Όριο ηλικίας για Πυροσβεστική (2012)
Καλησπέρα,αν μέσα στο 2012 βγει μια Παρόμοια Προκήρυξη Πυροσβεστικής Σαν την Φετινή, Κάποιος Που Είναι Γεννημένος Το '83 (όπως Εγώ) θα Έχει Δικαίωμα Να Συμμετάσχει Λόγου Του Ορίου Ηλικίας;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αν βγει που δεν πιστεύω, ναι μπορείς.Γιώργος Αθ. έγραψε: Καλησπέρα,αν μέσα στο 2012 βγει μια Παρόμοια Προκήρυξη Πυροσβεστικής Σαν την Φετινή, Κάποιος Που Είναι Γεννημένος Το '83 (όπως Εγώ) θα Έχει Δικαίωμα Να Συμμετάσχει Λόγου Του Ορίου Ηλικίας;
Ευχαριστώ.
το νου σου...
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Με το οριο ηλικιας για την πυροσβεστική τι γινεται;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Με το οριο ηλικιας για την πυροσβεστική τι γινεται;
Διάβασε το ΦΕΚ Κεφάλαιο Γ, άρθρο 33
Καλημέρα παιδιά.Βλέπετε πουθενά στην προκήρυξη όριο ηλικίας; Εγώ, όχι!
-
- Στρατηγός
1. Να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας
τους κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.(Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το
έτος 1992)
2. Για όσους είναι εθελοντές πυροσβέστες κατά την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού, το ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται όσο και η προϋπηρεσία τους ως εθελοντών, όχι όμως πέραν του τριακοστού πρώτου (31ου) έτους για όσους έχουν απολυτήριο τίτλο σπουδών
Λυκείου και του τριακοστού τρίτου (33ου) για τους πτυχιούχους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για να υπολογισθεί η εν λόγω προϋπηρεσία, προκειμένου να αυξηθεί το ανώτατο όριο ηλικίας, απαιτείται να είναι συνεχής και να αφορά πλήρες έτος.
3. Για όσους έχουν προσληφθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα ως πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης τουλάχιστον μία (1) αντιπυρική περίοδο και υπηρέτησαν ευδόκιμα καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των συμβάσεων εργασίας τους, το ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται τόσα έτη όσες
και οι αντιπυρικές περίοδοι πρόσληψής τους, όχι όμως πέραν του τριακοστού πρώτου (31ου) έτους για όσους έχουν απολυτήριο σπουδών Λυκείου και του τριακοστού τρίτου (33ου) έτους για τους πτυχιούχους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως αντιπυρική περίοδος, προκειμένου να υπολογισθεί η προσαύξηση του ανώτατου ορίου ηλικίας, νοείται διάστημα τουλάχιστον τρεισήμισι μηνών
4. Για τους υποψήφιους για κάλυψη θέσεων της κατηγορίας «Δ» του άρθρου 35 του ν.4029/2011 (ΦΕΚ 245 Α΄) που έχουν πτυχίο Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού το ανώτατο όριο ηλικίας είναι το τριακοστό πρώτο (31ο) έτος.
τους κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.(Δηλαδή να έχουν γεννηθεί το έτος 1982 μέχρι και το
έτος 1992)
2. Για όσους είναι εθελοντές πυροσβέστες κατά την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού, το ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται όσο και η προϋπηρεσία τους ως εθελοντών, όχι όμως πέραν του τριακοστού πρώτου (31ου) έτους για όσους έχουν απολυτήριο τίτλο σπουδών
Λυκείου και του τριακοστού τρίτου (33ου) για τους πτυχιούχους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για να υπολογισθεί η εν λόγω προϋπηρεσία, προκειμένου να αυξηθεί το ανώτατο όριο ηλικίας, απαιτείται να είναι συνεχής και να αφορά πλήρες έτος.
3. Για όσους έχουν προσληφθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα ως πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης τουλάχιστον μία (1) αντιπυρική περίοδο και υπηρέτησαν ευδόκιμα καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των συμβάσεων εργασίας τους, το ανώτατο όριο ηλικίας αυξάνεται τόσα έτη όσες
και οι αντιπυρικές περίοδοι πρόσληψής τους, όχι όμως πέραν του τριακοστού πρώτου (31ου) έτους για όσους έχουν απολυτήριο σπουδών Λυκείου και του τριακοστού τρίτου (33ου) έτους για τους πτυχιούχους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως αντιπυρική περίοδος, προκειμένου να υπολογισθεί η προσαύξηση του ανώτατου ορίου ηλικίας, νοείται διάστημα τουλάχιστον τρεισήμισι μηνών
4. Για τους υποψήφιους για κάλυψη θέσεων της κατηγορίας «Δ» του άρθρου 35 του ν.4029/2011 (ΦΕΚ 245 Α΄) που έχουν πτυχίο Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού το ανώτατο όριο ηλικίας είναι το τριακοστό πρώτο (31ο) έτος.
Παιδια εγω ειμαι το 1982 αλλα εχω και μια χρονια ως εποχικος πυροσβεστης.εχω δικαιωμα συμμετοχης;
Έχω διαβάσει τη προκύρηξη απλά θέλω να ρωτήσω και εγώ, απο 1982 ή 1983
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Ναι και οι δύο, άλλωστε ακριβώς από πάνω έχω γράψει τα όρια, όπως ήτανε στην προκήρυξη τα έβαλα εδώ
Ευχαριστώ Greek Army για την άμεση απάντηση, άρα αν και 82αριδες συνεχίζουμε τη προπόνηση για τη νέα προκύρηξη.
Έγω είμαι 30 κλειστά ('81), δεν ήμουν ούτε εθελοντής ούτε εποχικός αλλά έχω πτυχίο ΤΕΙ της κατηγορίας Α! Μπορώ να συμμετέχω η οχι; Το 33ο έτος ισχύει μόνο για εθελοντές και εποχικούς; Ευχαριστώ
Ισχύς δια της γνώσης
-
- Στρατηγός
MortalMan έγραψε:Έγω είμαι 30 κλειστά ('81), δεν ήμουν ούτε εθελοντής ούτε εποχικός αλλά έχω πτυχίο ΤΕΙ της κατηγορίας Α! Μπορώ να συμμετέχω η οχι; Το 33ο έτος ισχύει μόνο για εθελοντές και εποχικούς; Ευχαριστώ
Δυστυχώς ναι
Ευχαριστώ πολύ Μέραρχε για τη γρήγορη απάντησή σου! Δυστυχώς που δεν μπορώ να συμμετέχω. Θα περιμένω μήπως μπορέσω να συμμετάσχω σε κάποια προκήρυξη για αξιωματικούς!Greek_Army έγραψε:MortalMan έγραψε:Έγω είμαι 30 κλειστά ('81), δεν ήμουν ούτε εθελοντής ούτε εποχικός αλλά έχω πτυχίο ΤΕΙ της κατηγορίας Α! Μπορώ να συμμετέχω η οχι; Το 33ο έτος ισχύει μόνο για εθελοντές και εποχικούς; Ευχαριστώ
Δυστυχώς ναι
Ισχύς δια της γνώσης
Greek_Army έγραψε:Ναι και οι δύο, άλλωστε ακριβώς από πάνω έχω γράψει τα όρια, όπως ήτανε στην προκήρυξη τα έβαλα εδώ
Καλησπέρα σας,
Συγνώμη που επανέρχομαι πάλι στο θέμα... Αλλά σήμερα επικονώνησα με το Τμ. Προσωπικού της Πυροσβεστικής (στα τηλέφωνα που έχει η προκήρυξη) και ρώτησα για τα όρια ηλικίας. Μου είπανε ότι δικαιούνται να συμμετάσχουν αυτοί που έχουν γεννηθεί από το 1983 και μετά, όχι το 1982.
Σε ερωτήση μου για ποιο λόγο αφού το έτος προκήρυξης είναι to 2011 μου είπανε ότι μετράει η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών που είναι το 2012!
Διαβάζοντας το άρθρο 33 του ΦΕΚ 241 αναφέρει ότι ο υποψήφιος πρέπει να έχει την προϋπόθεση της ηλικίας κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Αμέσως πιο κάτω όμως, αναφέρει το γνωστό...29 έτος της ηλικίας, την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης του διαγωνισμού!
Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί αρκετά και δυστυχώς γεννήθηκα το 1982...
Μήπως γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης