ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ενταξει μν κανεις ετσι... Ενταξει δεν θα βγαλει προκυρηξη!
Δεν κάνω κάπως

. Απλά προσπαθώ να αποτρέψω κάποιους να παραπληροφορούν τον κόσμο που είναι εδώ μέσα. Οι ενδιαφερόμενοι αυτό που έχουν να κάνουν είναι να ψάξουν να βρουν δουλειά και όταν με το καλό βγάλει, αν είναι μέσα στο όριο ηλικίας υποβάλουν αίτηση. Αυτό όμως επειδή θα αργήσει πάρα πολύ και δεν ξέρουμε πότε και αν θα γίνει, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να ψάξουν για δουλειά και να μην τρέφουν αυταπάτες και όνειρα που ίσως τους καταστρέψουν τη ζωή. Όπως ξέρουμε όλοι οι προκηρύξεις αυτού του είδους (Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας) εκτός από τα όρια όπως ύψος, αθλητικά κτλ έχουν και το όριο ηλικίας. Θα ήταν καταστροφικό για κάποιον λοιπόν να περιμένει κάτι τέτοιο το οποίο το πιο πιθανόν να είναι εκτός όταν βγει. Όπως έχω αναφέρει, αν θα βγει ξανά κάτι ανάλογο (ΕΠΟΠ, ΕΠΥ ή όπως θα τους λένε τέλος πάντων) αυτό θα γίνει πέραν της πενταετίας. Οπότε ψάχνεις για δουλειά γιατί το πιθανότερο να μην σε παίρνει η ηλικία τότε. Αν θα βγει νωρίτερα, πράγμα απίθανο αλλά όχι αδύνατο (για την Ελλάδα

) δηλώνεις και ας δουλεύεις κάπου. Στο κάτω κάτω δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα περάσεις...
Τώρα για αυτού που είναι ακόμη μικροί (κάτω των 22-23) αν επιθυμούν τόσο πολύ να καταταχτούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας, θα τους πρότεινα να δοκιμάσουν να δώσουν ξανά πανελλήνιες και να μπουν μέσω αυτών. Είναι μικροί, δεν έχουν χάσει εντελώς την επαφή το διάβασμα και ίσως τα καταφέρουν. Δεν ξέρω τώρα τι ακριβώς παίζει εκεί με την ηλικία αλλά πιστεύω πως μέχρι 21-22 θα έχεις τη δυνατότητα να ξαναδώσεις. Δεν το ξέρω επαναλαμβάνω, απλά υποθέτω...
Αυτά για τον φίλο τον ΦΑΛΑΞ που μου την έπεσε. Εγώ να βοηθήσω θέλω. Καλή σας ημέρα!