Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)
Οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις, τα
οποία απαιτείται να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο
και κατά την ημερομηνία κατάταξης, εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο
προκήρυξης του διαγωνισμού ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟ 2007
Οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις, τα
οποία απαιτείται να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο
και κατά την ημερομηνία κατάταξης,εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
της προθεσμίας υποβολής της αίτησης " ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 2011 ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2007 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ 1-1-83 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
και κατά την ημερομηνία κατάταξης, εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο
προκήρυξης του διαγωνισμού ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟ 2007
και κατά την ημερομηνία κατάταξης,εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
της προθεσμίας υποβολής της αίτησης " ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 2011 ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2007 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ 1-1-83 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 13
skormyt έγραψε:
Αμέσως πιο κάτω από το σημείο από το σημείο της προκήρυξης που επικαλείσαι φίλε greko_27 Έχει άνω και κάτω τελεία και εξηγεί :
" 2. Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: ... "
Με ποια αιτιολογία αλλάζουμε το έτος προκήρυξης;
Συγγνωμη φιλε μου αλλα σε ποιο κεφαλαιο ή παραγραφο της ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ το αναφερει αυτο; Εγω την εχω χιλιοπερασει και δεν το εχω δει αυτο απου αναφερεις... Μπορειτε να τηλ στο αρχηγειο και να διαπιστωσετε απο μονοι σας τα ορια ηλικιας... Πρεπει να εχετε τα ανωτερα ορια ηλικιας (που αναγραφονται στην προκ δηλαδη το 29ο) κατα την προθεσμια υποβολης των δικαιολογητικων τους ετους οπου αναγραφετε εντος της προκ..δηλαδη απο 9/1 εως 16/1/2012.
Εαν ομως η προθεσμια ηταν απο 26/12/2011 εως 16/1/2012 τοτε θα ειχαν δικαιωμα να καταθεσουν τα χαρτια τους οσοι ηταν γεννημενοι και του 82... δυστυχως πρεπει να ειστε γεννημενοι απο 1/1/1983 και επειτα για να συμμετασχετε.Το ορια ηλικας μεταβαλλονται για τους υποψηφιους ορισμενων κατηγοριες συμφωνα με αυτα που αναφερει η προκυρηξη
Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Αυτά που αναφέρω τα λέει :
i) Η προκήρυξη στο Κεφάλαιο Β', Παρ. Α ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, Υποπαράγραφος 2 :
« 2. Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: .»
ii) Επίσης, τα λέει το ίδιο το ΦΕΚ πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η προκήρυξη. Παραθέτω Νόμος 4029 (ΦΕΚ 245/22-11-11), Άρθρο 33, Παράγραφος 2 :
«2. Να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας, την 31 Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις.»
Λέει ξεκάθαρα έτος προκήρυξης... !
Πέρα από τα ανωτέρω, και εφόσον το θέμα της ηλικίας θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρο, εφόσον όντως λέει η προκήρυξη:«.την ηλικία την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης» , για ποιο λόγο τότε δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη ξεκάθαρα τα όρια της ηλικίας από 1-1-1983;
Που το λέει αυτό μέσα στο κείμενό της και γιατί σε όλες τις άλλες προκηρύξεις, ακόμα και σε αυτή για τους 50 αξιωματικούς που προκηρύχθηκε μία εβδομάδα αργότερα, αναφέρει καθαρά τα όρια της ηλικίας;
Ευχαριστώ πολύ.
- greko_27
- Υποστράτηγος
1) skormyt σου παραθετω ΠΑΛΙ την Προκηρυξη: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c197586/attach/prokyrixi_13_12_2011___el_GR.pdf Για να δεις οτι στο Κεφάλαιο Β', Παρ. Α ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ αναγραφετε η εξης φραση:2. Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης Του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:
2) Ο Νόμος 4029 (ΦΕΚ 245/22-11-11), Άρθρο 33, Παράγραφος 2 : «2. Να έχουν συμπληρώσει το 19ο Έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο Έτος της ηλικίας, την 31 Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης Του διαγωνισμού, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις.»... . Αναφερετε για το ετος που ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ... Και δυστυχως το ετος που καθοριζει η προκηρυξη ειναι το 2012.
Το ετος το αναγραφει στην πρωτη παραγραφο της προκυρηξης εκει που λεει: ... Εκτος της ηλικιας, την οποιαν πρεπει να εχουν κατα το χρονο ληξης της ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑΣ (δηλαδη απο 9/1/ ΕΩΣ 16/1/2012) υποβολης της αιτησης. Ελπιζω να εγινα κατανοητος... Δυστυχως οι μακακες σκατα τα εκαναν... Μαμω το πασοκ
2) Ο Νόμος 4029 (ΦΕΚ 245/22-11-11), Άρθρο 33, Παράγραφος 2 : «2. Να έχουν συμπληρώσει το 19ο Έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο Έτος της ηλικίας, την 31 Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης Του διαγωνισμού, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις.»... . Αναφερετε για το ετος που ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ... Και δυστυχως το ετος που καθοριζει η προκηρυξη ειναι το 2012.
Το ετος το αναγραφει στην πρωτη παραγραφο της προκυρηξης εκει που λεει: ... Εκτος της ηλικιας, την οποιαν πρεπει να εχουν κατα το χρονο ληξης της ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑΣ (δηλαδη απο 9/1/ ΕΩΣ 16/1/2012) υποβολης της αιτησης. Ελπιζω να εγινα κατανοητος... Δυστυχως οι μακακες σκατα τα εκαναν... Μαμω το πασοκ
Φίλε μου greko_27 σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Έχω να πω τα εξής :
Την προκήρυξη την ξαναείδα από το link που μου έστειλες. Δεν είναι δυνατόν να μην το βλέπεις! Κοίτα σε παρακαλώ τη σελίδα 4! Για να βοηθήσω η σελίδα είναι :
"υπάλληλοι δεν παρέχουν οδηγίες και δεν καθοδηγούν με οποιονδήποτε τρόπο τους
υποψηφίους αναφορικά με τον τρόπο συμπλήρωσης των αιτήσεων και τα πιστοποιητικά που
απαιτούνται για την απόδειξη των επικαλουμένων προσόντων.
7. Η μη υποβολή από τους υποψηφίους όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, τους αποκλείει από το
Διαγωνισμό.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄
ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΚΩΛΥΜΑΤΑ
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
και κατά την ημερομηνία κατάταξης, εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
της προθεσμίας υποβολής της αίτησης:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες. Για όσους έχουν αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση,
πρέπει να έχει παρέλθει ένα (1) έτος τουλάχιστον από την απόκτηση της.
2. Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: "
Σου το έχω υπογραμμίσει! Είναι copy - paste από την προκήρυξη που μου λες με το link...
Αναφορικά με το ποιο είναι το έτος προκήρυξης, έχω μπροστά μου ένα υπηρεσιακό έγγραφο της Πυροσβεστικής με θέμα :
ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι
πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων. »
Η ημερομηνία του επίσημου αυτού εγγράφου είναι 13 Δεκεμβρίου 2011 και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Από το ίδιο το θέμα του εγγράφου φαίνεται ποιο είναι το έτος προκήρυξης (προσωπική μου γνώμη πάντοτε... ) Το σημείο που αναφέρεις δεν λέει πουθενά ότι το έτος προκήρυξης είναι το 2012. Αυτο είναι ερμηνεία που προκύπτει από διαδοχικές δικές σου σκέψεις και συμπεράσματα, όπως βέβαια ο καθένας μας έχει δικαίωμα να κάνει. Απόδειξη ότι κάνεις λάθος συλλογισμούς είναι η προκήρυξη του 2007! Εκεί όπως φαίνεται και από τα προηγούμενα μηνύματα αναφέρει σε όλα τα σημεία "έτος προκήρυξης", ενώ η λήξη των δικαιολογητικών ήταν το 2008. Αν ο συλλογισμός σου είναι σωστός τότε γιατί πήραν ως έτος αναφοράς το 2007; Σύμφωνα με αυτά που λες έπρεπε να πάρουν το 2008...
Φίλε Paschalis21 το Mail μου είναι *******. Σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα να τα πούμε...
Ευχαριστώ και πάλι!
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μπορεις να μου εστελνες ΠΜ μεσω του φορουμ. Θα σου απαντησω παντως... Παρακαλω να μην δημοσιευτε τα πρωσοπικα σας email στα μυνηματα που ειναι ορατα σε μη χρηστες του φορουμ...
Μετά απο τις παραπάνω δημοσιέυσεις που ομολογώ μπερδευτικά βρε παιδιά, απο ποιο έτος θα παρούν τελικά, ξερει κανείς, απο 82 ή απο 83 και πέρα;
ευχαριστώ
ευχαριστώ
greko_27 έγραψε:Μπορεις να μου εστελνες ΠΜ μεσω του φορουμ. Θα σου απαντησω παντως... Παρακαλω να μην δημοσιευτε τα πρωσοπικα σας email στα μυνηματα που ειναι ορατα σε μη χρηστες του φορουμ...
Έχεις δίκιο! Συγνώμη Βιάστηκα...
Φίλε Paschalis21 σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα. Τα λέμε...
Τελικα τι γινεται με το οριο ηλικιας στην νεα προκυρηξη ξερει κανενας;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μαλλον θα μαθουμε οταν παμε να κανουμε τα χαρτια μας... Αλλιως ακρη δεν βγαζουμε!
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Και οι 83αριδες μπορουν,82 νομιζω πως οχι
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Όσοι 82αριδες θέλουν να κινηθούν δικαστικά για να υποβάλουν αίτηση ας επικοινωνήσουν μαζί μου. Η προκήρυξη έχει λάθος διατυπωση και σύμφωνα με αυτή την διατύπωση δεν μπορούνε να εξαιρεθουνε
Βρε φίλε paschalis21 πως να κινηθούμε δικαστικά τι θα υποστηρίξουμε και τι αποτέλεσμα θα έχει, και εγώ είμαι 82αρης, πόσο θα στοιχίσει αυτά είναι πολύ ακριβά κόλπα.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να καταθεσετε κανονικα την αιτηση για την προκηρυξη οταν ξεκινησει η προθεσμια υποβολης των αιτησεων στις κατατοπους ΠΥ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 3 επισκέπτες