Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Έλλην έγραψε:Χαιρετίζω σας, και τα νεόερα που είχαμε από τη Διεύθυνση προσωπικού ήταν αναμενόμενα λίγό πολύ.

Μας είπαν, ότι ο διαγωνισμός πλέον έχει ανατεθεί - Αναληφθεί από την περιφέρεια (ΠΣ). Δεν γνωρίζουν αν θα ολοκληρωθεί - καθώς αποτελεί πολιτική απόφαση- ... Λογικό... -, το μόνο που γνωρίζουν είναι Εφόσον συνεχιστεί -το πιο πιθανόν- θα συνεχιστεί μετά την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ήτοι μετά την 31η Οκτωβρίου 2012, ειδικά αν εξακολουθήσουμε να έχουμε τόσες πυρκαγιές.

Παίδες καλή δύναμη εύχομαι σε όλους, ο, τι νεότερο μάθω θα σας κρατήσω ενήμερους. Οι άνθρωποι -αυτοί οι δύο που μίλησα- πάντως εκεί και ενδεχομένως μελλοντικοί Συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί.

Προς διευκρίνηση πάντως ο διαγωνισμός ήταν πάντα υπο την ευθύνη του Περιφερειάρχή, υποστράτηγου Π. Σ Παπαγεωργίου, επομένως δεν μου λέει κάτι αυτό... Από κει και πέρα αν δείτε στο σαιτ της ποσπυδ και για τους επιλαχόντες Π. Π. Υ και τους 750 η απάντηση είναι ότι όλα από τις 31/10 και μετά... Υπομονή ακόμη ένα ¨καλοκαίρι να περάσει¨

Και για του λόγου το αληθές: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΟΝΥΙ-Θ6Λ
Πότε μην μετανιώνεις..
Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

Alexandros9 έγραψε:
Έλλην έγραψε:Χαιρετίζω σας, και τα νεόερα που είχαμε από τη Διεύθυνση προσωπικού ήταν αναμενόμενα λίγό πολύ.

Μας είπαν, ότι ο διαγωνισμός πλέον έχει ανατεθεί - Αναληφθεί από την περιφέρεια (ΠΣ). Δεν γνωρίζουν αν θα ολοκληρωθεί - καθώς αποτελεί πολιτική απόφαση- ... Λογικό... -, το μόνο που γνωρίζουν είναι Εφόσον συνεχιστεί -το πιο πιθανόν- θα συνεχιστεί μετά την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ήτοι μετά την 31η Οκτωβρίου 2012, ειδικά αν εξακολουθήσουμε να έχουμε τόσες πυρκαγιές.

Παίδες καλή δύναμη εύχομαι σε όλους, ο, τι νεότερο μάθω θα σας κρατήσω ενήμερους. Οι άνθρωποι -αυτοί οι δύο που μίλησα- πάντως εκεί και ενδεχομένως μελλοντικοί Συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί.

Προς διευκρίνηση πάντως ο διαγωνισμός ήταν πάντα υπο την ευθύνη του Περιφερειάρχή, υποστράτηγου Π. Σ Παπαγεωργίου, επομένως δεν μου λέει κάτι αυτό... Από κει και πέρα αν δείτε στο σαιτ της ποσπυδ και για τους επιλαχόντες Π. Π. Υ και τους 750 η απάντηση είναι ότι όλα από τις 31/10 και μετά... Υπομονή ακόμη ένα ¨καλοκαίρι να περάσει¨

Και για του λόγου το αληθές: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΟΝΥΙ-Θ6Λ

Όντως ήταν πάντα Υπό Την ευθύνη του περιφερειάρχη. Άρα φίλε μου δε σου είπαν τίποτα καινούριο! Όσο για την πολιτική απόφαση επειδή έχω μιλήσει με την ιδιαιτέρα του υπουργού η ενημέρωση που έχω είναι Ότι Όλα κυλούν κανονικά. Ο υπουργός έχει στα χέρια του και τα ονόματα των επιτυχόντων μέχρι στιγμής, απλά περιμένουν να τελειώσει όντως η αντιπυρική περίοδος και θα προχωρήσει κανονικά εκτός συγκλονιστικού ακραίου απροόπτου! Βέβαια φίλε μου Έλλην θα ήθελα να προσθέσω Ότι Οι εξαιρετικοί που αναφέρεις δε γνωρίζουν με βεβαιότητα τίποτα και κανένας Εκεί Μέσα δεν έχει σκεφτεί Ότι Κάποιοι "υποφέρουν" Από Αυτήν την χύμα ανοργανωσιά του κάθε Εμπλεκόμενου Γραφείου! Γιατί το να βγαίνει μια προκήρυξη η οποία να είναι ακινητοποιημένη σχεδόν για 150 μέρες με καμία απολύτως ενημέρωση δεν είναι σίγουρα εξαιρετικό! Συγχώρεσε με για τα νεύρα μου... Αλλα δε ξέρουν τι τους γίνεται... Καμία συνεργασία δηλαδή υπουργείου με το αρχηγείο; Καμία όμως; Τουλάχιστον ας μας πούνε και κάτι αρνητικό αλλά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό... Και αυτό για μένα θα είναι "εξαιρετικό"...

Έλλην

Δημοσίευση από Έλλην »

Δεν έχεις άδικο, το σκέφτομαι κι έτσι όπως το λες (περιμένουμε 5 μήνες και αναστέλουμε δουλειές και υποχρεώσεις, εκτιθέμεθα στις δουλειές μας, ότι θα φύγουμε, κάποιοι Είχαν ήδη βρει να νοικιάσουν σπίτι και... Στο περίμενε πάλι... ) Το βλέπω κι αλλιώς όμως, ειδικά όταν βρίσκεις ανθρώπους να σου δείχνουν ότι ενδιαφέρονται... Τα ίδια λένε με εμάς κι αυτοί οι ίδιοι για την κατάσταση και τον ίδιο "εκνευρισμό" με εμάς έχουν, ο καθένας πάντα για το δικό του λόγο... Από Νοέμβριο λοιπόν τα σπουδαία! Καλή συνέχεια.

Μηχανικός 81

Δημοσίευση από Μηχανικός 81 »

Έλλην έγραψε:Δεν έχεις άδικο, το σκέφτομαι κι έτσι όπως το λες (περιμένουμε 5 μήνες και αναστέλουμε δουλειές και υποχρεώσεις, εκτιθέμεθα στις δουλειές μας, ότι θα φύγουμε, κάποιοι Είχαν ήδη βρει να νοικιάσουν σπίτι και... Στο περίμενε πάλι... ) Το βλέπω κι αλλιώς όμως, ειδικά όταν βρίσκεις ανθρώπους να σου δείχνουν ότι ενδιαφέρονται... Τα ίδια λένε με εμάς κι αυτοί οι ίδιοι για την κατάσταση και τον ίδιο "εκνευρισμό" με εμάς έχουν, ο καθένας πάντα για το δικό του λόγο... Από Νοέμβριο λοιπόν τα σπουδαία! Καλή συνέχεια.

Σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και δεν φταίει κανείς προσωπικά Από Αυτούς για την κατάσταση που βιώνουμε... Αυτό Το καταλαβαίνω. Απλά επισημαίνω Ότι Εξαιρετικό θα μου φανεί κάποιος να μας έδινε μια υπεύθυνη απάντηση (και εννοείται πως κανένας Από Μέσα δε βιώνει αυτό που βιώνουμε εμείς... Περιμένοντας σε αυτή την μετέωρη κατάσταση για τόσο καιρό!). Παρόλα αυτά ελπίζω να μην τραβήξει μέχρι τον Νοέμβρη... Η σχολή ξεκινάει πιο νωρίς και ελπίζω να μην καίγεται η χώρα μετά τον Σεπτέμβρη... Έτσι Ώστε Να Μπορέσουν να ολοκληρωθούν νωρίτερα οι διαδικασίες... Είδομεν

Ευχαριστώ

tsakbam

Δημοσίευση από tsakbam »

Χαιρετώ! Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πάλι τα ίδια για τον Οκτώβρη, ότι θα ξεκινήσει η εκπαίδευση τον Νοέμβρη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω στους επιτυχόντες και επιλαχόντες των τριών υπολοίπων θέσεων, Να έχετε υπομονή γιατί σας δίνετε μια πολύ καλή ευκαιρία, σε πολύ δύσκολους καιρούς για ανθρώπους της ηλικίας μας , που η ανεργία μαστίζει, να εξασκήσετε αυτό που σπουδάσατε και κουραστήκατε και -με τα παρόντα μισθολόγια- να ανταμείβεστε. Φυσικά το αξίζετε και μόνο κάποιος που έχει ζήσει το διαγωνισμό Αυτόν από την αρχή μπορεί να σας καταλάβει! Υπομονή λοιπόν, Γιατί αυτό για το οποίο παλεύετε και αγωνιάτε τόσο καιρό είναι κάτι που άλλοι ίσως να μην το βρουν ποτέ! Και όπως λέει και η λαϊκή μας ρήση: " Φάγατε το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσετε; "
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

tsakbam έγραψε:Χαιρετώ! Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν πάλι τα ίδια για τον Οκτώβρη, ότι θα ξεκινήσει η εκπαίδευση τον Νοέμβρη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο διαγωνισμός! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω στους επιτυχόντες και επιλαχόντες των τριών υπολοίπων θέσεων, Να έχετε υπομονή γιατί σας δίνετε μια πολύ καλή ευκαιρία, σε πολύ δύσκολους καιρούς για ανθρώπους της ηλικίας μας, που η ανεργία μαστίζει, να εξασκήσετε αυτό που σπουδάσατε και κουραστήκατε και -με τα παρόντα μισθολόγια- να ανταμείβεστε. Φυσικά το αξίζετε και μόνο κάποιος που έχει ζήσει το διαγωνισμό Αυτόν από την αρχή μπορεί να σας καταλάβει! Υπομονή λοιπόν, Γιατί αυτό για το οποίο παλεύετε και αγωνιάτε τόσο καιρό είναι κάτι που άλλοι ίσως να μην το βρουν ποτέ! Και όπως λέει και η λαϊκή μας ρήση: " Φάγατε το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσετε; "

Φίλε τσάκμπάμ

Σαν επιτυχών στην μέχρι τώρα διαδικασία, θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτό το αισιόδοξο μήνυμα... Ακριβώς έτσι σκέφτομαι και εγώ (όσο μπορώ) και κάνω υπομονή Από Τον Φεβρουάριο που πέρασα τα αγωνίσματα (δε φανταζόμουν ποτέ τέτοια αναμονή και τις τελευταίες μέρες η υπομονή λιγοστεύει είναι η αλήθεια) ! Ακριβώς Αυτοί Οι τόσο σημαντικοί λόγοι (ανεργία-κρίση-τόσα χρόνια σε σπουδές που κινδυνεύουν να πάνε χαμένα κλπ) Είναι Και αυτοί που μας αγχώνουν, γιατί για μένα προσωπικά μια καλή δουλειά είναι ευλογία στις μέρες μας όσο και να έχουν πέσει τα μισθολόγια. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε... Και καλό είναι να το θυμίζουμε ο ένας στον άλλον Εικόνα

Καλή επιτυχία σε όλους μας

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

παίδες καλησπέρα, μόλις σήμερα ενημερώθηκα για την ύπαρξη του forum. Διάβασα παλαιότερες αναρτήσεις στις οποίες γίνεται λόγος για την αποστολή κάποιου "εγγράφου" από όλους μας. Θα ήθελα να μάθω σε τι στάδιο βρισκόμαστε ώστε να σας στείλω και εγώ τα στοιχειά μου και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ.

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από theolvs »

Βασίλης έγραψε:παίδες καλησπέρα, μόλις σήμερα ενημερώθηκα για την ύπαρξη του forum. Διάβασα παλαιότερες αναρτήσεις στις οποίες γίνεται λόγος για την αποστολή κάποιου "εγγράφου" από όλους μας. Θα ήθελα να μάθω σε τι στάδιο βρισκόμαστε ώστε να σας στείλω και εγώ τα στοιχειά μου και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ.

βασιλη στειλε το το ονομα σου την κατηγορια σου και το κινητο σου στο pirosvestiki2012@gmail.com.
προς το παρον μαζευομαστε για να ειμαστε οσο το δυναον περισσοτεροι οταν θα κανουμε την κινηση. Τωρα αν δε κανω λαθος ειμαστε 23 ατομα.
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Παιδια επειδη βλεπω και σε αλλα θεματα οτι εχει δημιουργηθει αναστατωση με διαφορους δαιγωνισμους προκειμενου να μην φορτωνομαστε με περισσοτερο αγχος καλυτερα να μην γραφουμε κατι αν δεν εχουμε διασταυρωσει απο που το μαθαμε και αυτος που το λεει ειναι αρμοδιος και γνωστης του θεματος!
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

theolvs έγραψε:Παιδια επειδη βλεπω και σε αλλα θεματα οτι εχει δημιουργηθει αναστατωση με διαφορους δαιγωνισμους προκειμενου να μην φορτωνομαστε με περισσοτερο αγχος καλυτερα να μην γραφουμε κατι αν δεν εχουμε διασταυρωσει απο που το μαθαμε και αυτος που το λεει ειναι αρμοδιος και γνωστης του θεματος!

πόσο άγχος να φορτωθούμε πια... Αυτές τις μέρες έχει παραγίνει το κακό... Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του...

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Για κοιτάξτε λίγο στο fireservice.gr ... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Ξεπάγωσε ο διαγωνισμός!
Πότε μην μετανιώνεις..
tsakbam

Δημοσίευση από tsakbam »

Μου ρχεται να ανέβω στην ταράτσα και να φωνάζω αααααααα!Εικόνα

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Alexandros9 έγραψε:Ξεπάγωσε ο διαγωνισμός!

Εικόνα Επιτελους ενα καλο νεο!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gate21ss »

Την Παρασκευή (31/8) που πήγα στο Αρχηγείο στη Διεύθυνση Προσωπικού να ρωτήσω για τους 725, ρώτησα και για τους 50 πτυχιούχους. Και μου είπαν ότι γι' αυτούς, όπως και για τους 725, δεν έχουν κανένα νεότερο και ότι έχουν περιθώριο να ξεκινήσει η σχολή και Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αφού είναι υποχρεωτικά τα 2/3 του ακαδημαϊκού τους έτους.

Και μετά από 2 μέρες, στην ουσία, ο διαγωνισμός συνεχίζεται...
Μπράβο, πολύ καλό νέο!
Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλα γίνονται ξαφνικά και ίσως δεν υπήρχε η δυνατότητα προετοιμασίας για τους διαγωνιζόμενους.

Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα διαγωνιστούν και καλή συνέχεια γενικότερα!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες