Ιατρικές Εξετάσεις Δόκιμων Λιμενοφυλάκων (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Όσοι υποψήφιοι κριθούν ικανοί στην Ψυχοτεχνική Δοκιμασίαθα υποβληθούν ακολούθως σε υγειονομικές εξετάσεις στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και θα παραπεμφθούν στηνΑΝΥΕ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, σύμφωνα με νεώτερη σχετική Ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.
Οι υποψήφιοι υποχρεωτικά κατά την παρουσίαση τους για υγειονομικές εξετάσεις καθώς και για την ΑΝΥΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με σχετική γνωμάτευση αρμόδιου ιατρού. Στη γνωμάτευση να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου σφραγισμένη από το εν λόγω Νοσοκομείο.
Οι υποψήφιοι κατά τις υγειονομικές εξετάσεις να έχουν μαζί τουςτα γυαλιά οράσεώς τους, εφόσον φέρουν.
Οι υποψήφιοι υποχρεωτικά κατά την παρουσίαση τους για υγειονομικές εξετάσεις καθώς και για την ΑΝΥΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με σχετική γνωμάτευση αρμόδιου ιατρού. Στη γνωμάτευση να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου σφραγισμένη από το εν λόγω Νοσοκομείο.
Οι υποψήφιοι κατά τις υγειονομικές εξετάσεις να έχουν μαζί τουςτα γυαλιά οράσεώς τους, εφόσον φέρουν.
Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ακτινογρφία θώρακος. Τη Δευτέρα θα πάμε για υγειονομικά και δεν ξέρω που να βγάλω ακτινογραφία. Απο κάποια τηλέφωνα που έκανα δεν έβγαλα άκρη. Στο Ιδρυμα Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (Αβέρωφ 12) θα πρέπει να πάω το πρωι αλλά επειδή από οτι ενημερώθηκα λείπει ο αρμόδιος γιατρός θα μπορώ να την πάρω την Δευτέρα, πράγμα αδύνατο.
Στο Κρατικό Νίκαιας δεν εφημέρευουν σήμερα και μου είπαν ότι συνήθως πάνε με ραντεβού.
Επίσης να αναφέρω ότι δουλεύω 8.30 - 16.30 και είναι πολύ δύσκολο να λείψω.
Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν πρωί πρωί και να την πάρω κατευθείαν ή που θα μπορούσα να βγάλω απόγευμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ακτινογρφία θώρακος. Τη Δευτέρα θα πάμε για υγειονομικά και δεν ξέρω που να βγάλω ακτινογραφία. Απο κάποια τηλέφωνα που έκανα δεν έβγαλα άκρη. Στο Ιδρυμα Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (Αβέρωφ 12) θα πρέπει να πάω το πρωι αλλά επειδή από οτι ενημερώθηκα λείπει ο αρμόδιος γιατρός θα μπορώ να την πάρω την Δευτέρα, πράγμα αδύνατο.
Στο Κρατικό Νίκαιας δεν εφημέρευουν σήμερα και μου είπαν ότι συνήθως πάνε με ραντεβού.
Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν πρωί πρωί και να την πάρω κατευθείαν ή που θα μπορούσα να βγάλω απόγευμα;
roksan έγραψε:Καλησπέρα,
Βασικά μάθε ποια νοσοκομεία εφημερεύουν σήμερα, αύριο, μεθαύριο, πήγαινε σε ένα από αυτά και όταν ζητήσεις την ακτινογραφία, να τους πεις ότι την θες για την προκήρυξη του λιμενικού για να την πάρεις κατευθείαν. Θυμάμαι παλιά που βγάζαμε για το πανεπιστήμιο ακτινογραφία, τους λέγαμε ότι την θέλουμε για την σχολή και την παίρναμε εκείνη την ώρα, λογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και τώρα. Και εγώ το ίδιο θα κάνω, θα πάω από σήμερα το απόγευμα να την βγάλω να ξεμπερδεύω.
-
- Στρατηγός
- YAS
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Υποψήφιος για τον διαγωνισμό υπαξιωματικών ο οποίος περνάει τα ψυχοτεχνικά-υγειονομικά ΑΝΥΕ κόβετε στην ίδια δοκιμασία για λιμενοφύλακας... Πρέπει να βάλει μέσον κάπιος... Ξεχάσατε μάλλον να το αναρτήσετε... Χαχχαχαχαχα

Μπορεί κάποιος να κάνει το πρόγραμμα των ιατρικών μια αντιγραφή εδώ γιατί έχει πέσει (εμένα δε μου ανοίγει) μαλλον το site hcg.gr και δεν ανοίγει ούτε το αρχείο εδω...
dalena έγραψε:Μπορεί κάποιος να κάνει το πρόγραμμα των ιατρικών μια αντιγραφή εδώ γιατί έχει πέσει (εμένα δε μου ανοίγει) μαλλον το site hcg.gr και δεν ανοίγει ούτε το αρχείο εδω...
Έχει πρόβλημα το site.
Το πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ
-
- Στρατηγός
Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2011,οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Υγειονομικές εξετάσεις και παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) και κρίθηκαν ως υγειονομικώς κατάλληλοι,αναρτήθηκε την 15-12-2011 ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ( www.hcg.gr ), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα,αποκλείονται του διαγωνισμού.
Πίνακας επιτυχόντων στις υγειονομικές εξετάσεις,ANYE
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα,αποκλείονται του διαγωνισμού.
Πίνακας επιτυχόντων στις υγειονομικές εξετάσεις,ANYE
-
- Στρατηγός
Όσοι υποψήφιοι κριθούν ικανοί στην Ψυχοτεχνική Δοκιμασία θα υποβληθούν ακολούθως σε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και θα παραπεμφθούν στην ΑΝΥΕ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, σύμφωνα με νεώτερη σχετική Ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ
Οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίαση τους για υγειονομικές εξετάσεις καθώς και για την ΑΝΥΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με σχετική γνωμάτευση αρμόδιου ιατρού. Στη γνωμάτευση να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου σφραγισμένη από το εν λόγω Νοσοκομείο.
Οι υποψήφιοι κατά τις υγειονομικές εξετάσεις να έχουν μαζί τους τα γυαλιά οράσεώς τους, εφόσον φέρουν.
Οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίαση τους για υγειονομικές εξετάσεις καθώς και για την ΑΝΥΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με σχετική γνωμάτευση αρμόδιου ιατρού. Στη γνωμάτευση να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου σφραγισμένη από το εν λόγω Νοσοκομείο.
Οι υποψήφιοι κατά τις υγειονομικές εξετάσεις να έχουν μαζί τους τα γυαλιά οράσεώς τους, εφόσον φέρουν.
-
- Στρατηγός
Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί στη ψυχοτεχνική δοκιμασία, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία τωνΥγειονομικών εξετάσεων και παραπομπής στην ΑΝΥΕ,που θα διεξαχθούν ως ακολούθως:
Το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ
Το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ
-
- Στρατηγός
ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Λ/Φ
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες