Κριτήρια μοριοδότησης Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jelis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jelis »

Συχγαρητηρια και παλι στην π... Ανα την Ελλαδα, σε ολους που τη διοικουν και σε μας τα προβατα που δε κανουμε τπτ και καθομαστε ακομα σε αυτο το μπουρδ...
75 πτυχιουχοι (συγκεκριμενων τμηματων) και 650; Λυκειου;
βαλτε δημοτικου ρε μαλ... Εμεις γιατι σπουδαζαμε τοσα χρονια ρεεεε Ε;
για να μειωθει η ανεργια; Αγραμματα ειναι τα παιδια σας;

υ. Γ βαλτε εναν ακομα κουκουλοφορο στο συνταγμα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

jelis έγραψε:Συχγαρητηρια και παλι στην π... Ανα την Ελλαδα, σε ολους που τη διοικουν και σε μας τα προβατα που δε κανουμε τπτ και καθομαστε ακομα σε αυτο το μπουρδ...

Και το 2007 παρόμοια προκήρυξη είχε βγει και γενικά σε αυτές τις προκηρύξεις (λιμενικό-ε. Φ-πυροσβεστική) οι περισσότερες θέσεις καλύπτονται από απόφοιτους λυκείου

Το υστερόγραφο σίγουρα το έγραψες πάνω στα νεύρα σου

Άβαταρ μέλους
hlapatsas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από hlapatsas »

jelis έγραψε:Συχγαρητηρια και παλι στην π... Ανα την Ελλαδα, σε ολους που τη διοικουν και σε μας τα προβατα που δε κανουμε τπτ και καθομαστε ακομα σε αυτο το μπουρδ...

Και εγώ φοιτητής τριτοβάθμιας είμαι, όμως δεν μου υποσχέθηκε κανείς ότι αν σπουδάσω θα με περιμένει θέση στην Πυροσβεστική.

Το Πανεπιστήμιο μας έφαγε σε αυτήν την χώρα...

Άβαταρ μέλους
croft
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από croft »

εχεις δικιο. Εμεις τι σπουδαζαμε; Τοσο διαβασμα και ξενυχτι. Οχι οτι πρεπει να κλεινουν οι πορτες σε οσους εχουν μονο απολυτηριο λυκειου... Αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να υπαρξει διαφοροποιηση.
Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από MortalMan »

jelis έγραψε: Συχγαρητηρια και παλι στην π... Ανα την Ελλαδα, σε ολους που τη διοικουν και σε μας τα προβατα που δε κανουμε τπτ και καθομαστε ακομα σε αυτο το μπουρδ...75 πτυχιουχοι (συγκεκριμενων τμηματων) και 650; Λυκειου; Βαλτε δημοτικου ρε μαλ... Εμεις γιατι σπουδαζαμε τοσα χρονια ρεεεε Ε; Για να μειωθει η ανεργια; Αγραμματα ειναι τα παιδια σας; Υ. Γ βαλτε εναν ακομα κουκουλοφορο στο συνταγμα
Δηλαδή ρε φίλε, εσυ σπούδαζες τόσα χρόνια για να μπείς στην Πυροσβεστική; Κι εγώ απόφοιτος ΤΕΙ είμαι αλλά καταλαβαίνω πως πέρα απο κάποιους επιστήμονες που είναι απαραίτητοι να στελεχώσουν κάποιες υπηρεσίες, γενικά δεν χρειάζονται "τα γράμματα" για να σβήνεις φωτιές!
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Akspoogy »

Σιγουρα οσοι πρωτομπηκαν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ, δεν ειχαν στο μυαλο τους τα σωματα ασφαλειας, αλλα ολοι στις μερες μας ψαχνουν απο καπου να πιαστουν!
μην τρωγεστε μεταξυ σας, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Πρεπει να υπαρχουν κατηγοριες σε ολες τις προκυρηξεις, για να υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση το οποιο θεωρω και σωστοτατο. Τα παιδια που εχουν σπουδασει και εχουν φαει τα χρονια τους στα βιβλια, εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, οπως και τα παιδια δεν καταφεραν να τελειωσουν ενα α. Ε. Ι η τ. Ε. Ι εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, στο να πανε ειδικες δυναμεις, να βγαλουν διπλωματα. Ο καθενας πρεπει να συναγωνιζεται ομοιους του και οχι το αντιθετο. Ναι στις κατηγοριες των προκυρηξεων, η προσφατη της πυροσβαστικης ειναι υποδειγμα πιστευω, απλα ηθελε πιο πολλα ατομα γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από paman »

MortalMan έγραψε:
jelis έγραψε: Συχγαρητηρια και παλι στην π... Ανα την Ελλαδα, σε ολους που τη διοικουν και σε μας τα προβατα που δε κανουμε τπτ και καθομαστε ακομα σε αυτο το μπουρδ...75 πτυχιουχοι (συγκεκριμενων τμηματων) και 650; Λυκειου; Βαλτε δημοτικου ρε μαλ... Εμεις γιατι σπουδαζαμε τοσα χρονια ρεεεε Ε; Για να μειωθει η ανεργια; Αγραμματα ειναι τα παιδια σας; Υ. Γ βαλτε εναν ακομα κουκουλοφορο στο συνταγμα
Δηλαδή ρε φίλε, εσυ σπούδαζες τόσα χρόνια για να μπείς στην Πυροσβεστική; Κι εγώ απόφοιτος ΤΕΙ είμαι αλλά καταλαβαίνω πως πέρα απο κάποιους επιστήμονες που είναι απαραίτητοι να στελεχώσουν κάποιες υπηρεσίες, γενικά δεν χρειάζονται "τα γράμματα" για να σβήνεις φωτιές!

Άψογος με καλύπτει και εγώ απόφοιτος είμαι. Απλά θεωρώ ο jelis εκφράζει μια γενικότερη αγανάκτηση για τη μη απορρόφησή μας στην αγορά εργασίας.

toubano

Δημοσίευση από toubano »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Πρεπει να υπαρχουν κατηγοριες σε ολες τις προκυρηξεις, για να υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση το οποιο θεωρω και σωστοτατο. Τα παιδια που εχουν σπουδασει και εχουν φαει τα χρονια τους στα βιβλια, εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, οπως και τα παιδια δεν καταφεραν να τελειωσουν ενα α. Ε. Ι η τ. Ε. Ι εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, στο να πανε ειδικες δυναμεις, να βγαλουν διπλωματα. Ο καθενας πρεπει να συναγωνιζεται ομοιους του και οχι το αντιθετο. Ναι στις κατηγοριες των προκυρηξεων, η προσφατη της πυροσβαστικης ειναι υποδειγμα πιστευω, απλα ηθελε πιο πολλα ατομα γενικοτερα.

αν μπεις θέλεις εκαμ, συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, ότι ο καθένας έχει τραβήξει τα δικά του ζόρια και με τον δικό του τρόπο και ότι ο συναγωνισμός πρέπει να είναι σε κοινή βάση... Αυτό είναι το σωστό και το λογικό... Ωστόσο μη μας λες ότι ότι είναι και υπόδειγμα η προκήρυξη... Γιατί έχει πολλά κουλα στην μοριοδότηση... Εγώ άς πούμε δεν καταλαβαίνω γιατί το Διδακτορικό στην Α κατηγορία να δίνει 200 (;) μόρια και ο στρατός 500... Δηλαδή και 2 Διδακτορικά να έχω κάποιος με τρώει μόνο και μόνο επειδή πήγε δόκιμος... Για εμένα τέρμα κουλό! ... Γιατί εμεις σκοπιά δεν βαρέσαμε; Έβρο δεν πήγαμε; ... Εντάξει... Θέλουν να αβαντάρουν κάποια άτομα με συγκεκριμένη θητεία... Δεκτό... Αλλά μη χαζέψουμε... Γιατί με τέτοια μόρια ουσιαστικά αποκλείουν παιδιά που δεν πηγαν ειδικές, δόκιμοι ή τσολιάδες... Και οι καιροί είναι δύσκολοι για να στερείς έτσι απλά από τόσα παιδιά το δικαίωμα να ελπίζουν... Και όπως είπε κάποιος νωρίτερα, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και ο καθένας από κάπου ψάχνει να πιαστεί... Αν ξέραμε ότι από το 2004 της ελλάδας του μεγαλείου και της ανάπτυξης (μη μαμησω) μέσα σε 6 χρόνια θα είμασταν αυτό που είμαστε σήμερα, άλλο μηχανογραφικό θα κάναμε... Ούτε πολυτεχνεία, ούτε μεταπτυχιακά και κωλόχαρτα χωρίς αντίκρισμα... Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα να μάθω καμιά τέχνη (πχ υδραυλικός) και να βγάζω το ψωμί μου... Σόρυ για την μικρή ένταση... Δεν μου φταις εσύ προφανώς... Αλλά η λέξη ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, με τσίτωσε λίγο...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

toubano έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Πρεπει να υπαρχουν κατηγοριες σε ολες τις προκυρηξεις, για να υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση το οποιο θεωρω και σωστοτατο. Τα παιδια που εχουν σπουδασει και εχουν φαει τα χρονια τους στα βιβλια, εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, οπως και τα παιδια δεν καταφεραν να τελειωσουν ενα α. Ε. Ι η τ. Ε. Ι εχουν τραβηξει και αυτα τον δικο τους γολγοθα, στο να πανε ειδικες δυναμεις, να βγαλουν διπλωματα. Ο καθενας πρεπει να συναγωνιζεται ομοιους του και οχι το αντιθετο. Ναι στις κατηγοριες των προκυρηξεων, η προσφατη της πυροσβαστικης ειναι υποδειγμα πιστευω, απλα ηθελε πιο πολλα ατομα γενικοτερα.

αν μπεις θέλεις εκαμ, συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, ότι ο καθένας έχει τραβήξει τα δικά του ζόρια και με τον δικό του τρόπο και ότι ο συναγωνισμός πρέπει να είναι σε κοινή βάση... Αυτό είναι το σωστό και το λογικό... Ωστόσο μη μας λες ότι ότι είναι και υπόδειγμα η προκήρυξη... Γιατί έχει πολλά κουλα στην μοριοδότηση... Εγώ άς πούμε δεν καταλαβαίνω γιατί το Διδακτορικό στην Α κατηγορία να δίνει 200 (;) μόρια και ο στρατός 500... Δηλαδή και 2 Διδακτορικά να έχω κάποιος με τρώει μόνο και μόνο επειδή πήγε δόκιμος... Για εμένα τέρμα κουλό! ... Γιατί εμεις σκοπιά δεν βαρέσαμε; Έβρο δεν πήγαμε; ... Εντάξει... Θέλουν να αβαντάρουν κάποια άτομα με συγκεκριμένη θητεία... Δεκτό... Αλλά μη χαζέψουμε... Γιατί με τέτοια μόρια ουσιαστικά αποκλείουν παιδιά που δεν πηγαν ειδικές, δόκιμοι ή τσολιάδες... Και οι καιροί είναι δύσκολοι για να στερείς έτσι απλά από τόσα παιδιά το δικαίωμα να ελπίζουν... Και όπως είπε κάποιος νωρίτερα, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και ο καθένας από κάπου ψάχνει να πιαστεί... Αν ξέραμε ότι από το 2004 της ελλάδας του μεγαλείου και της ανάπτυξης (μη μαμησω) μέσα σε 6 χρόνια θα είμασταν αυτό που είμαστε σήμερα, άλλο μηχανογραφικό θα κάναμε... Ούτε πολυτεχνεία, ούτε μεταπτυχιακά και κωλόχαρτα χωρίς αντίκρισμα... Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα να μάθω καμιά τέχνη (πχ υδραυλικός) και να βγάζω το ψωμί μου... Σόρυ για την μικρή ένταση... Δεν μου φταις εσύ προφανώς... Αλλά η λέξη ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, με τσίτωσε λίγο...

ειναι αυτο που ειπα νωριτερα... Σε σωμα ασφαλειας δινεις γιαυτο οι ειδικοδυναμιτες προηγουνται και απο το διδακτορικο... Αν εβγαινε προκυρηξη για δικηγορους και ουτο καθε ξης, οι ειδικες δυναμεις δεν θα επαιρναν ουτε ενα μοριο... Εν αντιθεση με τωρα που το διδακτορικο σου μοριοδοτειτε εστω και αυτα τα μορια. Φιλικα.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Κάποιος που έχει πτυχίο Α. Ε. Ι/Τ. Ε. Ι δεν ανεβαίνει πιο γρήγορα βαθμούς σε σύγκριση με κάποιον άλλο που έχει απολυτήριο λύκειου μόνο; Επίσης παίρνει 150-200 εύρω επιπλέον στον μισθό του αφού το καταθέσει.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Hyper έγραψε:Κάποιος που έχει πτυχίο Α. Ε. Ι/Τ. Ε. Ι δεν ανεβαίνει πιο γρήγορα βαθμούς σε σύγκριση με κάποιον άλλο που έχει απολυτήριο λύκειου μόνο; Επίσης παίρνει 150-200 εύρω επιπλέον στον μισθό του αφού το καταθέσει.
ΚΑΙ αν ειναι και Βαζελος παιρνει δωρεαν εισητηρια για ΠΑΟ εφορου ζωης. Γιαννακοοοο ΕικόναΕικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
evaggelos έγραψε:Σε κάθε περίπτωση παντως αν κάποιος με 19,5 απολυτηριο υπολογιστές και 2 γλώσσες δεν μπορεί να μπεί ούτε ως πυροσβέστης καταλαβαίνει κανεις ευκολα πόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υπολογίζω 2150 μόρια για Β και όπως καταλαβαίνω δεν πρέπει καν σκέφτομαι ότι έχω ελπίδες. Και να σκεφτεί κανεις ότι στην Α για μηχανικος πολυτεχνειου βγάζω 950 και την δηλωσα δεύτερη γιατί πίστευα ότι δεν έχω ελπίδες ούτε για αυτή-πραγματι πρακτικά Δεν έχω.

Αδερφε με 19,5 απολυτηριο υπολογιστες και 2 γλωσσες σιγουρα δεν γινεται να γινεις πυροσβεστης... Γιατρος-δικηγορος επρεπε να γινεις. Σωμα ασφαλειας ειναι η πυροσβεστικη και πρεπει να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των ειδικων δυναμεων, που εχουν περασει και καποιες δοκιμασιες δυσκολες. Φιλικα στο λεω, απλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Γιαυτο και δινουν 500 μορια στους ειδικοδυναμιτες. Αν η προκυρηξη ζηταγε δικηγορους η γιατρους, δεν θα μοριοδοτουσαν καθολου τους ειδικοδυναμιτες, παρα πονο τους γλωσσομαθεις, και γενικοτερα τους πτυχιουχους. Τωρα αν περασεις μπραβο σου και μαγκια σου, καλη επιτυχια.

συμφωνω απολυτα!
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Εάν ήθελαν να μπουν μόνο ειδικοδυναμίτες ας έδιναν 1000 μόρια να τελείωνε η υπόθεση
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από john »

Σε αυτο καλα κανουν γιατι παρα πολυ με πτυχια επειδη δεν αντεχαν την εκπαιδευση μολις βρηκαν κατι καλυτερο την κοπανησαν και αλλοι που τους εχει βγει η παναγια στο στρατο να μην μπορουν να μπουν εξαιτιας τους. Και αυτο εχει γινει και στο λιμενικο μαλιστα. Καιρος να ξυπνησουν λοιπον και να αλλξουν τα κρητιρια... Βεβαια οχι να μπαινουν τελειος αγραμματοι αλλα να δινουν πιο πολυ εμφαση σε αυτον που δειχνει οτι θελει να μπει για την δουλεια και οχι για να βολευτει οπως οπως εχουν μαθει οι περισσοτεροι...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης