Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loti

Δημοσίευση από Loti »

Saint Cupra έγραψε:Χριστος ανεστη κ απο μενα κ χρονια πολλα. Φιλε στο ιδιο καζανι βραζουμε κ εγω με 2200 ειμαι μακαρι να βγαλει παραπανω ατομα απο περσυ η να πεσει η βαση αλλα νομιζω πως περσυ πηρε μεχρι 2210 κ οχι 2100 που αναγραφεις.

Φίλε μου Χριστός Ανέστη.

Όντως στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Απλά αν δεν κάνω λάθος είχα παρακολουθήσει την εξής λίστα

με τους επιτυχόντες του 2011 και είδα πώς ο τελευταίος είχε μέχρι 2110

αν τό ερμήνεψα σωστά βέβαια

http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira_1_2500.pdf

Εκ των προταίρων ζητώ συγγνώμη απο τους διαχειρίστες αν απαγορεύονται τα λίνκ

το βρήκα απο το επίσημο σάιτ της αστυνομίας

Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Maniatis »

Loti έγραψε:
Saint Cupra έγραψε:Χριστος ανεστη κ απο μενα κ χρονια πολλα. Φιλε στο ιδιο καζανι βραζουμε κ εγω με 2200 ειμαι μακαρι να βγαλει παραπανω ατομα απο περσυ η να πεσει η βαση αλλα νομιζω πως περσυ πηρε μεχρι 2210 κ οχι 2100 που αναγραφεις.

Φίλε μου Χριστός Ανέστη.

Όντως στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Απλά αν δεν κάνω λάθος είχα παρακολουθήσει την εξής λίστα

http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira_1_2500.pdf

Δεν ειναι ο τελευταιος αυτος απλα τους εχει ολους βαση μοριων! Ετσι βγαινουν οι καταστασεις και βαση τον αριθμο που ζητανε φτανουν στο συγκεκριμενο νουμερο και απο τις 2 κατηγοριες 80% (Α) 20% (Β) ! Ο τελευταιος που μπηκε το 2011 απο την Α ειχε 2360! Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα με αυτα τα μορια που εχετε να ελπιζετε να βγαλει 1.500 ατομα και ανω! Σκεφτειτε οτι περσι εγιναν 17.000 ετησεις... Σε ενδεχομενη προκυρηξη τι θα γινει; Σφαγη!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Άβαταρ μέλους
riprambrot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από riprambrot »

Καλησπερα! Φιλε μανιατης περσι ο τελευταιος ειχε περιπου 2220 μορια διοτι ηταν μεγαλος ο αριθμος των επιλαχοντων! Φετος δεν βγαζουν ολα τα σωματα ασφαλειας προκυρυξη αλλα παλι πρεπει να υπολογιζουμε ενα ποσοστο επιλαχοντων!
γρηγορης

Δημοσίευση από γρηγορης »

toro έγραψε:Εγω το ξερω φιλε μου ΝΙΚΟ ο αλλος παραπανω δεν το ξερει μαλλον. Και λεει οτι παραπληροφορω κιολας. Υπολοχαγος πραμαΕικόνα

Το υπόλοιπο ποσοστό 20%, ήτοι (100) θέσεις,

θα καλυφθεί από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου

Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών Που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη,

πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών

Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού

Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών Μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ.

(Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.

αυτο εννοουσα εγω toro.

ΠΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Ειναι μπερδεμα το επας... Δεν ξερω ακριβως τι παιζει, γτ ακουσα οτι απο φετος να εκισωθει με το επαλ. Εγω εχω 2610 μορια στην Α' κατηγορια με απολυτηριο λυκειου. Και αν το επας τελικα μετραει εχω με το χαρτι του επας 2910... Ηδωμεν!
Loti

Δημοσίευση από Loti »

Maniatis έγραψε:
Loti έγραψε:

Φίλε μου Χριστός Ανέστη.

Δεν ειναι ο τελευταιος αυτος απλα τους εχει ολους βαση μοριων! Ετσι βγαινουν οι καταστασεις και βαση τον αριθμο που ζητανε φτανουν στο συγκεκριμενο νουμερο και απο τις 2 κατηγοριες 80% (Α) 20% (Β) ! Ο τελευταιος που μπηκε το 2011 απο την Α ειχε 2360! Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα με αυτα τα μορια που εχετε να ελπιζετε να βγαλει 1.500 ατομα και ανω! Σκεφτειτε οτι περσι εγιναν 17.000 ετησεις... Σε ενδεχομενη προκυρηξη τι θα γινει; Σφαγη!
Δηλαδή ο τελευταίος με τα 2110 μόρια δεν έχει μπεί στο σώμα... ; Αυτοί που μπήκαν όλοι είχαν άνω των 2300 μόρια. Δηλαδή με 2150 σε μιά προκήρυξη 1000 ατόμων δεν έχεις ελπίδες ούτε για επιλαχών... ;

ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

ΠΑΡΗΣ έγραψε:Ειναι μπερδεμα το επας... Δεν ξερω ακριβως τι παιζει, γτ ακουσα οτι απο φετος να εκισωθει με το επαλ. Εγω εχω 2610 μορια στην Α' κατηγορια με απολυτηριο λυκειου. Και αν το επας τελικα μετραει εχω με το χαρτι του επας 2910... Ηδωμεν!

Φίλε Πάρη εφ΄όσον μαζεύεις 2610 μόρια στην Α΄κατηγορία άρχισε τις προπονήσεις βαθμιαία, και μη σε απασχολεί τίποτα άλλο.

Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Maniatis έγραψε:
Loti έγραψε:

Φίλε μου Χριστός Ανέστη.

εγω το μονο που γνωριζω ειναι πως αυριο δεν ξερω τι μου ξημερωνει θα ξερεις εσυ φιλε μανιατη αν θα βγει προκυρηξη κ αν βγει ποσοι θα μπουν ποσες ετησεις κ ποσα ατομα θα παρει; Αν ξες πες μας να μην ελπιζουμε τσαμπα. Παρε το βυσμα σου κ πες μας. Κ για να ξερεις ο τελευταιος που μπηκε περσυ ειχε 2220 κ οχι 2360.2360 ηταν η βαση κ μεχρις κ τωρα παιζεται αν θα παρει μεχρι κ 2210 μορια ψαξου κ μετα μιλα.

Loti

Δημοσίευση από Loti »

Παίδες. μία ακόμα ερώτηση...

το δίπλωμα Γ΄1 δίνει μόρια;

Γιατί στην κατάσταση με τα μόρια δίνει 100 το αυτοκίνητο και αλλα 100 η Γ κατηγορία.

το Γ΄1 συγκεκριμένα δίνει;

Θέλω κάποιος που να ξέρει σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Loti έγραψε:Παίδες.μία ακόμα ερώτηση...

Γιατί στην κατάσταση με τα μόρια δίνει 100 το αυτοκίνητο και αλλα 100 η Γ κατηγορία.

το Γ' κατηγοριας σου δινει αλλα 100 δλδ ερασιτεχνικο (100) + επαγγελματικο Γ' (100) συνολο 200 μορια θα παρεις.

ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

Loti έγραψε:Παίδες.μία ακόμα ερώτηση...

Το δίπλωμα Γ΄1 ανήκει στην ευρύτερη Γ΄κατηγορία αδειών ικανότητας οδήγησης φορτηγού αυτοκινήτου Και σου δίνει τελικά 200 μόρια. Το ίδιο σου απαντούν και οι υπόλοιποι με κάπως διαφορετικό τρόπο.

Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Saint Cupra έγραψε:
Maniatis έγραψε:
Loti έγραψε:

Φίλε μου Χριστός Ανέστη.

εγω το μονο που γνωριζω ειναι πως αυριο δεν ξερω τι μου ξημερωνει θα ξερεις εσυ φιλε μανιατη αν θα βγει προκυρηξη κ αν βγει ποσοι θα μπουν ποσες ετησεις κ ποσα ατομα θα παρει; Αν ξες πες μας να μην ελπιζουμε τσαμπα. Παρε το βυσμα σου κ πες μας. Κ για να ξερεις ο τελευταιος που μπηκε περσυ ειχε 2220 κ οχι 2360.2360 ηταν η βαση κ μεχρις κ τωρα παιζεται αν θα παρει μεχρι κ 2210 μορια ψαξου κ μετα μιλα.

Εγω cupra ψαγμενος ειμαι... Και ναι λεω για βαση δεν μιλαω για επιλαχοντες... Μιλαω να χεις τα καταλληλα μορια για να εισαι μεσα σε ενδεχομενο αριθμο προκηρυξης! Αν παρακολουθησεις τις προκηρυξεις απο το 2007 μεχρι και σημερα θα δεις οτι δεν λεω κατι ακυρο! Οι βασεις δεν αλλαζουν υπερβολικα... ! Αντιθετως εσυ μιλας αοριστα γιατι εγω δεν θελω να ειμαι σε αυτο το παιζεται στην επομενη προκηρυξη! Να λεμε τα πραγματα οπως εχουν... Αν βγαλει 500 ατομα η βαση δεν παιζει να ειναι κατω απο 2.500. Για να μην πω περισσοτερο! Ειδικα με την κατασταση που επικρατει στην ελλαδα... Θα ανεβουν και οι αιτησεις!CUPRA δεν μου την εδωσε ξαφνικα να μπω στην αστυνομια το περιμενω πολυ καιρο! Για αυτο μαζεψα τα μορια ετσι ωστε να μην φοβαμαι για επιλαχων... Ολοι μου οι φιλοι ειναι στην αστυνομια δεν σημαινει οτι εχω καποιο βυσμα για να κρινω τα παραπανω!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Εγω cupra ψαγμενος ειμαι... Και ναι λεω για βαση δεν μιλαω για επιλαχοντες... Μιλαω να χεις τα καταλληλα μορια για να εισαι μεσα σε ενδεχομενο αριθμο προκηρυξης! Αν παρακολουθησεις τις προκηρυξεις απο το 2007 μεχρι και σημερα θα δεις οτι δεν λεω κατι ακυρο! Οι βασεις δεν αλλαζουν υπερβολικα... ! Αντιθετως εσυ μιλας αοριστα γιατι εγω δεν θελω να ειμαι σε αυτο το παιζεται στην επομενη προκηρυξη! Να λεμε τα πραγματα οπως εχουν... Αν βγαλει 500 ατομα η βαση δεν παιζει να ειναι κατω απο 2.500. Για να μην πω περισσοτερο! Ειδικα με την κατασταση που επικρατει στην ελλαδα... Θα ανεβουν και οι αιτησεις!CUPRA δεν μου την εδωσε ξαφνικα να μπω στην αστυνομια το περιμενω πολυ καιρο! Για αυτο μαζεψα τα μορια ετσι ωστε να μην φοβαμαι για επιλαχων... Ολοι μου οι φιλοι ειναι στην αστυνομια δεν σημαινει οτι εχω καποιο βυσμα για να κρινω τα παραπανω!

κοιτα να δεις μανιατη στο τελος ξυριζουν το γαμπρο! Γνωριζω πως με τα μορια που διαθετω ειναι δυσκολο να μπω αλλα κ οχι ακατορθωτο θα προσπαθησω να παρω αλλο ενα χαρτι για 200 μορια αν τα καταφερω αλλιως θα κανω τα χαρτακια μου κ οτι γινει. Δεν ειμαι θεος για να ξερω τι θα κανουνε φετος. Εκτος αν γνωριζεις εσυ. Κανω υπομονη τεραστια κ ευχομαι να βγαλει προκ πανω απο 1300. Ξερω κ παρακολουθω χρονια αυτα τα πραγματα κ λογο δουλειας ειχα κ εχω φιλους αστυνομικους αρκετους κ τα μαθαινω απο πρωτο χερι. Μπραβο σου κ συγχαριτηρια που μπηκες στο σωμα κ εις ανωτερα σου ευχομαι.

Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Saint Cupra έγραψε:Κοιτα να δεις μανιατη στο τελος ξυριζουν το γαμπρο! Γνωριζω πως με τα μορια που διαθετω ειναι δυσκολο να μπω αλλα κ οχι ακατορθωτο θα προσπαθησω να παρω αλλο ενα χαρτι για 200 μορια αν τα καταφερω αλλιως θα κανω τα χαρτακια μου κ οτι γινει. Δεν ειμαι θεος για να ξερω τι θα κανουνε φετος. Εκτος αν γνωριζεις εσυ. Κανω υπομονη τεραστια κ ευχομαι να βγαλει προκ πανω απο 1300. Ξερω κ παρακολουθω χρονια αυτα τα πραγματα κ λογο δουλειας ειχα κ εχω φιλους αστυνομικους αρκετους κ τα μαθαινω απο πρωτο χερι. Μπραβο σου κ συγχαριτηρια που μπηκες στο σωμα κ εις ανωτερα σου ευχομαι.

οχι φιλε δεν μπηκα ακομα... Απλα με τα μορια που εχω ειμαι ησυχος! Καλο ειναι να εξαντλησεις ολα τα χαρτια και ν εχεις οσα πιο πολλα μορια μπορεις!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Μανιατη φιλε μου με 2700 και πανω ειναι καλα για β κατηγορια; Τι λες; Δικια σου εκτιμηση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες