Greek_Army έγραψε:
H πυροσβεστική είναι από τα ποιο δύσκολα επαγγέλματα για αυτό και τα κριτήρια εισαγωγής είναι ποιο δύσκολα... Δεν συγκρίνεται με το λιμενικό, όποιος βγάλει τα αθλήματα μαγκιά του... Όποιος δεν μπορεί,next time
επίσης δίνει μόρια σε συγκεκριμένα σώματα στρατού διότι η εκπαίδευση εκεί θεωρείται ποιο απαιτητική όχι μόνο από άποψη αθλητικών προσόντων αλλά και από σωματικής υγείας
Greek_Army έγραψε:
H πυροσβεστική είναι από τα ποιο δύσκολα επαγγέλματα για αυτό και τα κριτήρια εισαγωγής είναι ποιο δύσκολα... Δεν συγκρίνεται με το λιμενικό, όποιος βγάλει τα αθλήματα μαγκιά του... Όποιος δεν μπορεί,next time
επίσης δίνει μόρια σε συγκεκριμένα σώματα στρατού διότι η εκπαίδευση εκεί θεωρείται ποιο απαιτητική όχι μόνο από άποψη αθλητικών προσόντων αλλά και από σωματικής υγείας
πες τα ρε γκρικ. Μπραβο ρε φιλε!
το καλύτερο που έχεις να κάνεις εκαμίτη είναι να πας εποπ στις ειδικές δυνάμεις αφού είσαι τόσο Πωρωμένος. Εφόσον κάποιος μπορεί να βγάλει τα αθλήματα δεν είναι κατώτερος Ενός Ειδικοδυναμίτη. Ενάς ειδικοδυναμίτης όμως είναι κατώτερος όμως από ένα πτυχιούχο γιατί δεν έχει γυμνάσει το Μυαλό Του
2. Ποιος σου είπε φίλε πτυχιούχε ότι η πυροσβεστική χρειάζεται επιστήμονες; Μου φαίνεται δεν έχετε καταλάβει που πάτε να μπείτε, ψάξτε καλύτερα το θέμα γιατί όταν φάτε την πίκρα θα είναι αργά, όχι για εσάς αλλά για τις κενές θέσεις που θα αφήσετε πίσω σας
3. Αν ήθελε μόνο επιστήμονες και όχι άτομα που να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε άλλα πράγματα δεν θα βάζανε αυτά τα αθλήματα... Δεν θέλει πολύ μυαλό (αφού το πήγες εκεί το θέμα)
2. Ποιος σου είπε φίλε πτυχιούχε ότι η πυροσβεστική χρειάζεται επιστήμονες; Μου φαίνεται δεν έχετε καταλάβει που πάτε να μπείτε, ψάξτε καλύτερα το θέμα γιατί όταν φάτε την πίκρα θα είναι αργά, όχι για εσάς αλλά για τις κενές θέσεις που θα αφήσετε πίσω σας
δεν σου είπε κανείς πως χρειάζεται πτυχιούχος. Εγώ σου λέω ότι ένας γυμνασμένος με γυμνασμένο κεφάλι είναι σίγουρα καλύτερος από έναν πολύ γυμνασμένο με άδειο κεφάλι
Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αλλά ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις τους, άρα όποιος περάσει τα αθλήματα θα πρέπει και να γνωρίζει που μπαίνει και τι συνθήκες πρόκειται να ζήσει Γιατί στην φωτιά δεν θα το σώσει το μυαλό του αλλά τα κότσια που κουβαλάει!
Greek_Army έγραψε:
το καλύτερο που έχεις να κάνεις εκαμίτη είναι να πας εποπ στις ειδικές δυνάμεις αφού είσαι τόσο Πωρωμένος. Εφόσον κάποιος μπορεί να βγάλει τα αθλήματα δεν είναι κατώτερος Ενός Ειδικοδυναμίτη. Ενάς ειδικοδυναμίτης όμως είναι κατώτερος όμως από ένα πτυχιούχο γιατί δεν έχει γυμνάσει το Μυαλό Του
Πορωμενος δεν ειμαι, αντικειμενικος ειμαι, οπως στα ειπε ο γκρικ ετσι θα στα πω και εγω, αν θελουν επιστημονες ας βγαλει προκυρηξη για την νασα και τραβα εκει να κανεις τον επιστημονα, στα σωματα ασφαλειας θελουν παιδια με καλη σωματικη διαπλαση, να εχουν περασει καποια δυσκολη εκπαιδευση και να εχουν ζοριστει λιγο και ψυχικα και σωματικα, και να εχουν και μια στοιχειωδη μορφωση, η στοιχειωδη μορφωση ειναι ενα λυκειο και οχι το αει η τει αν θελεις λοιπον να εισαι επιστημονας τραβα να μπεις σε αλλη προκυρηξη και οχι στην πυροσβεστικη. Αν δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεμε 2 ατομα τοτε μαλλον εσυ εχεις αγυμναστο μυαλο και οχι εμεις.
Greek_Army έγραψε:
Πορωμενος δεν ειμαι, αντικειμενικος ειμαι, οπως στα ειπε ο γκρικ ετσι θα στα πω και εγω, αν θελουν επιστημονες ας βγαλει προκυρηξη για την νασα και τραβα εκει να κανεις τον επιστημονα, στα σωματα ασφαλειας θελουν παιδια με καλη σωματικη διαπλαση, να εχουν περασει καποια δυσκολη εκπαιδευση και να εχουν ζοριστει λιγο και ψυχικα και σωματικα, και να εχουν και μια στοιχειωδη μορφωση, η στοιχειωδη μορφωση ειναι ενα λυκειο και οχι το αει η τει αν θελεις λοιπον να εισαι επιστημονας τραβα να μπεις σε αλλη προκυρηξη και οχι στην πυροσβεστικη. Αν δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεμε 2 ατομα τοτε μαλλον εσυ εχεις αγυμναστο μυαλο και οχι εμεις.
φίλε η νάσα Δυστυχώς δεν προσλαμβάνει. Κάνουν και εκεί περικοπές. Και ποιος σου είπε ότι όλα τα Παιδιά (πτυχιούχοι) πάνε εκεί για να κάνουν τους επιστήμονες; Ποιος σου είπε 'ότι όλοι Αυτοί Δεν έχουν ζοριστεί σε διάφορες καταστάσεις στην ζωή τους.
Ακριβώς το ίδιο θα έπρεπε να σκεφτόσουν και για τα παιδιά που δεν κατάφεραν να βγάλουν ένα ΑΕΙ/ΤΕΙ, μπορεί να μην ήτανε στο χέρι τους να σπουδάσουν π. Χ στην επαρχία (οικονομική κατάσταση της οικογένειας) τέλος πάντων δεν καθορίζουμε εμείς τα κριτήρια!
Greek_Army έγραψε:
φίλε η νάσα Δυστυχώς δεν προσλαμβάνει. Κάνουν και εκεί περικοπές. Και ποιος σου είπε ότι όλα τα Παιδιά (πτυχιούχοι) πάνε εκεί για να κάνουν τους επιστήμονες; Ποιος σου είπε 'ότι όλοι Αυτοί Δεν έχουν ζοριστεί σε διάφορες καταστάσεις στην ζωή τους.
Υ. ΣΕγώ δεν έχω κάνει αίτηση στην
ακριβως αυτο σου λεμε και εμεις, οτι ο καθενας εχει τραβηξει τα ζορια του. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση προκειται για σωμα ασφαλειας, οποτε τα ζορια του πτυχιου και του διαβασματος δεν πιανουν τοπο, αλλα τα ζορια και η εκπαιδευση ενος ειδικοδυναμιτη πιανει τοπο. Και για να στο πω και αλλιως τα ζορια ενος ειδικοδυναμιτη δεν πιανουν τοπο σε σχεση με εναν που εχει πτυχιο τριτοβαθμιας, οταν προκειται για προκυρηξη εκτος σωματων ασφαλειας. Εκαστος εφ' ω ετάχθη... Πιο αναλυτικα δεν μπορω να στο εξηγησω.
Είχα καιρό να μπω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά παραθέτω λίγα σχόλια σε αυτά που διάβασα από όλους.
ας χαλαρώσουν οι ¨ράμπο¨ από την μια και οι ¨αινστάιν¨ από την άλλη... Ούτε ο ένας είναι πιο μάγκας ή πιο φλώρος από τον άλλο ούτε γενικότερα χειρότερος ή καλύτερος... Το λέω προς όλους... Ας μην είμαστε κοντόφθαλμοι και απόλυτοι... Και υπάρχει και κόσμος που έχει συνδυασμό προσόντων και μπράβο του... Καμιά κατηγορία δεν έχει αποκλειστικότητα σε κάτι... Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την γνώμη του και τα κολλύματα του... Και ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι δεν έχουμε την ίδια γνώμη ούτε την ίδια οπτική...
ΥΓ1. Η πυροσβεστική δεν είναι το δυσκολότερο επάγγελμα... Το καθένα έχει τις δυσκολίες του... Και καλό είναι να μην απαξιώνουμε ούτε να αποθεώνουμε
ΥΓ2. Τα συγκεκριμένα αθλήματα αν είσαι κεφτές με πόδια δεν τα περνάς... Αλλά για να τα περάσεις δεν χρειάζεται να είσαι ο μιστερ φίτνες ή ο μίστερ τουμπανο ή ο μιστερ σας μαμαω όλους... Μην τρελαθούμε...
ΥΓ3. Για να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις του συγκεκριμένου επαγγέλματος πιστεύω δεν αρκεί με την καμμία να τρως σίδερα και μόνο... Θέλει και να σου στροφάρει, να μπορείς να πάρεις στην ανάγκη πρωτοβουλίες, αποφάσεις, να μπορείς να βρείς λύση με ψυχραιμία, να διαχειριστείς φόβο, κίνδυνο, να... Να... Να... Με άλλα λόγια θέλει και κορμί, και σωματική υγεία και ψυχική υγεία και γνώση και αντίληψη και τσαγανό και πνεύμα και μυαλό γενικότερα και ότι περισσότερο διαθέτει ο καθένας... Και μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις εφόσον και όταν αυτές προκύψουν πάνω στη δουλειά... Όχι όταν πίνουμε καφέ και παίζουμε στοίχημα... Αυτά όλα λοιπόν δεν τα έχει μόνο ένας ειδικοδυναμίτης και καλά ούτε ένας που διαβάζει όλη μέρα εγκυκλοπαίδιες και λύνει τετραπλά ολοκληρώματα... Δεν θα σε σώσουν ούτε οι ειδικές δυνάμεις από μόνες τους ούτε το αικιου 500.. Γιαυτό ας είμαστε συγκρατημένοι όταν γράφουμε κάτι και να μην χαζεύουμε.και γιαυτό λέω ότι θέλει προσοχή ό τρόπος μοριοδότησης.
ΥΓ4. Όλα τα ζόρια πιάνουν τόπο, γιατί απλά όλα χρειάζονται, από όλα κάτι κερδίζεις και αρκεί να ξέρεις να τα χρησιμοποιείς.. Ζόρι δεν είναι μόνο μια εκπαίδευση στη διάρκεια μια θητείας ούτε μόνο 5 διπλωματικές εργασίες.αυτό που μας χαρακτηρίζει δεν είναι μόνο τα πτυχία μας ούτε ασφαλώς αν πήγαμε δόκιμοι, ειδικές, στρατονομία, τεθωρακισμένα ή αεροπορία στην μύκονο.η ζωή έχει πολλά ζόρια και πιο σημαντικά.
ΥΓ5. Θα το πω απλά και χωρίς παρεξήγηση.. Καταλαβαινόμαστε.. Μπορεί ένας με 5 πτυχία και 10 διδακτορικά και διαβιβάσεις στρατό πχ να έχει τραβήξει πιο πολλά ζόρια στη ζωή του από έναν ειδικοδυναμίτη και να κάνει και καλύτερα τον πυροσβέστη και από την άλλη μπορεί ένας αντίστοιχος να είναι πιο μπούφος και γκάου από εναν ειδικοδυναμίτη που έχει ένα απλό απολυτήριο και δεν τα παέι τα γράμματα ρε παιδί μου.. Ούτε μόνο όσοι πάνε ειδικές τραβάνε ζόρια ούτε μόνο οι πτυχιούχοι έχουν μυαλό.. Ούτε μόνο αν πας ειδικές είσαι μάγκας και σκληραγωγημένος ούτε μόνο αν έχεις 10 πτυχία κορνίζα σημαίνει ότι είσαι και έξυπνος.πολλές φορές δεν συμβαδίζουν.
ΥΓ6. Η πλύση εγκεφάλου και οι παρωπίδες είναι πολύ άσχημο πράμα
ΥΓ7. Οι καιροί δεν είναι για κόντρες και παιδιαρισματα αλλά για ομόνοια και σοβαρότητα... Ως πιθανοί μελλοντικοί συνάδελφοι ας δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν... Και ο καθένας ας δώσει ότι έχει για το καλό όλων... Έτσι σαν μήνυμα... Λέω εγώ τώρα...
toubano έγραψε:ΥΓ7. Οι καιροί δεν είναι για κόντρες και παιδιαρισματα αλλά για ομόνοια και σοβαρότητα... Ως πιθανοί μελλοντικοί συνάδελφοι ας δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν... Και ο καθένας ας δώσει ότι έχει για το καλό όλων... Έτσι σαν μήνυμα... Λέω εγώ τώρα...