Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από MIKE27 »

Saint Cupra έγραψε:
MIKE27 έγραψε:Ετσι λεω και εγω φιλε μου, αντε να δουμε!

αν γινει σαν κ περσι φιλε μικε εγω ειμαι καμενος απο χερι

Περυσι με τους επιλαχοντες εφτασε να παρει στην α κατηγορια μεχρι και 2200 μορια... Φετος εφυγαν μεγαλα μορια με καποιες αλλες προκηρυξεις, οποτε μη το δενεις κομπο οτι εισαι καμενος απο χερι.

ΠΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Καλησπερα μαγκες και επιδοξη ειδικοι φρουροι... το πτυχιο/απολυτηριο επας μετραει στην προκυρηξη ειδικων φρουρων, γιατι αν δεν κανω λαθος απο φετος εξισωθηκε με τα αντιστοιχα των επαλ σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. καποιος που γνωριχει ελπιζω να με διαφωτισει!
arxaios

Δημοσίευση από arxaios »

Αν δεν εχω καποιο πτυχιο ξενης γλωσσας μπορω να δωσω για ειδ. Φρουρος; Εχω 15,1 απολυτηριο και διπλωματα μηχανης και κατηγοριας γ και τωρα τελειωνω ειδ δυναμεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΠΑΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα μαγκες και επιδοξη ειδικοι φρουροι... Το πτυχιο/απολυτηριο επας μετραει στην προκυρηξη ειδικων φρουρων, γιατι αν δεν κανω λαθος απο φετος εξισωθηκε με τα αντιστοιχα των επαλ σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Καποιος που γνωριχει ελπιζω να με διαφωτισει!

Αρχηγέ σου ζητάω συγνώμη, μπερδεύτηκα... Αν πάντως βάση νόμου έγιναν ισότιμα λογικά θα μπούνε και τα ΕΠΑΣ στην προκήρυξη, συγνώμη και Πάλι!Εικόνα

arxaios έγραψε:Αν δεν εχω καποιο πτυχιο ξενης γλωσσας μπορω να δωσω για ειδ. Φρουρος; Εχω 15,1 απολυτηριο και διπλωματα μηχανης και κατηγοριας γ και τωρα τελειωνω ειδ δυναμεις.

αν έβγαινε σήμερα θα μπορούσες, τώρα αν ξαφνικά αποφασίσουν να αλλάξουν την προκήρυξη θα το μάθεις...

ΠΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Καλημερα παιδια! Επειδη ψαχνω ψαχνω και ακρη δεν βρισκω... Μπορει καποιος να μου πει τι παιζει πλεον με τα ΕΠΑΣ και αν ισχυει οτι εχουν εξισωθει με τα ΕΠΑΛ. Και εαν μετραει το χαρτι τους για τις προκυρηξεις...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

ΠΑΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα μαγκες και επιδοξη ειδικοι φρουροι... Το πτυχιο/απολυτηριο επας μετραει στην προκυρηξη ειδικων φρουρων, γιατι αν δεν κανω λαθος απο φετος εξισωθηκε με τα αντιστοιχα των επαλ σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Καποιος που γνωριχει ελπιζω να με διαφωτισει!
επας οαεδ οχι φιλε μου.

Άβαταρ μέλους
arxaios
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από arxaios »

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα! λογικα θα ειμαι υποψηφιος φετος αν βγαλει προκυρηξη για ειδικους φρουρους. θα ηθελα να ρωτησω οσους γνωριζουν αν παιρνω τα 200 μορια της κατηγοριας γ' χωρις το πει (πιστοποιητικο επαγγελματικης ικανοτητας) η αν πρεπει να το βγαλω και αυτο. ευχαριστω
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Απο το γ παιρνεις 100 μορια. Ναι τα παιρνεις και χωρις το π. Ε. Ι
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

200 δεν δινει το γ ρε παιδια; Βεβαια δεν μετραει το β σε μορια...
γρηγορης

Δημοσίευση από γρηγορης »

toro έγραψε:
επας οαεδ οχι φιλε μου.

τορο ποιος σου ειπε οτι δεν μετραει του οαεδ; Μην παραπληροφορεις τον κοσμο αν δεν εισαι σιγουρος.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Για να παρεις το γ εννοειται πως εχεις και το β οποτε 100+100 200
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

toro έγραψε:Για να παρεις το γ εννοειται πως εχεις και το β οποτε 100+100 200[/QU

Εχεις απόλυτο δίκιο και στις τρείς απαντήσεις σου toro.

γρηγορης έγραψε:
toro έγραψε:

επας οαεδ οχι φιλε μου.

τορο ποιος σου ειπε οτι δεν μετραει του οαεδ; Μην παραπληροφορεις τον κοσμο αν δεν εισαι σιγουρος.

Μέχρι και την τελευταία προκήρυξη η ΕΠΑ. Σ. Του ΟΑΕΔ αφ΄ενός εξαιρείτε ρητά από την Α [80/100] αφ΄ετέρου δεν συμπεριλαμβάνετε στην Β κατηγορία [ 20/100 ] Αρθρο 2 παραγρ. Ι της προκήρυξης. Αν από φέτο αλλάξει κάτι θα το δούμε.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Εγω το ξερω φιλε μου ΝΙΚΟ ο αλλος παραπανω δεν το ξερει μαλλον. Και λεει οτι παραπληροφορω κιολας. Υπολοχαγος πραμαΕικόνα
Loti

Δημοσίευση από Loti »

Παιδιά καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε εσάς και στις οικογένειες σας

Φέτος αν βγεί προκήρυξη (μακάρι) με 2100 μόρια μπορείς να έχεις ελπίδες;

Ξέρω πώς όλα αυτά είναι απόψεις και σχετίζονται με το πόσα άτομα θα ζητήσουν ανάλογα θα πάνε και τα

μόρια... Γενικά όμως απο την εμπειρία σας μπορεί κάποιος με αυτά τα μόρια να έχει βάσιμες ελπίδες.

ή έστω σαν επιλαχών σε περίπτωση που κάποια παιδιά κοπούν απο το σώμα (λόγω αθλημάτων, παραιτήσεων κλπ) Ας πούμε αν κατάλαβα καλά είδα πως στου 2011 την προκήρυξη μπήκαν κάποια παιδιά και με 2100 μόρια

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Χριστος ανεστη κ απο μενα κ χρονια πολλα. Φιλε στο ιδιο καζανι βραζουμε κ εγω με 2200 ειμαι μακαρι να βγαλει παραπανω ατομα απο περσυ η να πεσει η βαση αλλα νομιζω πως περσυ πηρε μεχρι 2210 κ οχι 2100 που αναγραφεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες