Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ανύδεος

Δημοσίευση από ανύδεος »

Φίλε greko_27 θα πάω να κάνω τη προσπάθεια να καταθέσω αίτηση όταν ξεκινήσει η διαδικασία την άλλη βδομάδα, αν και 82αρης θα δούμε αν τη δεχθούν! Μακάρι να τη δεχθούν. Αν γίνει αυτό θα ενημερώσω.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια εαν εισαι γεννημενος Το 1982 σε περνει να κανεις τα χαρτια σου; Ενας φιλος δηλωνει σιγουρος πως εχει δικαιωμα και ας ειναι Δεκεμβρη του '82. Τι λετε;
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από been there... »

Διευκρινίστηκε στο psnet ότι οι ημερομηνίες γέννησης που γίνονται δεκτές είναι από 16/01/1983 έως 16/01/1993.
ανύδεος

Δημοσίευση από ανύδεος »

Καλησπέρα

φίλε been there... έχεις να μας δώσεις κανένα link με τη παραπάνω είδηση,

ευχαριστώ
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Όχι, είναι στο psnet.
Jim

Δημοσίευση από Jim »

been there, βαζω Στη μηχανη αναζητησης psnet και παραπεμπει στο site της πυροσβεστικης (όπου δεν αναγραφει κατι σχετικό).

Αν θες, δωσε δυο παραπάνω διευκρινίσεις στο πως να Εντοπισουμε εκέινη την αναρτηση.

paschalis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από paschalis21 »

been there... έγραψε:Διευκρινίστηκε στο psnet ότι οι ημερομηνίες γέννησης που γίνονται δεκτές είναι από 16/01/1983 έως 16/01/1993.

δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθές αυτό

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Jim έγραψε:been there, βαζω Στη μηχανη αναζητησης psnet και παραπεμπει στο site της πυροσβεστικης (όπου δεν αναγραφει κατι σχετικό).

Αν θες, δωσε δυο παραπάνω διευκρινίσεις στο πως να Εντοπισουμε εκέινη την αναρτηση.

Εννοείται ότι δε θα βρεις τίποτα, το psnet είναι intranet. Είναι διαθέσιμο μόνο σε Υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες. Ο μόνος τρόπος να δεις το έγγραφο είναι να ανεβεί κάπου αλλού - που, για ευνόητους λόγους, εγώ δεν θα το κάνω.

paschalis21 έγραψε:

ΟΚ.
ανύδεος

Δημοσίευση από ανύδεος »

Αγαπητέ been there...

για να τα λες όλα αυτά περι ηλικίας οτι τα είδες απο εσωτερικό δίκτυο υπηρεσιών και για να έχεις το halligan στο προφίλ σου, μάλλον έχεις σχέση με την πυροσβεστική υπηρεσία, ελπίζω να μη βγεις αληθινός και να μπορέσουμε και εμεις οι ταπηνοί 82άριδες να καταθέσουμε τα χαρτιά μας στη προκύρηξη, θα δούμε απο βδομάδας!

καλή συνέχεια παιδιά
paschalis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από paschalis21 »

been there... έγραψε:
Jim έγραψε: been there, βαζω Στη μηχανη αναζητησης psnet και παραπεμπει στο site της πυροσβεστικης (όπου δεν αναγραφει κατι σχετικό).

Εννοείται ότι δε θα βρεις τίποτα, το psnet είναι intranet. Είναι διαθέσιμο μόνο σε Υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες. Ο μόνος τρόπος να δεις το έγγραφο είναι να ανεβεί κάπου αλλού - που, για ευνόητους λόγους, εγώ δεν θα το κάνω.

paschalis21 έγραψε:

ΟΚ.

λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ανέφερες και ακριβής ημερομηνίες κάτι που δεν ισχύει σε τέτοιους διαγωνισμούς. Η θα μπορούν όλοι του 83 η κανένας. Εσύ ανέφερες την 16-01-83.

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

paschalis21 έγραψε:

λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ανέφερες και ακριβής ημερομηνίες κάτι που δεν ισχύει σε τέτοιους διαγωνισμούς. Η θα μπορούν όλοι του 83 η κανένας. Εσύ ανέφερες την 16-01-83.

Πιθανά ενδεχόμενα:
1) Το αρχηγείο κάνει πλάκα.
2) Εγώ κάνω πλάκα.
3) Εγώ δεν ξέρω να διαβάζω.
4) Έχει γίνει τυπογραφικό λάθος, οπότε θα ακολουθήσει ορθή επανάληψη. Που κανονικά θα είχε έρθει ως τώρα. Ως τότε, κανένας υπάλληλος της επιτροπής δε θα παραβιάσει τη συγκεκριμένη οδηγία.
5) Έχω δίκιο.

Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως, πριν αγοράσεις τα παράβολα, κάνε στον εαυτό σου τη χάρη να ρωτήσεις εκεί που θα καταθέσεις τα χαρτιά σου, αν είσαι εκτός των συγκεκριμένων ορίων.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από greko_27 »

Ποια παραβολα! ... Αφου δεν ζηταει παραβολα η προκηρυξη! Τεσπα been there το σημα εχει φτασεις στις ΠΥ οπου θα καταθεσουν οι υποψηφιοι τα χαρτια τους; Για να ενημερωσω ενα φιλαρακι μου να παρει τηλ στην ΠΥ και να μην παει αδικα στην κομοτηνη το παληκαρι!
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σωστός, δεν το πρόσεξα.
Όλα τα έγγραφα μέσω psnet διακινούνται, άρα όπως το είδα εγώ το βλέπουν κι αυτοί. Ας το επιβεβαιώσει όταν αρχίσει η κατάθεση των δικαιολογητικών με κάποιον της επιτροπής παραλαβής (όχι όποιον να 'ναι).
ανύδεος

Δημοσίευση από ανύδεος »

Αύριο 9/1/2012 ξεκινούν οι καταθέσεις των αιτήσεων, αν κάποιος συναγωνιστής παέι, ας κάνει το κόπο να ρωτήσει τα όρια ηλικίας, και αν μπορεί να μας ενημερώσει

Ευχαριστώ
Ypopsifios!

Δημοσίευση από Ypopsifios! »

Μία ενημέρωση για όποιους είναι γεννημένοι εντός του έτους 1982 και έως της 16 Ιανουαρίου 1983...
Συγνωμη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά για την προκύρηξη... !
Ενημερώθηκα όταν πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου ότι βγήκε ανακοίνωση στις 5/01/2012 Ότι μέρος στην προκύρηξη μπορούν να πάρουν όσοι έχουν γεννηθεί από τις 16/01/1983 και μετά.
Παρόλο που η προκύρηξη και το ΦΕΚ λέει ότι μπορούν να πάρουν μέρος όσοι κατα το έτος το οποίο προκυρησσεται ο διαγωνισμός έχουν συμπληρώσει το 29 έτος... Για την συγκεκριμενη περίπτωση όσοι έχουν γεννηθεί από 1/1/1982!

Βέβαια στο www.fireservice.gr όταν κλικάρεις την προκύρηξη της 13.12.2011 δεν σου βγάζει καμία τέτοια ανακοίνωση... !

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
!
Πρέπει δηλαδή να ενημερωθεί Καθένας επι τόπου!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες