Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Λογικα απ'τις 15 φεβρουαριου θα ξερουμε. Να σου κανω μια ερωτηση; εσυ δεν περασες chrisflw;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια και γω ειμαι επιλαχων και ολοι μου ειπαν αν εχω βησμα γιατι διαφορετικα παιρνουν αλλους και οχι τους πρωτουσ. Σε 15 μερες θα ανακηνωσουν τους επιλαχων και οποιος εχει μεγαλυτερο μεσον θα παει... Δυστυχως εγω ειχα διαφορα απ τον τελευταιο που μπηκε 90 μορια και μου παν πως ειμαι πανω απο 90 πως γινεται δεν ξερω
Anonymous

Ρε παιδια μου πε ενας γνωστος πως θα ειδοποιησουν ολους τους εποπ μαζι μετα απο 15 μερες... Υπαρχει καποιος επιλαχων που ειναι μεσα απο προηγουμενη προκηρυξη να μας εξηγησει πως γινεται η διαδικασιαΕικόνα
KALIROI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από KALIROI »

λοιπον... Τους επιλαχων θα τους καλεσουν πριν ορκιστους οι επιτυχων οποτε να ελπιζουμε μεχρι 13 μαρτιου... Γιατι τοτε ορκιζονται... Και αναλογα με τα ατομα που φευγουν μπορει να παρουν και 2 σειρες επιλαχων... Οπως εγινε περισυ... Η το 2005 που πηραν 178 επιλαχων... αλλα πολυ δυσκολο εγω εχω χασει τις ελπιδες μ γιατι το δικο μ νουμερο ως επιλαχων ειναι 119... Εικόνα

Anonymous

Παιδια εγω εχω μαθει απο βυσμα στρατου πως μεχρι τελος ιανουαριου και αρχες φεβρουαριου, δηληδη μεχρι την πεμπτη να υπολογιζετε οτι... Θα μετρησουν ποσα ατομα εφυγα κ ποσες κενες θεσεις εχουν και θα ειδποποιησουν τους επιλαχων... Τωρα δεν ξερω αν θα τους βαλουν σιγουρα στην ειδικοτητα που εχουμε βαλει. Εμας μας ενδιαφερει να μπουμε στο στρατο εναι το θεμα και θα προσπαθησουμε να τα καταφερουμε μεχρι την εκπαιδευση... ! και μετα θα ειδοποιησουν επιλαχωντες... Δηλαδη μπορει να θελουν 100 ατομα και στο καθενα θα ειδοποιηθει με τηλεφωνο... Εγω εχω διαλεξει υπηρετης ελαφρου οπλισμιυ... Μηπως εχουμε κανα νεο΄΄΄; Καλη επιτυχια σε ολους
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Καλημέρα παιδιά. Εγώ είμαι 3 θέση επιλαχούσα. Αλλά η ειδικότητα που είχα διαλέξει είχε μόνο 3 θέσεις. Γι αυτό λέω μήπως μας πάρουνε σε άλλη ειδικότητα.
Anonymous

γεια σας παιδια. Ειμαι επιλαχουσα στην ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων, πεζικο. Εχω μορια 345. Να ελπιζω; πως μαθαινεις ποτε θαρθει η σειρα σου για επιλαχουσα; ξερει κανεισ

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

καλημερα! Εχεις μαθει την σειρα στην οποια εισαι; εγω με 399 στην ιδια ειδικοτ. Ειμαι... 88 σειρα. Εικόνα

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

Ελλη μου εδω εγω που ο τελευταιος με περνα με55 μορια κ ειμαι 88η. Εικόνα
Anonymous

sasa έγραψε:Ελλη μου εδω εγω που ο τελευταιος με περνα με55 μορια κ ειμαι 88η. Εικόνα
καλα αυτο το περιμενα αν δεν εχεις βησμα που πας; ολοι ετσι λενε αλλα γιατι μας εβαλαν να σηκωσουμε τα 40 κιλα αν ειναι να μαστε μονο στην ειδικοτητα μασ; τι ειδικοτητα δηλωσες;

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

α-τ οπλων. Και να σου πω κατι το γ... ειναι οτι τα κανιστρα τα εβγαλα σε 50'' εσυ τι ειδικοτητα δηλωσες; /

sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από sauraki..4 »

Παιδια οτι μαθενεται για αποχωρησεις και οποις ειδοποιηθει (επιλαχων-ουσα) ας το πει να ξερουμε τι γινεται... Ευχαριστω (απο πεζικο κανενα νεοοο/; και τθ; )
Anonymous

ξερεις κανεις για υπηρετης α/τ οπλων , πεζικο αν εχει φυγει καμια κοπελα; Ευχαριστω. Αν γνωριζει κανενας ας απαντησει

Anonymous

sasa έγραψε: α-τ οπλων. Και να σου πω κατι το γ... ειναι οτι τα κανιστρα τα εβγαλα σε 50'' εσυ τι ειδικοτητα δηλωσες; /

συνοδος σκυλων και την πατησα αν δηλωνα αλλη ειδικοτητα θα χα μπει ειχα τα μορια για τις περισσοτερες ειδικοτητεσ
Anonymous

Παιδια ξερει κανεις ποτε μπαινουν οι επιλαχων; απο καν δικο του βησμα να μας πει; Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες