Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)
Φίλε skormyt τώρα μας πέθανες, αν ισχύει απο το 83 και μετά το χάσαμε το τραίνο! Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες μήπως
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Καλησπερα παιδια. Ειμαι γεννημενος του 82 και θελω να τα κανω στη γ κατηγορια. Με πιανει η ηλικια; Η προκηρυξη αναφερει πως πρεπει να εισαι 29 κατα το ετος δημοσιευσης σωστα; Δλδ 2011... Εχει κανεις καμια πληροφορηση γιατι δεν ειναι σαφες.
skormyt έγραψε:Greek_Army έγραψε:Ναι και οι δύο, άλλωστε ακριβώς από πάνω έχω γράψει τα όρια, όπως ήτανε στην προκήρυξη τα έβαλα εδώ
Καλησπέρα σας,
Συγνώμη που επανέρχομαι πάλι στο θέμα... Αλλά σήμερα επικονώνησα με το Τμ. Προσωπικού της Πυροσβεστικής (στα τηλέφωνα που έχει η προκήρυξη) και ρώτησα για τα όρια ηλικίας. Μου είπανε ότι δικαιούνται να συμμετάσχουν αυτοί που έχουν γεννηθεί από το 1983 και μετά, όχι το 1982.
Σε ερωτήση μου για ποιο λόγο αφού το έτος προκήρυξης είναι to 2011 μου είπανε ότι μετράει η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών που είναι το 2012!
Διαβάζοντας το άρθρο 33 του ΦΕΚ 241 αναφέρει ότι ο υποψήφιος πρέπει να έχει την προϋπόθεση της ηλικίας κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Αμέσως πιο κάτω όμως, αναφέρει το γνωστό...29 έτος της ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού!
Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί αρκετά και δυστυχώς γεννήθηκα το 1982...
Μήπως γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά;
Καλησπερα και παλι. Παιδια εχει λαθος η διατυπωση. Εχω ενα φιλο δικηγορο και μπορουμε να πατησουμε πανω σε αυτο που αναφερει. Απ τη στιγμη που αναφερει ετος προκηρυξης, το ετος προκηρυξης ειναι 2011. Εγω ειμαι επιτυχων στο διαγωνισμο που τρεχει αλλα ενας τραυματισμος στον ωμο δε μου επετρεψε να κατεβω στα αθληματα. Οποιος θελει ας μου δωσει καποιο eimail να το παμε δικαστικα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Δεν τίθεται θέμα με τα όριο ηλικίας και το 2007 η προκήρυξη είχε βγει 14-12-2007 και οι αιτήσεις ξεκίνησαν 27-12-2007 και τελείωσαν 15-01-2008
Υ. Γ Μην δίνεται τα λεφτά σας σε δικηγόρους
Υ. Γ Μην δίνεται τα λεφτά σας σε δικηγόρους
Μια διευκρινηση στην προκυρηξη του 2007 ελεγε η ηλικια υπολογιζεται απο 31 δεκεμβριου ετους γεννησεως και επισης ελεγε οτι πρεπει Να εχεις την ηλικια οταν ανακοινωθει η προκυρηξη και διευκρινιζε καθαρα ετος γεννησεως πχ 1975 και μετα. Τωρα λεει η ηλικια υπολογιζεται απο τοτε που γεννηθηκες εως την 31 δεκεμβριου του ετους προκηρυξης και επισης πρεπει να εχεις την ηλικια κατα το χρονο ληξης υποβολης της αιτησης.
-
- Στρατηγός
identity έγραψε:Μια διευκρινηση στην προκυρηξη του 2007 ελεγε η ηλικια υπολογιζεται απο 31 δεκεμβριου ετους γεννησεως και επισης ελεγε οτι πρεπει Να εχεις την ηλικια οταν ανακοινωθει η προκυρηξη και διευκρινιζε καθαρα ετος γεννησεως πχ 1975 και μετα. Τωρα λεει η ηλικια υπολογιζεται απο τοτε που γεννηθηκες εως την 31 δεκεμβριου του ετους προκηρυξης και επισης πρεπει να εχεις την ηλικια κατα το χρονο ληξης υποβολης της αιτησης.
Προκήρυξη 2012 " Να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας
τους κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.(Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το
έτος 1992) "
Φεκ "Να Έχουνε συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουνε υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτος προκήρυξης του διαγωνισμού"
Προκήρυξη 2007 "
Οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις, τα
οποία απαιτείται να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο
και κατά την ημερομηνία κατάταξης, εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
της προθεσμίας υποβολής της αίτησης "
Greek_Army έγραψε:identity έγραψε:Μια διευκρινηση στην προκυρηξη του 2007 ελεγε η ηλικια υπολογιζεται απο 31 δεκεμβριου ετους γεννησεως και επισης ελεγε οτι πρεπει Να εχεις την ηλικια οταν ανακοινωθει η προκυρηξη και διευκρινιζε καθαρα ετος γεννησεως πχ 1975 και μετα. Τωρα λεει η ηλικια υπολογιζεται απο τοτε που γεννηθηκες εως την 31 δεκεμβριου του ετους προκηρυξης και επισης πρεπει να εχεις την ηλικια κατα το χρονο ληξης υποβολης της αιτησης.
Προκήρυξη 2012 " Να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας
τους κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.(Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το
έτος 1992) "
Φεκ "Να Έχουνε συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουνε υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτος προκήρυξης του διαγωνισμού"
Προκήρυξη 2007 "
Οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις, τα
οποία απαιτείται να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο
και κατά την ημερομηνία κατάταξης, εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
Διαβάζω την προκήρυξη για τους 725 δοκίμους, την οποία κατέβασα από το site της πυροσβεστικής με ημερομηνία 13-12-2011, και αναφέρει : "Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: ... "
Δεν λέει πουθενά "... (Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το έτος 1992) "
Φίλε Greek_Army μήπως μπορείς να μου πεις που τη βρήκες την προκήρυξη 2012 στην οποία αναφέρεσαι;
Μήπως έχει δημοσιεύτει κάποια διόρθωση της προκήρυξης και δεν την έχουμε;
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
- Στρατηγός
skormyt έγραψε:Greek_Army έγραψε:identity έγραψε:Μια διευκρινηση στην προκυρηξη του 2007 ελεγε η ηλικια υπολογιζεται απο 31 δεκεμβριου ετους γεννησεως και επισης ελεγε οτι πρεπει Να εχεις την ηλικια οταν ανακοινωθει η προκυρηξη και διευκρινιζε καθαρα ετος γεννησεως πχ 1975 και μετα. Τωρα λεει η ηλικια υπολογιζεται απο τοτε που γεννηθηκες εως την 31 δεκεμβριου του ετους προκηρυξης και επισης πρεπει να εχεις την ηλικια κατα το χρονο ληξης υποβολης της αιτησης.
έτος 1992) "
Προκήρυξη 2007 "
Διαβάζω την προκήρυξη για τους 725 δοκίμους, την οποία κατέβασα από το site της πυροσβεστικής με ημερομηνία 13-12-2011, και αναφέρει : "Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού με τις ακόλουθες εξαιρέσεις: ... "
Δεν λέει πουθενά "... (Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το έτος 1992) "
Φίλε Greek_Army μήπως μπορείς να μου πεις που τη βρήκες την προκήρυξη 2012 στην οποία αναφέρεσαι;
Μήπως έχει δημοσιεύτει κάποια διόρθωση της προκήρυξης και δεν την έχουμε;
Σε ευχαριστώ πολύ.
Αυτό που έχω γράψει υπάρχει στο ΦΕΚ, το ΦΕΚ το έχουμε αναρτήσει στην πρώτη σελίδα του θέματος
Δεν αναφερεται πουθενα πως πρεπει να ειναι γεννημενοι απο 1-1-82
paschalis21 έγραψε:Δεν αναφερεται πουθενα πως πρεπει να ειναι γεννημενοι απο 1-1-82
Καλημέρα σας,
Δυστυχώς συμφωνώ και εγώ.
Φίλε Paschalis21, εάν τελικά δεν δεχτούν τους γεννηθέντες το 1982, θα προσφύγω και εγω δικαστικά εναντίον της απόφασης.
Θα πρέπει να το κάνουμε ομαδικά, οπότε να συνεργαστούμε...
Φιλε skormyt μπορεις να γραψεις καποιο eimail η κατι αλλο για να επικοινωνουμε; Επιτρεπεται να το κανεις εδω στο φορουμ?
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 13
Προκήρυξη 2012
Κεφαλαιο Β,
ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΚΩΛΗΜΑΤΑ
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
και κατά την ημερομηνία κατάταξης,εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
Η τελικη ημερονια καταθεσης των δικαιολογητικων ειναι η 16/1/2012. Το 29ο ετος ηλικιας κλπ ορια ηλικιας για τις λοιπες κατηγοριες θα υπολογιστουν για το τρεχων ετος 2012 (μεχρι 31/12/2012).
Κεφαλαιο Β,
ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΚΩΛΗΜΑΤΑ
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
και κατά την ημερομηνία κατάταξης,εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης
Η τελικη ημερονια καταθεσης των δικαιολογητικων ειναι η 16/1/2012. Το 29ο ετος ηλικιας κλπ ορια ηλικιας για τις λοιπες κατηγοριες θα υπολογιστουν για το τρεχων ετος 2012 (μεχρι 31/12/2012).
Αρα μαγκε εμεις του 82 ακυρο μαλλον δεν μπορουμε να συμμετεχουμε
Αμέσως πιο κάτω από το σημείο από το σημείο της προκήρυξης που επικαλείσαι φίλε greko_27 Έχει άνω και κάτω τελεία και εξηγεί :
" 2. Να έχουν συμπληρώσει το 19° έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29° έτος της
Με ποια αιτιολογία αλλάζουμε το έτος προκήρυξης;
Επίσης, όπως πολύ σοφά αναφέρει ο φίλος Greek_army πιο πάνω και παραθέτω :
" Δεν τίθεται θέμα με τα όριο ηλικίας και το 2007 η προκήρυξη είχε βγει 14-12-2007 και οι αιτήσεις ξεκίνησαν 27-12-2007 και τελείωσαν 15-01-2008 ".
Τότε για ποιο λόγο για την ηλικία χρησιμοποιήθηκε το 2007 και όχι το 2008; Το ΦΕΚ δεν είχε αλλάξει τότε τουλάχιστον στο σημείο που έλεγε για την ηλικία. Και τότε ίσχυε αυτό που λες " εκτός της ηλικίας, την οποία πρέπει να έχουν κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης "
Τέλος, και συγνώμη για το μέγεθος της απάντησης, για ποιο λόγο στην συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αναφέρει ξεκάθαρα τις ημερομηνίες γέννησης που δικαιούνται να συμμετάσχουν;Σε καμία άλλη προκήρυξη της Πυροσβεστικής δεν υπάρχει αυτή η ασάφεια, παρά μόνο στη συγκεκριμένη και δεν είναι τυχαίο... Ακόμα και στην επόμενη προκήρυξη για τους 50 αξιωματικούς, που προκηρύχθηκε μία εβδομάδα αργότερα την 18-12-2011, λέει ξεκάθαρα : «Να έχουν ηλικία μέχρι 30 ετών, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί από 1-1-1981 και μετά»
Φίλε Paschalis21 δεν ξέρω και εγώ αν επιτρέπεται. Αν χρειαστεί τελικά θα βρούμε τρόπο επικοινωνίας.
Ευχαριστώ πολύ.
window.CS = window.CS||{};CS.Extension=CS.Extension||{};CS.Extension._settings = "firefox-8.0:1.0.53:883881cf764a46bec027e72f60e6fce:1322673125:1324639604";
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Λοιπον στην προκ. Του 2011 ηταν απο 1-1-82 και μετα τωρα που αλλαζει η χρονια παει 1-1-83 και μετα. Ετσι γινοταν παντα αποτι θυμαμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες