Κριτήρια μοριοδότησης Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Hyper έγραψε:Κάποιος που έχει πτυχίο Α. Ε. Ι/Τ. Ε. Ι δεν ανεβαίνει πιο γρήγορα βαθμούς σε σύγκριση με κάποιον άλλο που έχει απολυτήριο λύκειου μόνο; Επίσης παίρνει 150-200 εύρω επιπλέον στον μισθό του αφού το καταθέσει.

για τα 150-200 ευρω ειδικα ειναι σιγουρο... ΧαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

mak έγραψε:Εάν ήθελαν να μπουν μόνο ειδικοδυναμίτες ας έδιναν 1000 μόρια να τελείωνε η υπόθεση

οπως αν ηθελαν μονο παιδια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης, να μην βαθμολογουσαν τους ειδικοδυναμιτες.
αλλα τι να κανουμε σε σωμα ασφαλειας ζητανε ατομα γιαυτο και δινουν παραπανω και δινουν εμφαση στις ειδικες δυναμεις, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, δεν μπορω να πω κατι αλλο.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
mak έγραψε:Εάν ήθελαν να μπουν μόνο ειδικοδυναμίτες ας έδιναν 1000 μόρια να τελείωνε η υπόθεση

οπως αν ηθελαν μονο παιδια τριτοβαθμιας εκπαιδευσης, να μην βαθμολογουσαν τους ειδικοδυναμιτες.
αλλα τι να κανουμε σε σωμα ασφαλειας ζητανε ατομα γιαυτο και δινουν παραπανω και δινουν εμφαση στις ειδικες δυναμεις, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, δεν μπορω να πω κατι αλλο.
είσαι πορομένο...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

mak έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

είσαι πορομένο...

Οπως δεν θα σου αρεσε εσενα να σου παρει την θεση ενας ειδικοδυναμιτης σε μια προκυρηξη εκτος σωματος ασφαλειας. Ετσι δεν μου αρεσει και εμενα να μου παιρνουν την θεση παιδια με μεταπτυχιακο οταν προκειται για προκυρηξη σωματος ασφαλειας. Πιο απλα δεν μπορω να το εξηγησω... Πορωμενος δεν ειμαι τωρα ημουν οταν υπηρετουσα, τωρα απλα ειμαι σωστος και δικαιος. Αυτο ειναι το δικαιο για εμενα, και δεν αλλαζω αποψη. Γιαυτο και ειπα την προκυρηξη υποδειγμα επειδη εχει κατηγοριες, και ο καθενας ανταγωνιζεται ομοιους του.-
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis84 »

Στην πραγματικοτητα ενας πτυχιουχος των συγκεκριμενων κατηγοριων εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να μπει ασχετα αν οι θεσεις ειναι λιγοτερες. Για τις 75 θεσεις πτυχιουχων θα κανουν αιτηση 1000+- (αν κρινω απο παρομοιες προκηρυξεις) ενω για τις 650 ανειδικευτες θα κανουν πανω απο 15,000 αιτησεις. Επομενως ενας πτυχιουχος εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες. Μπορει ακομα να κανει και στις αλλες κατηγοριες. Επισης για πυροσβεστες ειναι η προκηρυξη, δεν ζηταει αξιωματικους που πες μπορει να χρειαζεται να χουν καποια ειδικα καθηκοντα, ικανοτητες κτλ. Για απλους πυροσβεστες ειναι. Παλι καλα να λες που υπαρχουν δωρακι οι 75 θεσεις.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Προς αν μπω θέλω εκαμ... Προφανώς δεν διάβασες όλο μου το μήνυμα ή δεν κατάλαβες το νόημά του... Γιατί μίλησα και για ειδικές συνθήκες και συγκοιρίες που δεν χωρούν εύκολους αποκλεισμούς... Και διακρίνω ένα κόλλημα με τις λέξεις "σώματα ασφαλείας" και "ειδικοδυναμίτες"... Να ξεκαθαρίσω ότι έχω και φίλους και συγγενείς τόσο σε ειδικές δυνάμεις όσο και σε σώματα ασφαλείας... Κανένα θέμα και κάθε σεβασμός... Η ίδια όμως η πραγματικότητα τις απομυθοποιεί λίγο αυτές τις λέξεις... Και εσυ και εγώ ξέρουμε ειδικοδυναμίτες που γενικά δεν...

Ξέρουμε Παιδιά ειδικοδυναμίτες στα 20, που τώρα όμως από την κοιλιά δεν σηκώνονται απο τον καναπέ... Μαζί αν πάμε μια βόλτα σε υπηρεσίες σωμάτων ασφαλείας θα βρούμε ένα κάρο, μη πω γιωτάδες, αλλά άτομα ανίκανα και ανάξια για την θέση τους και ειδικά με τον βυσματικό τρόπο που τις έπαιρναν μέχρι τώρα (βλέπε διαβλητές εξετάσεις, συνεντεύξεις κ. Α.) ... Μακάρι όλες οι λέξεις να απέδιδαν στην πράξη το απόλυτο νοημά τους... Τεσπα... Τώρα όσον αφορά την μοριοδότηση μην αναιρείς τον εαυτό σου... Εσύ ο ίδιος λες να υπάρχουν κατηγορίες Και να συναγωνίζονται όμοιοι υπό ίσους όρους και αυτός που αξίζει να μπαίνει και έτσι δεν θα τρώει κανείς την θέση κανενός... Και επαναλαμβάνω για την Α κατηγορία που ζητά πχ νομικούς, οικονομικούς, μηχανικούς... Πρέπει να είναι ειδικοδυναμίτης ή δόκιμος;

Ο μαυροσκούφης δεν σου κανεί; ... Και πριν είπα, θες να αβαντάρεις τους ειδικοδυναμίτες (για αυτούς που συντάσσουν την προκήρυξη λέω) ; ... Δεκτό... Αλά με νορμαλ μοριοδότηση... Εσένα δηλαδή σου κάνει σωστή και δίκαιη που λες ότι θες να είσαι σωστός και δίκαιος;100 με 500; Τότε ας μην υπήρχε Α κατηγορία... Ας τους ενσωμάτωναν στην Β πχ... Και ένα τελευταίο παράδειγμα (όχι για να αλλάξεις γνώμη. Δεν χρείαζεται. Καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες... Αλλά και με κανα επιχείρημα πέραν του "σώματα ασφαλείας") ... Σου κάνει υποδειγματικό το δίπλωμα για παπάκι, που ο καθένας δίνει 200 ευρώ και το βγάζει σε 2 βδόμάδες να δίνει 50 μόρια και το μαστερ (αλλού πιο εύκολα και αλλού πιο δύσκολα και αλλού με περισσότερα έξοδα και δίδακτρα και αλλού με λιγότερα) που βγαίνει σε ένα ή δυο χρόνια να δίνει μόνο 100; Εμένα μπα... φιλικά πάντα...

ΥΓ. Σκέψου και το θέμα των επιλογών... Όπου πολύς κόσμος αλλιώς τα ήξερε και αλλιώς τα βρίσκει... Πχ ξέρω πολλά παιδιά που γούσταραν να πάνε δόκιμοι αλλά προκειμένου να κάνουν περαιτέρω σπουδές προτίμησαν να μην κάνουν τους 5 μήνες παραπάνω και να κερδίσουν ίσως χρόνο... Μέσα σε αυτούς και εγώ... Και έρχεται τώρα ο κύριος συντάξας την προκήρυξη και σου λέει θα έπαιρνες 500 αλλά πάρε τώρα 100; Βάλε 250 άντε κομμάτια... Όχι στη ξεφτίλα... Και στη τελική είπαμε... Μην βάζεις Α κατηγορία καν... Εμένα μου κάνει λίγο κοροιδία για αυτούς που επέλεξαν να διαβάσουν κάτι παραπάνω

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Παιδια πηρα το ε 21/9/2011, μετραει η οχι?
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

toubano έγραψε:Προς αν μπω θέλω εκαμ... Προφανώς δεν διάβασες όλο μου το μήνυμα ή δεν κατάλαβες το νόημά του... Γιατί μίλησα και για ειδικές συνθήκες και συγκοιρίες που δεν χωρούν εύκολους αποκλεισμούς... Και διακρίνω ένα κόλλημα με τις λέξεις "σώματα ασφαλείας" και "ειδικοδυναμίτες"... Να ξεκαθαρίσω ότι έχω και φίλους και συγγενείς τόσο σε ειδικές δυνάμεις όσο και σε σώματα ασφαλείας... Κανένα θέμα και κάθε σεβασμός... Η ίδια όμως η πραγματικότητα τις απομυθοποιεί λίγο αυτές τις λέξεις... Και εσυ και εγώ ξέρουμε ειδικοδυναμίτες που γενικά δεν...

Ξέρουμε Παιδιά ειδικοδυναμίτες στα 20, που τώρα όμως από την κοιλιά δεν σηκώνονται απο τον καναπέ... Μαζί αν πάμε μια βόλτα σε υπηρεσίες σωμάτων ασφαλείας θα βρούμε ένα κάρο, μη πω γιωτάδες, αλλά άτομα ανίκανα και ανάξια για την θέση τους και ειδικά με τον βυσματικό τρόπο που τις έπαιρναν μέχρι τώρα (βλέπε διαβλητές εξετάσεις, συνεντεύξεις κ. Α.) ... Μακάρι όλες οι λέξεις να απέδιδαν στην πράξη το απόλυτο νοημά τους... Τεσπα... Τώρα όσον αφορά την μοριοδότηση μην αναιρείς τον εαυτό σου... Εσύ ο ίδιος λες να υπάρχουν κατηγορίες Και να συναγωνίζονται όμοιοι υπό ίσους όρους και αυτός που αξίζει να μπαίνει και έτσι δεν θα τρώει κανείς την θέση κανενός... Και επαναλαμβάνω για την Α κατηγορία που ζητά πχ νομικούς, οικονομικούς, μηχανικούς... Πρέπει να είναι ειδικοδυναμίτης ή δόκιμος;

Ο μαυροσκούφης δεν σου κανεί; ... Και πριν είπα, θες να αβαντάρεις τους ειδικοδυναμίτες (για αυτούς που συντάσσουν την προκήρυξη λέω) ; ... Δεκτό... Αλά με νορμαλ μοριοδότηση... Εσένα δηλαδή σου κάνει σωστή και δίκαιη που λες ότι θες να είσαι σωστός και δίκαιος;100 με 500; Τότε ας μην υπήρχε Α κατηγορία... Ας τους ενσωμάτωναν στην Β πχ... Και ένα τελευταίο παράδειγμα (όχι για να αλλάξεις γνώμη. Δεν χρείαζεται. Καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες... Αλλά και με κανα επιχείρημα πέραν του "σώματα ασφαλείας") ... Σου κάνει υποδειγματικό το δίπλωμα για παπάκι, που ο καθένας δίνει 200 ευρώ και το βγάζει σε 2 βδόμάδες να δίνει 50 μόρια και το μαστερ (αλλού πιο εύκολα και αλλού πιο δύσκολα και αλλού με περισσότερα έξοδα και δίδακτρα και αλλού με λιγότερα) που βγαίνει σε ένα ή δυο χρόνια να δίνει μόνο 100; Εμένα μπα... φιλικά πάντα...

ΥΓ. Σκέψου και το θέμα των επιλογών... Όπου πολύς κόσμος αλλιώς τα ήξερε και αλλιώς τα βρίσκει... Πχ ξέρω πολλά παιδιά που γούσταραν να πάνε δόκιμοι αλλά προκειμένου να κάνουν περαιτέρω σπουδές προτίμησαν να μην κάνουν τους 5 μήνες παραπάνω και να κερδίσουν ίσως χρόνο... Μέσα σε αυτούς και εγώ... Και έρχεται τώρα ο κύριος συντάξας την προκήρυξη και σου λέει θα έπαιρνες 500 αλλά πάρε τώρα 100; Βάλε 250 άντε κομμάτια... Όχι στη ξεφτίλα... Και στη τελική είπαμε... Μην βάζεις Α κατηγορία καν... Εμένα μου κάνει λίγο κοροιδία για αυτούς που επέλεξαν να διαβάσουν κάτι παραπάνω

αν η προκυρηξη ηταν για νομικους στον ευρυτερο δημοσιο τομεα, θα σου ελεγα οχι δεν χρειαζεται να εισαι ειδικοδυναμιτης, οταν ομως προκειτε για νομικο σε σωμα ασφαλειας παλι θα σου πω οτι δεν χρειαζεται, αλλα αφου ετσι ειναι η προκυρηξη και προκειτε για σωμα ασφαλειας το εχουν κανει ετσι. Και οποιος απο εσας στην α εχει και μεταπτυχιακο, και ενας αλλος παλι στην α εχει και μεταπτυχιακο και ειδικες δυναμεις, ποιος ειναι το δικαιο να περασει; Αυτος που εχει φαει τα χρονια του στα θρανια; Η αυτος που εχει φαει Τα χρονια στα θρανια και τον εχουν μαμησει και στις ειδικες δυναμεις; Ποσο πιο απλα να το πω πιαααααααα!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από handballer »

toubano έγραψε: Προς αν μπω θέλω εκαμ... Προφανώς δεν διάβασες όλο μου το μήνυμα ή δεν κατάλαβες το νόημά του... Γιατί μίλησα και για ειδικές συνθήκες και συγκοιρίες που δεν χωρούν εύκολους αποκλεισμούς... Και διακρίνω ένα κόλλημα με τις λέξεις "σώματα ασφαλείας" και "ειδικοδυναμίτες"... Να ξεκαθαρίσω ότι έχω και φίλους και συγγενείς τόσο σε ειδικές δυνάμεις όσο και σε σώματα ασφαλείας... Κανένα θέμα και κάθε σεβασμός... Η ίδια όμως η πραγματικότητα τις απομυθοποιεί λίγο αυτές τις λέξεις... Και εσυ και εγώ ξέρουμε ειδικοδυναμίτες που γενικά δεν... Ξέρουμε Παιδιά ειδικοδυναμίτες στα 20, που τώρα όμως από την κοιλιά δεν σηκώνονται απο τον καναπέ... Μαζί αν πάμε μια βόλτα σε υπηρεσίες σωμάτων ασφαλείας θα βρούμε ένα κάρο, μη πω γιωτάδες, αλλά άτομα ανίκανα και ανάξια για την θέση τους και ειδικά με τον βυσματικό τρόπο που τις έπαιρναν μέχρι τώρα (βλέπε διαβλητές εξετάσεις, συνεντεύξεις κ. Α.) ... Μακάρι όλες οι λέξεις να απέδιδαν στην πράξη το απόλυτο νοημά τους... Τεσπα... Τώρα όσον αφορά την μοριοδότηση μην αναιρείς τον εαυτό σου... Εσύ ο ίδιος λες να υπάρχουν κατηγορίες Και να συναγωνίζονται όμοιοι υπό ίσους όρους και αυτός που αξίζει να μπαίνει και έτσι δεν θα τρώει κανείς την θέση κανενός... Και επαναλαμβάνω για την Α κατηγορία που ζητά πχ νομικούς, οικονομικούς, μηχανικούς... Πρέπει να είναι ειδικοδυναμίτης ή δόκιμος; Ο μαυροσκούφης δεν σου κανεί; ... Και πριν είπα, θες να αβαντάρεις τους ειδικοδυναμίτες (για αυτούς που συντάσσουν την προκήρυξη λέω) ; ... Δεκτό... Αλά με νορμαλ μοριοδότηση... Εσένα δηλαδή σου κάνει σωστή και δίκαιη που λες ότι θες να είσαι σωστός και δίκαιος;100 με 500; Τότε ας μην υπήρχε Α κατηγορία... Ας τους ενσωμάτωναν στην Β πχ... Και ένα τελευταίο παράδειγμα (όχι για να αλλάξεις γνώμη. Δεν χρείαζεται. Καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες... Αλλά και με κανα επιχείρημα πέραν του "σώματα ασφαλείας") ... Σου κάνει υποδειγματικό το δίπλωμα για παπάκι, που ο καθένας δίνει 200 ευρώ και το βγάζει σε 2 βδόμάδες να δίνει 50 μόρια και το μαστερ (αλλού πιο εύκολα και αλλού πιο δύσκολα και αλλού με περισσότερα έξοδα και δίδακτρα και αλλού με λιγότερα) που βγαίνει σε ένα ή δυο χρόνια να δίνει μόνο 100; Εμένα μπα... φιλικά πάντα...

σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Φίλε εκαμίτη περίμενα να πεις κάτι παραπάνω σε αυτά που σχολιάζουμε... Ανέφερα κι άλλο παράδειγμα που δεν έχει να κάνει ειδικοδυναμίτες γιατί δεν έχω κανένα κόλλημα... Όπως υπάρχουν και άλλα πχ με τις ξένες γλώσσες... Αλλά αστο δεν χρειάζεται... Τελοσπάντων... Ελέυθερο φόρουμ είναι, κουβέντα κάνουμε, ο καθένας με την άποψή του και το δόγμα του... Δεν γίνεται να συννενοούμαστε και με όλους...

Αυτό που εξηγώ είναι ο τρόπος μοριοδότησης... Το θέμα μου δεν είναι τα κριτήρια... Δεν θα τους πω εγώ τι κριτήρια να βάλουν ανάλογα πως με συμφέρει... Ας βάλουν και κριτήριο να τραβάς την μάνικα πιο πολύ με το αριστερό παρά με το δεξί... Κάποιο σκεπτικό θα έχουν... Αλλά πρόσεξε και την μοριοδότηση και δες τι λαμβάνεις υπόψη... Την απόκλιση, το εύρος, αυτό λέω! ... Προφανώς όποιος έχει περισσότερα μόρια βάσει των εκάστοτε κριτηρίων να προηγείται... Εννοείται! Στο παράδειγμά σου αρκεί και ένα μόριο παραπάνω να έχεις για να είσαι από πάνω, αυτό όμως μπορεί να προκύψει και από διαφορές στον βαθμό πτυχίου, από γλώσσες, από από από... Προβλέπεται άλλωστε... Δεν είναι ανάγκη να πετάς μια απαγορευτική 500αρα γιατί έτσι ουσιαστικά αναιρείς τα υπόλοιπα προσόντα που εσύ ο ίδιος ζητάς στην προκήρυξη, πετάς κόσμο έξω εκ προοιμίου ή τον κάνεις να παρακαλάει να κοπούν κανα 100 πριν από αυτόν... Στην τελική μη τα ζητάς τα υπόλοιπα προσόντα... Βγάλε μια ενιαία προκήρυξη με 2 -3 βασικά Και τέλος... Απλοποιείς και την διαδικασία...

Και για να τελειώνω... Έστω ένας "απλός" πτυχιούχος και ενας " ειδικοδυναμίτης" πτυχιούχος, που Σε όλα τα άλλα Είναι στα ίδια... Για να καλύψει ο πρώτος τον δεύτερο χρειάζεται 2 διδακτορικά και ένα μεταπτυχιακό! Αυτό επιμένεις ότι είναι σωστό και δίκαιο όπως το θες να είναι; Χαχαχαχαχ... Είναι απίθανο και κοροιδία... Γιατί αυτά απαιτούν μια δεκαετία τουλάχιστον και στα 29 σου απλά δεν γίνεται... Δεν βγαίνει χρονικά... Ή στο ίδιο παράδειγμα,απαγορεύεις σε κάποιον που έχει 2 άριστες ξένες γλώσσες και εσύ καμία να σε φτάσει μόνο και μόνο επειδή πήγε μαυροσκούφης αντί για ειδικές ή δόκιμος; Σωστό και δίκαιο και αυτό ε; Γελάω...

Είπαμε βάλε ότι κριτήρια και ότι μόρια θες... Βάλε ύψιστο προσόν το να είσαι ειδικοδυναμίτης με 500! Ναι! Αλλά μετά ακολούθα μια φυσιολογική βαθμίδα του στυλ 400,300,200,100... Όχι χάσμα 400 μορίων... όχι τέτοια μοριοδότηση που ουσιαστικά απαγορεύει και αποκλείει και δεν γίνεται να καλύφθει βάσει λογικής...

Και γω δεν μπορώ να τα πω πιο απλά,
οπότε... Καλή καρδιά και καλή επιτυχία σε όλους (ειδικά στους ειδικοδυναμίτες... Για να μη σε ξενερώνω φίλε εκαμίτη) ... Και η ζωή συνεχίζεται

ΥΓ 1. Στρατό όλοι κάναμε και όλοι φάγαμε μαμήσι λιγότερο ή περισσότερο (εξαρτάται και που πέφτεις... )

ΥΓ 2. Το μαμησι γενικά είναι διαχρονικό και έχει διάφορες μορφές... Και σωματικό και ψυχολογικό και οικονομικό και και... Όλοι τραβήξαμε και τραβάμε τα ζόρια μας, ο καθένας με τον τρόπο του... Το μαμήσι ούτε ξεκινά όυτε τελειώνει κάπου συγκεκριμένα... Ούτε είναι αποκλειστικότητα κάποιων λές και οι υπόλοιποι περνούν ζωή και κότα...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Ενταξει απλα δεν συμφωνουμε, εγω ειπα οτι αν καποιος ηθελε να μπει σαν δικηγορος στο δημοσιο ας εμπαινε... Αλλα αν θελει να μπει σε σωμα ασφαλειας ως δικηγορος τοτε καλα κανει και ζηταει ειδικοδυναμιτες. Οπως και να εχει αφου η αποκλιση σε πειραζει, σου λεω οτι σε μια προκυρηξη εκτος σωματος ασφαλειας το μεταπτυχιακο σου θα επαιρνε 200 μορια η 300 η 400... Ενω καποιου που ειχε τελειωσει ειδικες δυναμεις και ειχε και μεταπτυχιακο, δεν θα του εδιναν καθολου μορια για τις ειδικες δυναμεις. Και καλα θα εκαναν να μην εδιναν μορια στον ειδικοδυναμιτη επειδη η προκυρηξη δεν θα ειχε να κανει με σωμα ασφαλειας. Εν αντιθεση τωρα που σε προκυρηξη σωματος ασφαλειας, μοριοδοτουνε το μεταπτυχιακο εστω και με 200. Τελος παντων καλη καρδια οπως λες και εσυ, και καλη επιτυχια.
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Πόσο συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις toubano! Αυτή την κουβέντα κάνω συνέχεια και νευριάζω με τις διαδικασίες. Συμβαίνει ακριβώς αυτό που λες! Θέλουν όοολοι οι υποψήφιοι να είναι από τις ειδικές δυνάμεις! Ας μην λεγόταν τότε η προκήρυξη Δόκιμοι Πυροσβέστες Γενικών Καθηκόντων αλλά Ειδικών Καθηκόντων!500 μόρια άμα είσαι ειδικές δυνάμεις! Τι να πω! Σε αντίστοιχες προκηρύξεις του λιμενικού σώματος οι ειδικές δυνάμεις ήταν ειδική κατηγορία-αφορούσε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και τα έδιναν διαφορετικά αθλήματα από τους υπόλοιπους. Εκεί ναι είναι ίσος προς ίσο και μην πει κανείς ότι το λιμενικό σώμα δεν είναι σώμα ασφαλείας; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι είναι κατευθυνόμενα και αποσκοπούν κυρίως στον αποκλεισμό των γυναικών από τα σώματα ασφαλείας μιας και βαθμολογικά βρίσκονται συνήθως σε υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη. Τι να πω πραγματικά κρίμα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εσένα σαν άνδρα σε χαλάει που δεν περνάνε οι γυναίκες η ότι δεν πήγες ειδικές δυνάμεις; Εικόνα
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Το γεγονός ότι έχω άποψη και αντίληψη για τους λόγους για τους οποίους γίνονται κάποια πράγματα μάλλον είναι η σωστή απάντηση... Ας μην κρυβόμαστε. Κατά βάθος όλοι το ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη απευθύνεται σε συγκεκριμένες ειδικές κατηγορίες. Ας μην επαναλαμβάνομαι καθώς παιδιά όπως ο toubano παραπάνω έχουν δώσει νομίζω την καλύτερη δυνατή τεκμηρίωση στο παραπάνω θέμα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

H πυροσβεστική είναι από τα ποιο δύσκολα επαγγέλματα για αυτό και τα κριτήρια εισαγωγής είναι ποιο δύσκολα... Δεν συγκρίνεται με το λιμενικό, όποιος βγάλει τα αθλήματα μαγκιά του... Όποιος δεν μπορεί,next time

επίσης δίνει μόρια σε συγκεκριμένα σώματα στρατού διότι η εκπαίδευση εκεί θεωρείται ποιο απαιτητική όχι μόνο από άποψη αθλητικών προσόντων αλλά και από σωματικής υγείας Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες