μπορουν!1982 έγραψε:Είναι σίγουρο πως του 82 δεν μπορουν να καταθέσουν;
Παιδια, βγηκε ερμηνευτικη εγκυκλιος με ημερομηνια 5-1-2012, και απεσταλη στις κατα τοπους επιτροπες συγκομιδης δικαιολογητικων. Αναφερει οτι μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη οσοι εχουν γεννηθει απο 16-01-1983 και επειτα... (εκτος απο εθελοντες και εποχικους εννοειται).
Αρα οι 82αρηδες ΔΕΝ μπορουμε, συμφωνα με την εγκυκλιο... Αυτα... Κατα ποσο ειναι συννομο, δεδομενου οτι η προκηρυξη βγηκε το 2011, ειναι υπο αμφισβητηση. Προσωπικα πηρα απορριπτικο επιτοπου και επιφυλασσομαι παντος νομιμου δικαιωματος μου. Αν ψηνεστε και αλλοι 82αρηδες, να οργανωθουμε, καλως.
Αρα οι 82αρηδες ΔΕΝ μπορουμε, συμφωνα με την εγκυκλιο... Αυτα... Κατα ποσο ειναι συννομο, δεδομενου οτι η προκηρυξη βγηκε το 2011, ειναι υπο αμφισβητηση. Προσωπικα πηρα απορριπτικο επιτοπου και επιφυλασσομαι παντος νομιμου δικαιωματος μου. Αν ψηνεστε και αλλοι 82αρηδες, να οργανωθουμε, καλως.
- greko_27
- Υποστράτηγος
soukoutoube έγραψε:Παιδια, βγηκε ερμηνευτικη εγκυκλιος με ημερομηνια 5-1-2012, και απεσταλη στις κατα τοπους επιτροπες συγκομιδης δικαιολογητικων. Αναφερει οτι μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη οσοι εχουν γεννηθει απο 16-01-1983 και επειτα... (εκτος απο εθελοντες και εποχικους εννοειται).
Καλα θα κανεις αλλα ακομα και εαν δικαιωθεις τι θα κερδισεις; Ακομα και εαν κερδισεις την υποθεση θα πρεπει να διαβεις ολα τα σταδια, αγωνισματα υγειονομικα και ψυχοτεχνικα εφ οσον εισαι στους επιτυχοντες! Θα σου πω ενα παραδειγμα για την τελευταια προκ του 2007 οπου μπηκαν +2 ατομα γιατι ειχαν αποβληθει απο την σχολη της προυγουμενης ομως σειρας (προυγουμενη προκ) λογω οτι δεν ειχαν απολυθει απο τον στρατο με Ι1... Και επειδη δικαιως τους απεβαλαν απο την σχολη εκαναν προσφυγες και τελικως δεν εχασαν την Θεση τους και μπηκαν με την επομενη σειρα. Αυτοι βεβαια κυνηγησαν και κερδισαν μια δυσκολη υποθεση γιατι ηταν ηδη στους επιτυχοντες κατατασσομενους.
Φιλε γενιμενος 12 1 1983 και δε με δεχτικαν και εμενα αυτο ειναι τελειος παρανομο η προκιριξη δε γρσφει πουθενα απο 16 1 1983 μεχρι 16 1 1983 πρεπει να παει να καταθεσει και μετα μολις βγουν τα αποτελεσματα θα ειναι στους αποριπτεους και κανεις ενστασι και δικαιονεσε μου το ειπε εργτολογος εγο αυριο παω και καταθετο κανινικα
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
greko_27 εχεις καλα μορια;
αν ναι, κυνηγατο
αν ναι, κυνηγατο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Το αναφέρει και στο νόμο 4029 (νέος κανονισμός κατάταξης) και στην προκήρυξη: "... Εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. "
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε.
Φίλοι soukoutube και nek ενδιαφέρομαι και εγώ για να κυνηγήσουμε το θέμα δικαστικά. Θα πάω Παρασκευή να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου. Έχω μιλήσει (τηλεφωνικά προς το παρόν) με δυο δικηγόρους. Και οι δύο μου είπαν ότι υπάρχει ασάφεια στο νόμο και έχουμε πολλές ελπίδες. Από ότι ξέρω τα έξοδα της προσφυγής σε διοικητικό εφετείο είναι κάπου 1500 ευρω και μοιράζονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που κάνουν την προσφυγή. Αν θέλετε να συνεργαστούμε στείλτε μου pm για να επικοινωνήσουμε...
Φίλοι soukoutube και nek ενδιαφέρομαι και εγώ για να κυνηγήσουμε το θέμα δικαστικά. Θα πάω Παρασκευή να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου. Έχω μιλήσει (τηλεφωνικά προς το παρόν) με δυο δικηγόρους. Και οι δύο μου είπαν ότι υπάρχει ασάφεια στο νόμο και έχουμε πολλές ελπίδες. Από ότι ξέρω τα έξοδα της προσφυγής σε διοικητικό εφετείο είναι κάπου 1500 ευρω και μοιράζονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που κάνουν την προσφυγή. Αν θέλετε να συνεργαστούμε στείλτε μου pm για να επικοινωνήσουμε...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παιδιά είμαι και εγώ εδώ. Θα προσφύγω μαζί σας. Οποίος του 82 κάνει αίτηση ας το πει εδώ γιατί είμαι εξωτερικό. Και θέλω να βεβαιωθώ πως θα μου την πάρουν αν κατέβω να την κάνω. Στείλτε μου σταθερά τηλέφωνα με μήνυμα εδώ να το κανονίσουμε. Δικηγόρος υπάρχει?
- greko_27
- Υποστράτηγος
Akspoogy έγραψε:greko_27 εχεις καλα μορια;
αν ναι, κυνηγατο
στην κατηγορια που δινω που ειναι και η μοναδικη λογω πτυχιου ειναι μεχρι 31 (βεβαια δεν μπορω να δωσω και για την β) ... Αλλα και παλι εαν δεν μπορουσα να δωσω δεν θα το κυνηγουσα γιατι απλα δεν πολυγουσταρω την πυροσβεστικη... Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι αυτο με τα ορια ηλικας ειναι η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα που εβγαλε η πυροσβεστικη οπως και με το Ι1 (που δεν ισχυει για τα αλλα σωματα ασφαλειας). Καλυ τυχη αλλα πιστευω οτι δεν θα βγαλει πουθενα αυτο.
- greko_27
- Υποστράτηγος
been there... έγραψε:Το αναφέρει και στο νόμο 4029 (νέος κανονισμός κατάταξης) και στην προκήρυξη: "... Εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. "
οι νομοι ομως στην ελλαδα ειναι σαν τους χρησμους της πυθιας! Και στην προκ υπαρχουν πολλες ασαφειες και νομικα λαθη... Οπως και αντισυνταγματικες αποφασεις! Οποιος καταλαβε καταλαβε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες